אפקט המכשפה

leeowen

New member
אפקט המכשפה

אהלן חבר´ה, שנים לא כתבתי באתר... אז קודם כל תודה רבה לכל מי שעזר לי עם העבודה על החלומות הצלולים, ובמיוחד לאלון כמובן :) הוצאתי 100 אבל למה אני פה- כדי לדווח (כן, זאת המילה) על אפקט מכשפה דיי מחריד... הלכתי לישון אחרי חצות סחוטה מוות, תוך שניה כבר התחלתי להרדם... היתי עם הראש לקיר... פתאום הרגשתי שיתוק בכל הגוף, לא יכלתי לזוז, לצעוק, לנשום כלום... ישר קלטתי שאני נכנסת לזה, אבל אמרתי לעצמי לא נורא, לא הפעם הראשונה... אז פתאום פקחתי קצת את העיניים ומה אני רואה- על הקיר צללית ענקית של דמות (מכשפה, ידעתי את זה) יושבת על הגוף שלי (על מפתח הלב) וזה בעצם מה שחונק אותי... היא מחזיקה פטיש ענקי או גרזן בידיים, ומכה בראש שלי... שוב ושוב ושוב ושוב... לא הרגשתי כאב פיסי בראש, הרגשתי רק תחושה של חנק ושיתוק... אמרתי לעצמי שזה מזעזע אבל לא נורא, עצמתי עיניים, והחלטתי שלא משנה מה אני אצליח להרפות מזה... ואז תוך שניה הכל פג, ושוב יכלתי להזיז את הגוף.. הסתובבתי לצד השני ונרדמתי... מקסים, הא? אז שיהיה לכם המשך חלימה מוצלח :) לי

Cheetah

New member
כן...

תופעה נפוצה, מאוד נפוצה, המכשפה/שדת-לילה/שטן, הזייה אופיינית כחלק משיתוק שינה מודע. תופעה נפוצה אחרת שמיוחסת לשיתוק שינה, היא ראיית חייזרים מהלכים מסביבך בלילה. מוזר, אבל לא צריך לקפוץ למסקנות רק בגלל שזה נפוץ.

UpTown~Girl

New member
אני שונאת אתכם!!!שונאת שונאת שונאת!

למה? למה הייתם חייבים לספר על הדברים המפחידים האלה? למה???!!! קודם לא ידעתי עליהם, אז לא היה לי ממה לפחד שיהיו לי תופעות מפחידות בווילד, אבל לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא !!! אתם חייבים לפתוח את הפה! אתם חייבים להכניס לתת מודע (דבר שלא קיים) שלי רעיונות מזורגגים! נכון??!! עכשיו התת מודע המזורגג שלי יעשה לי ד-ו-ו-ק-א ! הוא דווקא יגרום לתופעות האלה! אוף!!!!!

shabaz

New member
חייב לענות על זה...!!

אוקי...דבר ראשון...זה שאנחנו מזכירים את זה... זה לא אומר שזה לא יקרה לך!!! זה יבוא במוקדם או במאוחר...ולפחות עכשיו תדעי לצפות לזה ולא להרוס הכל... כמו שרק נקבות יכולות!!! ודבר שני...תת מודע לא קיים? זה הדבר הכי לא נכון (כאילו!! במבטא סנובי מזויף:)) סתאם... זה לא ממש נכון...התת מודע כן קיים...אני לא מבין מאיפה ההשערה שקיבלת שהתת מודע לא קיים...בבקשה תאמרי לי.. אני בטוח...שאחרי כל האנשים גם יבואו ויאמרו שהתת מודע כן קיים... (אני לא מקשיב להם...זה נחקר מבדקית ע"י....וגם קראתי מאמרים..)

leeowen

New member
תת מודע לא קיים?

טוב, קודם כל רציתי להגיד לך שאני מסכימה עם shabaz ואומרת לך שאם תהיי מודעת לדברים האלה, הם יפחידו אותך פחות. לדוגמא אחרי כל האפקט הזה ידעתי מה זה, אז פשוט הסתובבתי לצד השני ונרדמתי... בכלל לא חשבתי על זה יום אחרי ונזכרתי רק כשהכנתי שיעורים במתמטיקה (כי מורה במתמטיקה תמיד באה באסוציאציה עם מכשפות). בסה"כ עם מודעות מלאה תתגברי על הדברים האלה, והרי זה ברור שאם או בלי הסיפורים שלנו יקרו לך איזה אפקט או שניים כאלה אם עדיין לא קרו... ותת מודע לא קיים??? מאיפה זה בא???

UpTown~Girl

New member
בקשר לעניין עם התת מודע...!!!

אם לא ראיתם את מה שכתבתי לפני שבוע בערך על הTIS, אז אני בהחלט מאמינה בטיס, ולפי האמונה שלי (ושל הTIS) התת מודע איננו תת מודע כלל וכלל! התת מודע האו בעצם חלק במוחינו החביב, שהתנוון, פעם שלטנו עליו, אבל לאט לאט הוא התנוון, והיום הוא הפך לתת מודע, כי אנחנו כבר לא שולטים עליו, בקיצקיצ התת מודע קיים, אבל הוא בעצם לא התת מודע שכולנו מכירים, הוא תא במוח שעם קצת מאמץ נוכל לשלוט עליו כמו על כל חלקי הגוף האחרים... זו בכל אופן התאוריה שלי, ואתם לא חייבים להסכים... ראו פירוט בדפים קודמים...

shabaz

New member
צדקת בדבר אחד...

