זאת מילה שכבר שגורה בפי כולם.. כך שכולן "מותק" וכולן.."נשמה".. היא מגיעה בשלוף בלי מחשבה לפעמים.. ישר אחרי "הי"..ומעט אחרי ה"בי"... וזה לא תלוי בקונוטציה.. אלה במי זה האומר... ומה אני מרגישה כלפיו.. את הנעימות או החוסר נעימות..אני לוקחת או מחזירה.. יום נעים מותק..
צ'וכר{יההההה}|סיכריה כמו בובה כמו dear או דארלינג{ראה "ערך" d a n i e l s 5 } היא מילה רב-שימושית אפשר לפלרטט איתה להיות ציניקאן איתה לפרגן איתה להחמיא איתה לעשות שימוש סרקאסטי איתה לחזר איתה.......... קונוטא3יה או לא......... יאמייייי מאמייי של מילה ~לדעתי~
של "מותק" "נשמה".. הסלנג הזה לא מבדיל בין אישה לגבר.. אין קסם..<ודרך אגב מי שאי פעם שמע אותי קוראת לו "קסם"..או נפרדת ממנו ב"קסם"..יודע שאהבתי אליו היתה שם>.. אין יחוד.. עוד מנגינה רקע שנשמעת במעלית.. אבל אין חוקים.. אם הוא יתעקש שאני הנשמה שלו..... את הסיכון הוא בטח כנראה לקח עליו..
טוב.. אז את הקליפה הראשונה אתה מקלף..כי זו חובה..היא הרי לא אכילה.. אבל..יש עוד איזשהו כתם לא ברור בצד.. אז אתה מקלף.. שיכבה..ועוד שכבה.. ועוד שכבה.. ובסוף מתברר לך..שגם ליבת הבצל..היא בעצם קליפה בשלבי התפתחות.
תחשבו על זה רגע.. מערכת יחסים בין גבר לאישה בנקודה במרחב שיש לה ערך של X וערך של Y. מערכות יחסים בצורת פרבולה..קמורה או קעורה מערכת יחסים בצורת קו ישר שמקביל לאחד הצירים מערכת יחסים בצורת מעגל מערכת יחסים עם קו משופע שלא מקביל לאף אחד מהצירים. האם ניתן לראות כך את האינטראקציה בין גברים לנשים בזוגיות?