אפסים

McDVD

New member
אפסים ../images/Emo31.gif ../images/Emo46.gif

משהו,פשוט משהו. סיפטום שחוזר על עצמו פעם אחרי פעם אחרי פעם. מגיע רגע האמת שבו צריך להתעלות לתת משחק טוב לנצחלא עושים את זה. אם זה הפסד בשנייה האחרונה אם זה תצוגת נפל. מדהים ממש איך הנבחרת מוצאת לעצמה תזמון להפסיד משחקים. ברגעים הכי מכריעים איפה שיש את כל הקופה. כמובן שזה מיותר לציין שכל הנבחרת בלי יוצא מן הכלל הציגה תצוגת נפל של ממש.כולם פשוט היו אפסים לא הצליחו לקלוע אפילו ליי אפים פשוטים והפסידו לנבחרת לא הכי טובה שהיה אפשר וניתן לעבור. אבל טוב, מה אפשר לאמר ומה אפשר להגיד לוזרים היינו לוזרים נשארנו וכנראה שלוזרים נישאר. כמה מצער.

אני לא חושב שצריך לרדת עליהם בצורה

כל כך קשה - בסה"כ הם שיחקו מצויין עד אותו המשחק, והגיעו בכלל למעמד הזה אחרי הישג מצויין משנה שעברה - אין שום ספק שמדובר בכשרונות גדולים, ואת זה אמרתי אחרי הנצחונות ואומר גם עכשיו, אחרי ההפסד.... תזכור שמדובר בבני אדם, ולא במכונות, וככאלה הם יכולים ליפול למשחקים גרועים כמו שהיה בלילה. זה טבע הדברים, לטוב ולרע.

McDVD

New member
יש משהו שאתה לא מבין

אני מבין שהם בני אדם כולנו כאלה אך מה שכתבתי בהודעתי באה להראות מתי הנבחרת נופלת,ברגעי האמת.וזה מראה ומוכיח כמה שהספורט הישראלי בכלל והנבחרת הזאת בפרט הם לוזרים. אין מה לעשות.

די לקשקש גייזר ../images/Emo46.gif

הם שיחקו נגד יריבים נחותים(כן כן,ארגנטינה וקרואטיה נחותות שלא לדבר על יפן וקוריאה שזה בכלל בושה שהם הגיעו לשם רק בגלל שהן אסיתיות)ובגלל זה הם ניצחו ועל איזה "כשרונות גדולים" אתה מתכוון בדיוק???? חבורה של לוזרים שלא שונה מאף נבחרת ישראלית בעבר מבחינת כשרון

kirk hammet

New member
אל תגזים

ארגנטינה אלופי אמריקה , לפני ארה"ב השד הגדול של הכדורסל , ויש להם גם יותר שחקנים בכדורסל האירופאי מלנו. אותו דבר נכון גם לגביי קרואטיה , שעובדה , ניצחה את ספרד.

השורה התחתונה היא..

שהנבחרת הישראלית הזו לא שונה מקודמותיה באופי הלוזרי שלה ב"מאני-טיים" וגם מבחינת כשרון אני לא רואה משחקנים כמו גורדון או גרין "עילויים" או כמו שניסו לנפחם בערוץ הקרפדות של עופר שלח

yonatan #14

New member
אתה מגזים רונן ובגדול

הבעיה היחידה של הנבחרת הזאת היא מנטלית . שחקנים כמו טל בורשטיין , יניב גרין ( ששמר מצויין על סקולה , אחד השחקנים הטובים בעולם לגיל הזה ) אורי יצחקי , שחר גורדון ( כן כן , אולי בשנים האחרונות הוא היה אכזבה גדולה , אבל בטורניר הזה הוא נתן מלחמה גדולה ועזרה מעולה ליניב גרין וביחד הם עצרו את סקולה ואת הגבוהים של קרואטיה וברבע הראשון את אלו של ארה"ב ) ועוד שחקנים , כמו ארז כץ ואפיק ניסים , זו אחת הקבוצות הכשרוניות בעולם . אני לא יודע עד כמה עקבת אחרי הטורניר , אבל הכישרון והפוטנציאל הטמון בנבחרת הזאת הוא עצום , הרבה הרבה יותר ממה שהיא הגיעה אליו . הם ממש לא לוזרים , סגנית אלופת אירופה היא לא לוזרית , פשוט יש לנבחרת בעיות מנטליות כמו להרבה קבוצות ישראליות במשך השנים . דבר שני : ארגנטינה נחותה ??????
קרואטיה נחותה ???
קרואטיה בגמר , ארגנטינה לא אחרי הפסד בחמש נקודות לארה"ב , אבל היא ללא ספק אחת הטובות בעולם , לא סתם הנבחרת הזאת אלופת אמריקה .