בעזרת אימון (יוגה...זה התרגול העיקרי) תוכלי לשלוט על כל הגוף החיצוני והפנימי אבל!! (תמיד יש אבל...) זה יקח לך עשרות שנים אם בכלל... יכול להיות שכמה גלגולים לא תצליחי... דבר שני...תת מודע זה לא רק שליטה בגוף... זה גם מה שוקבע את האישיות שלך... איך את מדברת מה את עושה איך את עושה את זה וכו´ וכו´ אני מציע לך ללמוד על שתי הדברים ביתר פירוט...ואז להחליט מה נכון ומה לא נכון...עובדה...שהוכח ע"י המדע (המדע!!זה צעד חשוב...) שהתת מודע כן קיים...

UpTown~Girl

New member
לא! לא! לא!

דההה שהמדע הוכיח שיש תת מודע! כי באמת יש! אבל זה לא בדיוק תת מודע אלא יותר נכון-איזור מנוון שאין לנו שליטה עליו! ומה זה בכלל מדע? מדע זה סתם משהו שהעקרון שלו זה הגיון! והגיון זה לא דבר מוכח! עזבו, אין לי כוח להמשיך להתפלסף כי כבר דיברתי מספיק בשרשור אז, ואין לי כוח... והכוונה שלי הייתה שהאנושות תתפתח לזה, שלב אחר שלב...

shabaz

New member
חחחחחחחחחח

הגיון זה לא טוב? חוץ מזה...את טועה...מדע זה לא פיזיקה... פיזיקה מבוסס על תאוריות והגיון... מדע מבוסס על הוכחות והגיון... אין שום דבר במדע שהוא לא מוכח... כי אחרת הוא לא נחשב...ולא מפיצים אותו בעולם... הבנת? באמת אין לנו שליטה עליו...וכבר כתבתי את זה!! אני מציע שתקראי שוב את ההודעה שלי (נהייתי נפטיס...עזבו) ואז תביני שכבר כתבתי לגבי זה...

Cheetah

New member
שלא תבין מזה שאני מסכים

עם מילה ממה שטליה אמרה אבל המדע... מסתמך על הוכחות? מה? על מה אתה מדבר... ממתי? טכנית פיזיקה זה מדע, תמודד עם זה. אין שום דבר במדע שהוא לא מוכח, כי אחרת הוא לא נחשב ולא מפיצים אותו בעולם... אתה בטווווווח?<במבטא חשדני>

shabaz

New member
אממממ

פיזיקה זה מדע....אבל מדע זה לא פיזיקה... הנה דוגמא...אם זה רלוונטי בכלל... וירוס...המדע גילה אותו... בדק אותו...קיבלו עליו ממצאים שהוא חומר חי (אנלא בטוח אם אורגני.. כי שכחתי מזה...) וזה הוכח אנךא בטוח אם זה דוגמא טובה...אבל נסתפק בזה...

Cheetah

New member
על מה לעזאזל אתה מדבר

מדע זה לא פיזיקה? מדע זה מה כלומר... רק קובץ של מסקנות מוכחות וזהו? מדע זה גם תיאוריה, אני מצטער. והמדע מקבל גם דברים לא מוכחים.

shabaz

New member
אררררר

אולי במקום לכתוב שאני טועה...תתן גם דוגמא מדי פעם לפעם... ווירוס הוא לא הוכח? הוא בגדר תעלומה עדיין? עובדה...אנחנו מצאנו והוכחנו שהוא קיים...עם הוכחות בלייט!

Cheetah

New member
מה שתגידי...

את אל תסתמכי על מחשבה ככה אף אחד לא יוכל להתווכח איתך, העיקר שאת מאמינה בעצמך

leeowen

New member
אפקטי מכשפות

כן כן... לזה אני מודעת... רק תגיד לי כזה דבר: יש לך אינפורמציה מפורטת על כל העניין הזה? משהו מורחב...? לי

Cheetah

New member
יש לי,

אבל אני לא בטוח מה להגיד בקשר לזה עכשיו בכל מקרה כדאי שתחפשי בכיוון של "פאראסומניה" ו"שיתוק שינה". ככה תמצאי אתרים עם הסבר יותר אובייקטיבי ושלם בנושא. (אני חיפשתי בYAHOO) (בקטגוריה על "שיתוק שינה" בYAHOO יש כמה אתרים טובים) התכוונתי להעביר חיפוש בעצמי לרשום כמה אתרים שקראתי פעם, אבל האינטרנט לא עובד כל כך טוב כרגע.

shabaz

New member
פאראסומניה??

זה פעם ראשונה שאני שומע את המושג הזה...מזה?!

Cheetah

New member
קבוצה של תופעות שינה

מעבר לשינה בעיברית, אם תרצה,רק שזה לא בדיוק מתאים. אני מדבר על קבוצת תופעות שכוללת: סומנבוליה(הליכה מתוך שינה), בעיותי לילה, שיתוקי שינה, סיוטים ועוד כמה. בעצם מדובר כאן בתופעות היותר "הרסניות" שפולשות לתהליך השינה.

shabaz

New member
לא עדיף לומר במקום

סומנבוליה, סהרוריות? מילה עיברית שרובנו מכירים... מה שאתה בעצם אומר שזה תופעות לוואי לא רצוניות שהן...רעות..כן? כאילו שנגרמות במהלך השניה נכון? אבל...אנלא מבין איך שיתוק שינה זה רע... או שאתה מתכוון שיתוק שינה עם מודעות ערה?

למעלה