אפסים

אין ספק שמדובר באכזבה, ונבחרת

כזאת הייתה יכולה להגיע ליותר, אבל לרדת עליהם ולקרוא להם לוזרים, זה לדעתי חריף הרבה יותר מידי....יש לזכור שהם ב-נ-י א-ד-ם ולא רובוטים

McDVD

New member
לוזרים

שוב פעם.כן הם כן לוזרים. אמנם אני מקבל את הטענות שהם בני אדם והם לא רובוטיםוידה וידה אבל אני לא מקבל את הטענה שהם לא לוזרים.אני מצטער אבל הם כן.אין מה לעשות. להפסיד שנה שעברה בשנייה האחרונה במשחק גמר זו לוזריות.להציג תצוגת נפל ברבע גמר איפה שצריך להיות בפורמה הכי טובה זו לוזריות.אין מה לעשות. אני מסכים שהם נבחרת טובה עם כישרון אך אין מה לעשות גם לנבחרת הזאת כמו כל הספורט הישראלי יש את התכונה המעצבנת ששמה לוזריות.שברגעי האמת לא מצליחים לתת הופעה כמו שצריך ולקחת אם זה את המדליה או עליית שלב או ניצחון.ודגמאות מהכדורסל הישראלי בפרט והספורט ישראלי בכלל לא חסר. עכשיו לא ניתן בכלל להשוות את ההפסד ברבע הגמר לזה שמכבי מפסידה לקריית אתא, כי נכון זה בהחלט מביך אך זה לא הפסד קריטי שקובע גורלות. או להשוות את זה לזה שפילדלפיה הפסידה לליקרס בגמר האנ בי איי מכיוון שהם היו אנדרדוג מוחלט וזה היה ברור שהלייקרס יקחו.לעומת נבחרת ישראל שבהחלט ספרו אותה באליפות הזאת כמועמדת רצינית למדליה והפסידה לנבחרת ברבע הגמר שהייתה בהחלט לנצח במיוחד אחרי שניצחה נבחרות כמו קרואטיה וארגנטינה. לכן המסקנה שנובעת היא שאין אין מה לעשות הנבחרת הזאת כמו עוד קבוצות ישראליות בעבר הם לוזרים! אין מה לעשות.תבינו את זה.

למעלה