אפקט המכשפה
אהלן חבר´ה, שנים לא כתבתי באתר... אז קודם כל תודה רבה לכל מי שעזר לי עם העבודה על החלומות הצלולים, ובמיוחד לאלון כמובן
הוצאתי 100 אבל למה אני פה- כדי לדווח (כן, זאת המילה) על אפקט מכשפה דיי מחריד... הלכתי לישון אחרי חצות סחוטה מוות, תוך שניה כבר התחלתי להרדם... היתי עם הראש לקיר... פתאום הרגשתי שיתוק בכל הגוף, לא יכלתי לזוז, לצעוק, לנשום כלום... ישר קלטתי שאני נכנסת לזה, אבל אמרתי לעצמי לא נורא, לא הפעם הראשונה... אז פתאום פקחתי קצת את העיניים ומה אני רואה- על הקיר צללית ענקית של דמות (מכשפה, ידעתי את זה) יושבת על הגוף שלי (על מפתח הלב) וזה בעצם מה שחונק אותי... היא מחזיקה פטיש ענקי או גרזן בידיים, ומכה בראש שלי... שוב ושוב ושוב ושוב... לא הרגשתי כאב פיסי בראש, הרגשתי רק תחושה של חנק ושיתוק... אמרתי לעצמי שזה מזעזע אבל לא נורא, עצמתי עיניים, והחלטתי שלא משנה מה אני אצליח להרפות מזה... ואז תוך שניה הכל פג, ושוב יכלתי להזיז את הגוף.. הסתובבתי לצד השני ונרדמתי... מקסים, הא? אז שיהיה לכם המשך חלימה מוצלח
לי
אהלן חבר´ה, שנים לא כתבתי באתר... אז קודם כל תודה רבה לכל מי שעזר לי עם העבודה על החלומות הצלולים, ובמיוחד לאלון כמובן