אפקטים או מגבר?

lost_sheep

New member
אפקטים או מגבר?

יש לי 2000 ש"ח, ואני לא יודעת אם לקנות אפקטים או מגבר... יש לי גיבסון לס פול סטנדרט, אבל המגבר שלי הוא שלי הגיטרה הישנה (silverhead, 35 וואט). הוא לא כזה נורא, אבל עדיין- אני רוצה את המקסימום מהגיטרה. מצד שני חסר לי מאד שאין לי אפקטים. אז- מה אתם חושבים? ירדן

JOE KALIBER

New member
אני חשוב ש...

אם תמכרי את המגבר יהיה לך עוד כסף ואז תוכלי לקנות גם מגבר במחיר סביר וגם אפקט ואגב אני לפי מה שהבנתי לא כדאי לקנות מולטי אפקט... לא הבנתי בדיוק למה משהו עם זה שזה פחות טוב כי זה דיגטילי... ועדיף לקנות כל אפקט כאפקט.... אם זה לא נכון לא להרוג אותי פשוט לתקן

wiz

New member
גזר דין מוות...... חחח

אממ... אומרים שאת הסאונד הכי אמיתי וטוב מקבלים מפדלים... זה נכון, אבל זה יקר ומסובך (כל פדל עולה איזה 400+ שקל, וחשוב לדעת איפה למקם את האפקט בשרשרת...). לכן מולטי איכותי הוא אופציה סבירה בהחלט... הוא לא יהיה באיכות של אפקט אולפן, אבל זה מספיק בהחלט... אני מנגן עם GT-3 של בוס, ואני ממליץ בחום.

בלקמור

New member
מולטי אפקט

ואני ממליץ על ה AX1000G של קורג (tunework), זה מולטי אפקט טוב מאד, עולה בסביבות ה 1,600 שקל והוא סוחב הופעות והקלטות.

Distorted...

New member
גם לי יש..

GT-3 של בוס, וגם אני ממליץ עליו. היו לי המון אפקטים, כפדלים בודדים וכמולטי, וזה מולטי אפקט שעושה את העבודה שלו, מעגלים אנלוגיים לכל מה שקשור לדיסטורשנים ופריאמפים, וכל המודוסים הם דיגיטליים. שוה כל דרכמה.

בלקמור

New member
אחי, אם זה אתה מהלהקה Distorted...

אז לפי מה ששמעתי אתה לא צריך יותר מ metal zone :)

Distorted...

New member
תתפלא בכמה אפקטים אני משתמש...

היית בהופעה שלנו, אם כן, אז איפה?

בלקמור

New member
לא הייתי בהופעה שלכם אבל..

אתם מיח´צנים את עצמכם די טוב, ראיתי פוסטרים בת´א וגם השם קליט.. לפי הנ´ל קלטתי שאתם מנגנים מטאל. שיהיה לכם בהצלחה.

Distorted...

New member
שמע..

קודם כל אני שמח שהיצח"ון שלנו עובד, ודבר שני, אנחנו מנגנים מטאל, אבל הוא עם המון השפעות מכל מיני ז´אנרים וסגנונות, מה שמצריך שימוש בכל מיני דיליים, סוגים שונים של פריאמפים ודיסטורשנים, ועוד כל מיני מודוסים. אני אזמין אותך להופעה הבאה שלנו, תראה ותחווה דעה.

yuv_b

New member
אני רואה שה GT-3 די מבוקש

בתור אחד שיש לו גם את המולטי המצוין הזה, אני מבין למה

metal head

New member
חשוב מאוד מאוד

אני ממש ממש מעוניין בפדל דיסטורשן שמתאים למטאל ולסולואים, אם צליל נקי ביותר!!! ואני מתכוון לכאלה שהמחיר לשהם הוא לא פחות מ500 שקל אבל גם לא יותר מ800, אז אם מישהו מוכר אז שיגיד לי או אם מישהו יכול להמלית אז בבקשה...

wiz

New member
אם אתה כבר מביא גיטרה מחו"ל,

אז תקנה גם פדלים... אני ממליץ על הפדלים של בוס: ה-MT-2, וה- DS-1... הראשון הוא המטאל-זון, שזה אפקט מעולה, צליל עמוק, ומאוד מיוחד. השני זה הסופר-דיסטורשן, שגם הוא אפקט טוב מאוד, עם סאונד חד שמאוד מתאים לסולואים... כל אחד מהם עולה בסביבות ה-70-80 דולר בארה"ב, והם קניה כדאית בהחלט.

למעלה