אפקטים לשינוי פיץ'

Involver

New member
אפקטים לשינוי פיץ'

האם מישהו יכול להמליץ על אפקט טוב לשינוי פיץ' ? כרגע אני עובד עם ה-אולטרא פיץ'-שיפט של WAVES שאמור להיות די טוב רק יש בו 2 חסרונות עבורי:1. הוא אפקט די כבד (כמו רוב ה-WAVES) ואם פותחים כמה כאלה המחשב שלי מתחיל להיחנק 2. אני לא מצליח לגלות איך רושמים שינוי פיץ' כ- AUTOMATION. כאילו הקיובייס לא מאפשר לי לבחור את האופציה הזאת. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ אל אפקטים אחרים או להאיר את עיני באיך רושמים שינוי פיץ' כ- AUTOMATION. תבורכו

dmt4me

New member
לאיזו מטרה אתה צריך אתזה אחשלי?

אולי אוכל לעזור בדרך אחרת..

Involver

New member
דוקא חשבתי שאתה יותר מכולם תדע

כי זה משמש המון לכל מיני אפקטים פסיכודליים. אני מדבר על לקחת קטעים במידי או באודיו ולשחק עם הפיץ' שלהם(לעוות אותם קצת) רק אני לא מתכוון לשנות את הפיץ' פעם אחת וזהו אלא לשחק איתו לאורך הקטע ולרשום את השינויים ב- AUTOMATION. מבין אותי אחי?

dmt4me

New member
או קיי אני אישית כותב אתזה עם..

הסינטי שלי וזה נקרא מודוליישן ויש שם כמה אופציות כמו lfo + rate ועם האופציה הזאת אתה יכול לשלוט על מעטפת פילטר - אמפליפייר -ופיץ'. מעבר לכך בכל מכשיר כמעט (סינטי,סמפלר) יש פיץ'קונטרול ומודוליישן (בצד שמאל) כך שאתה יכול לשלוט בשלושת המעטפות הללו דרך ה-wheel מקווה שעזרתי אחשלי.

dmt4me

New member
ועוד משו..

אם יש לך איזושהי מקלדת שליטה עם ה wheel, אז בככל אתה מסודר

dmt4me

New member
וואלה אחי..אני עובד כמעט רק מידי..

אבל בטוח שיש איזשהי אופציה לשלוט במודוליישן בקבצי אודיו בדרך כלשהי אוליי באמת דרך איזשהו פלאגינס ,אל תתיאש אחי בטוח יעלה כאן איזה גאון ויזרוק שם של מכשיר כלשהו ויגיד שהוא לא יודע איך אפשר להסתדר בלעדיו. בהצלחה מאאן!

Involver

New member
תודה אחי

נראה לי שחוץ מהאפקט המעצבן של WAVES יש גם את האפשרות לעבד את הדגימות ב-KONTAKT אבל זה קצת מסורבל. נו טוב, אם אין ברירה אני אעזוב את המוזיקה ואעבור למה שאני באמת טוב בו... דוקים

dmt4me

New member
לי יש דוקים מרומניה..משו ליגה..

אתה כותב את הקטעים שלך רק באודיו?? או שיש קצת מידי אי שם ..?

Involver

New member
יש מידי, לפעמים פחות ולפעמים יותר

אבל גם אם אני עובד במידי, אני בד"כ מייצא את הערוץ "נקי" מאפקטים ואח"כ אני מוסיף על הערוץ אודיו את כל האפקטים, בד"כ קומפרסור/לימיטר, פילטרים ולפעמים משהו קטן לפיץ'. דוקא נראה לי שכדאי ללמוד לעבוד עם ה KONTAKT כי לפעמים אין ברירה וחייבים לעבוד עם אודיו ואם רוצים לשנות מעטפות, TIME, אמפליטודה ופילטרים אז סאמפלר טוב יכול להיות מאוד שימושי. למשל כשרוצים לשנות מעטפת פיץ' על קטע דיבור (SHPONGLE...)

dmt4me

New member
צודק אחי..

אבל אתה יודע לכל אחד השיטות הסודיות שלו ליצירה, אגב אני פריק של פסיכדליה ולכן אני חולה לסיימון פוספורד על התחת ועל כל מה שהוא מייצר- הבנאדם גאון פסיכדליה ,הלואי עלינו להגיע לרמת סאונד כזאת.

למעלה