אפצ'ייייייי

טוב..שלי זה לא בדיוק סימן היכר..

אבל כולם מכירים אותו ואני ממקימיו חחח זה כמובןןןןןןןןן
ביט
השליטטטטטטטטטט
אבל אני חייבת להודות שאני גם קצת מאוהבת בצאצי
כוסון חבל על הזמן
וגם למוטי לא חסרה שלמות |מוטי|
משפחת ביט שליטטטטטה

KiShKooSh

New member
../images/Emo9.gifמוטי שלמות../images/Emo47.gif

מוטי שלי
אני מאוהבת בו קשות(וגם הוא בי, אנחנו נשואים
) וביט חמוד לאללה
תגידי דני איך היו הצילומים
היו למוטי וביט צילומים לבושם חדש לגבר
מוטי אמר שיצא ממש יפה
מוטי

אני חש מאוהב ../images/Emo3.gif

כלת תעשי לי גדר חייה$R%^#$&%^&^*&)*(*)&^&^$#%!@$%%$^%*&(*)*&%@ $#^%&^&*(*)(&*)$^*&^^!%^(_(_+|*#%@&(&^*&*$%)_*&*_%^&&$%^$&^)%^ $#^%&^&*(*)(&*)$^*&^^!%^(_(_+|*#%@&(&^*&*$%)_*&*_%^&&$%^$&^)%^ $#^%&^&*(*)(&*)$^*&^^!%^(_(_+|*#%@&(&^*&*$%)_*&*_%^&&$%^$&^)%^ $#^%&^&*(*)(&*)$^*&^^!%^(_(_+|*#%@&(&^*&*$%)_*&*_%^&&$%^$&^)%^ $#^%&^&*(*)(&*)$^*&^^!%^(_(_+|*#%@&(&^*&*$%)_*&*_%^&&$%^$&^)%^ $#^%&^&*(*)(&*)$^*&^^!%^(_(_+|*#%@&(&^*&*$%)_*&*_%^&&$%^$&^)%^ $#^%&^&*(*)(&*)$^*&^^!%^(_(_+|*#%@&(&^*&*$%)_*&*_%^&&$%^$&^)%^ $#^%&^&*(*)(&*)$^*&^^!%^(_(_+|*#%@&(&^*&*$%)_*&*_%^&&$%^$&^)%^ $#^%&^&*(*)(&*)$^*&^^!%^(_(_+|*#%@&(&^*&*$%)_*&*_%^&&$%^$&^)%^ $#^%&^&*(*)(&*)$^*&^^!%^(_(_+|*#%@&(&^*&*$%)_*&*_%^&&$%^$&^)%^ $#^%&^&*(*)(&*)$^*&^^!%^(_(_+|*#%@&(&^*&*$%)_*&*_%^&&$%^$&^)%^ $#^%&^&*(*)(&*)$^*&^^!%^(_(_+|*#%@&(&^*&*$%)_*&*_%^&&$%^$&^)%^ $#^%&^&*(*)(&*)$^*&^^!%^(_(_+|*#%@&(&^*&*$%)_*&*_%^&&$%^$&^)%^ $#^%&^&*(*)(&*)$^*&^^!%^(_(_+|*#%@&(&^*&*$%)_*&*_%^&&$%^$&^)%^ $#^%&^&*(*)(&*)$^*&^^!%^(_(_+|*#%@&(&^*&*$%)_*&*_%^&&$%^$&^)%^ $#^%&^&*(*)(&*)$^*&^^!%^(_(_+|*#%@&(&^*&*$%)_*&*_%^&&$%^$&^)%^ $#^%&^&*(*)(&*)$^*&^^!%^(_(_+|*#%@&(&^*&*$%)_*&*_%^&&$%^$&^)%^ $#^%&^&*(*)(&*)$^*&^^!%^(_(_+|*#%@&(&^*&*$%)_*&*_%^&&$%^$&^)%^ $#^%&^&*(*)(&*)$^*&^^!%^(_(_+|*#%@&(&^*&*$%)_*&*_%^&&$%^$&^)%^ $#^%&^&*(*)(&*)$^*&^^!%^(_(_+|*#%@&(&^*&*$%)_*&*_%^&&$%^$&^)%^ $#^%&^&*(*)(&*)$^*&^^!%^(_(_+|*#%@&(&^*&*$%)_*&*_%^&&$%^$&^)%^ $#^%&^&*(*)(&*)$^*&^^!%^(_(_+|*#%@&(&^*&*$%)_*&*_%^&&$%^$&^)%^ $#^%&^&*(*)(&*)$^*&^^!%^(_(_+|*#%@&(&^*&*$%)_*&*_%^&&$%^$&^)%^ $#^%&^&*(*)(&*)$^*&^^!%^(_(_+|*#%@&(&^*&*$%)_*&*_%^&&$%^$&^)%^ $#^%&^&*(*)(&*)$^*&^^!%^(_(_+|*#%@&(&^*&*$%)_*&*_%^&&$%^$&^)%^ $#^%&^&*(*)(&*)$^*&^^!%^(_(_+|*#%@&(&^*&*$%)_*&*_%^&&$%^$&^)%^ $#^%&^&*(*)(&*)$^*&^^!%^(_(_+|*#%@&(&^*&*$%)_*&*_%^&&$%^$&^)%^ $#^%&^&*(*)(&*)$^*&^^!%^(_(_+|*#%@&(&^*&*$%)_*&*_%^&&$%^$&^)%^ $#^%&^&*(*)(&*)$^*&^^!%^(_(_+|*#%@&(&^*&*$%)_*&*_%^&&$%^$&^)%^ $#^%&^&*(*)(&*)$^*&^^!%^(_(_+|*#%@&(&^*&*$%)_*&*_%^&&$%^$&^)%^ $#^%&^&*(*)(&*)$^*&^^!%^(_(_+|*#%@&(&^*&*$%)_*&*_%^&&$%^$&^)%^ $#^%&^&*(*)(&*)$^*&^^!%^(_(_+|*#%@&(&^*&*$%)_*&*_%^&&$%^$&^)%^ $#^%&^&*(*)(&*)$^*&^^!%^(_(_+|*#%@&(&^*&*$%)_*&*_%^&&$%^$&^)%^

למעלה