אפקט אריס.

אפקט אריס.

כולם דיברו על בני השרון ו``אפקט מכבי`` כמה ישפיע עליהם הנצחון. אז בני השרון ניצחה אבל מכבי חשבה שאחרי הנצחון על אריס בחמישי ``זהו! מעכשיו נתפוצץ על כולם`` . אז אוהדי חולון ה``מפוצצים`` (תרתי משמע) לא נכנסו, אך לקבוצתם האהובה זה לא הפריע לנצח 83:71 את מכבי, והפסד שני ברציפות. פדרמן מחפש עוד אוליגרך, הפעם להחזיר את פיני.

LiorShap

New member
למי אכפת!

[אוקיי בזאת אני נכנע,לא יכול להיותיותר מאופק] לוני מכר!!@$@$ לוני מכר!!@#@# איזה כיף!! אאאאהעהעהעאאההעהעהעעהעהעה

בחiר חכם

New member
סו"ס...

סו"ס הפנימו במכבי שאין שום השלכה לתוצאות שאתה מציג במהלך שלושת סיבובי הליגה הסדירה, כמובן חוץ מהמטרה לסיים בין ארבעת הראשונים. מאז הונהגה שיטת הגביע השני צריך להתאמץ רק בשני משחקים! העיקר זה מה שיהיה מול לה-מאן ביום חמישי.

למי אכפת באמת? כל הקבוצות מגיעות לנוקיה

בסופה של העונה למשחק בפיינל פור ,יש מישהו שאכפת לו מהפסד לחולון או בני השרון ? להזכירך שמכבי הפסידו בליגה גם עם שארס ואנטוני ומייסאו , הליגה היא לא מעניינת והשחקנים משקיעים חצי מאמץ בליגה כי היא משעממת ,אירופה היא הדבר החשוב ביותר וניצחון על לה מאן ייתן לנו כרטיס לבית שמינית הגמר לדעתי .

אותך זה לא מעניין.

אבל יש מצב לזעזוע רק בגלל ה``לא מעניין`` הזה.. אתה מדבר על שאראס ופארקר.. חחח... הצחקת. יש דרך להפסיד. יש הפסד שני ברציפות, ויש הפסד שני ברציפות שהמחזור הראשון אפי` לא עבר! מכבי של שאראס ופארקר הפסידו פעמיים בליגה. אז חמוד, בלי השוואות..

איזה זעזוע ? על מה אתה מדבר תגיד לי?

נכתב תסריט שמכבי צריכה להיות בלתי פגיעה בליגה שלנו ? קרה אסון לאומי טרגדיה שמכבי הפסידו שני משחקים ? בגלל אוהדים כמוך לתקשורת יש לגטימציה לעשות מזה כזה עניין גדול ! ביג פאקינג דיל שהפסידו ,למי אכפת מזה בכלל אם לא לתקשורת העלובה שלנו ? בסופו של דבר מכבי שלנו לוקחת אליפות ב2 משחקים בהיכל נוקיה ,אף אחד לא זוכר איך הגעת לשם רק מה עשית ב2 המשחקים האלו , תהיה בטוח שעודד קטש עושה כל מה שהוא יכול עם רמת זרים עלובה כזאת כמו שיש לנו העונה .

פחחחחחח...

הליגה מראה את הדרך! ופרט לניצחון אחד ביורוליג שום ניצחון לא היה משכנע! ולעיתים גם לא הגיע לנו.. קטש עושה מה שהוא יכול. צודק. כי הוא לא יכול הרבה.. עומק הספסל של מכבי לא היה מעולם! פעם ראית את קומאטוס ב5? אני ראיתי את כספי.. ברונו שונדוב שיחק יותר מ10 דקות?? עיין ערך באטיסטה. עזוב.. אתה לא מבין, אז אל תדבר.. מבחינת אוהדי מכבי שמבינים כדורסל, הדרך לאליפות חשובה! ועובדה שספאחיה עף רק בגלל הדרך..

למעלה