אפקטיביות של טיפול...

lilidusty

New member
אפקטיביות של טיפול...

כן, זה שוב אני עם סיפור האמבות...
לתזכורת אימצתי חתול בן שנה וחצי לפני שלושה שבועות והוא שלשל...נמצאו לו תולעים ואמבות. הוא כבר 3 שבועות בטיפול.
הסבב האחרון כולל 2 כדורים 1/4 כדור מטרוג'יל ועוד 1/8 כדור שאין לי את שמו +2 כדורי תילוע נוספים+פעמיים ביום פרוביוטיקה. תילוע אחד הוא קיבל ואני צריכה עוד שבוע לתת כדור שני. לגבי האנטיביוטיקה - אני מצליחה בד"כ לתת לו לפחות פעם ביום את 2 הכדורים, בפעם השניה זה מאבק ובד"כ לא אני מנצחת...
את הפרוביוטיקה הוא אוכל כפעם ביום לפעמים גם פעמיים...
השלשולים השתפרו אבל עדיין לא מדובר במוצקים (זה כבר לא מיים אלא צואה מאוד מאוד רכה). האם הטיפול אפקטיבי כך? מה עוד ניתן לעשות?

תודה ומתנצלת על השאלות הבלתי נגמרות

תשובה

איזה מזון הוא מקבל? הייתי פונה לוטרינר ומבקש העברה למזון רפואי למערכת העיכול ומתמיד איתו לתקופה של חודשיים לפחות . בשלב הזה נשמע שכבר אין צורך בטיפול תרופתי אבל זה כבר תלוי בהחלטת הוטרינר המטפל.
שבת שלום ושנה טובה!
עמיחי

lilidusty

New member
תודה רבה - הוא אוכל אינטסטינל כבר חודש

מאז שכתבתי רואים שיפור ניכר. גם הוטרינר שלי אומר שאין כבר מה לעשות מבחינת תרופות לכן הפסקנו עם הכדורים ביום שישי ואנחנו מקווים שגם רמת הלחץ שלו תרד עכשיו והדברים יסתדרו (לא כל כך מצא חן בעיניו שמישהו זר, אני, נותנת לו כדורים בכח)...הוא עדיין מופרד משאר בני הבית, כי עדיין אני נותנת לו פרוביוטיקה יחד עם האוכל וגם כדי שימשיך לאכול אינטסטינל, אבל כבר התחלתי לאפשר לחתולים בבית לראות את האוצר בחדר ולהיפך.
תודה רבה על כל התשובות.

למעלה