מנטלית שמנטלית..

נמאס כבר לשמוע על הבעיות המנטליות של הלוזרים האלה.. ויניב גרין הוא לא כשרון ולא בטיח וגם מיצחקי וגורדון לא ייצא שום דבר שלא היה בעבר ובאיכות הרבה יותר טובה(כמו תומר שטיינהאואר והנפלד למשל) הם אכזבו ב"מאני-טיים" והוכיחו שאינם ראויים לתשומת הלב שהוקדשה להם

yonatan #14

New member
כמו שהסברתי למטה -

אי אפשר להשוות בכלל בין בעיות מנטליות למה שנקרא "לוזריות" , למרות שקשה להבחין בכך . הנבחרת באה במטרה לקחת מדליה ? כן . הנבחרת באה בהרכב הכי חזק שלה ? כן . הנבחרת וויתרה על גרין ובורשטיין בשביל הטורניר הזה ? לא . הייתה אכזב עצומה אצל השחקנים המאמנים אחרי ההפסד ההוא ? כן . כל אלו ועוד מצביעים על כך שהנבחרת חשבה ברצינות על מדליה , אפלו זהב , ושהשימוש שלך בביטוי "לוזרים" לא במקום במקרה הזה . בעיה מנטלית - בסדר . חיסרון חשוב שפגע מאוד בנבחרת . לוזרים - ממש לא . ואני ממש לא רוצה להתחיל להתווכח על הכישרון בנבחרת , הנבחרת הזאת הוגדרה אצל כל אנשים המקצוע כ"דור השחקנים המוכשר ביותר שהיה פה כבר שנים ארוכות" , ועם כל ההערכה שיש לי אליך אתה לא במצב להתווכח איתם .

ONLY TIME WILL TELL..

אם ייצא מאחד מהשחקנים האלה איזה "תותח על" שישים בצל את נדב,גודס,תומר,מוכתרי דורון ג´מצ´י ומ-י-ק-י למשל אני טוען שאין לאף אחד מהשחקנים האלה כשרון מיוחד שיאפיל על אלו ההזכרתי

כמה שטויות אתה יכול לדבר...?

אין לי מה להתייחס בכלל לבן אדם שאומר שנבחרות כמו קרואטיה וארגנטינה נחותות......איפה אתה חי????

לאף שחקן ישראלי מהנבחרת הזו

אין מקום אפילו בקולג´ אמריקאי ממוצע איפה אתה חי?? מדובר בחבורה של שחקנים שהיתרון היחיד שלה על נבחרות מקבילות מהעבר הוא המאסה היחסית שלה(לא בכשרון WHAT´S SO EVER)

לאף שחקן ישראלי מהנבחרת הזו

אין מקום אפילו בקולג´ אמריקאי ממוצע איפה אתה חי?? מדובר בחבורה של שחקנים שהיתרון היחיד שלה על נבחרות מקבילות מהעבר הוא המאסה היחסית שלה(לא בכשרון WHAT´S SO EVER)

kirk hammet

New member
מה שהוא אמר

וצדק בהחלט , זה שהם ל-ו-ז-ר-י-ם. תהיתי כמה זמן יקח לחרוש לקלוט שאוחנון לא שחקן כדורסל , אבל כנראה שהוא קלט את זה רק אחריי שהנבחרת נשברה ולא יכלה לקלוע סל אחד , לעזעזל. מהרגע הראשון לא היינו במשחק ואני לא זוכר משחק כזה גרוע של איזשהי נבחרת ישראלית באיזשהו מפעל כבר הרבה זמן. ממש התעצבנתי עליהם. איך אפשר לקלקל הכל.

זה שאוחנון לא שחקן

אמרתי כבר לא פעם - הוא באמת שחקן שאני באמת לא יודע מה הוא עושה על המגרש, אבל לאמר על בורשטיין, גרין, יצחקי, מתן נאור, אפיק ניסים, ארז כץ והרשימה עוד ארוכה, שהם אפסים?? נו באמת. אי אפשר להתייחס ברצינות לבן אדם שמגבר כאלה שטויות. אם הוא חושב שכולם שם רובוטים שיכולים לתת אותה תפוקה כל הזמן אז הוא טועה, ב-ג-ד-ו-ל

kirk hammet

New member
לא אמרתי שהם אפסים

אמרתי לוזרים יש הבדל אפסים זה שחקנים כמו אלה של קטאר , ושחקנים כמו של ישראל זה לוזרים.

yonatan #14

New member
לוזרים.....

לצערי משמעות המילה בכלל לא מובנת לך , וחבל שאתה מסיק מסקנות כאלו אחרי משחק אחד . לוזרים זה קבוצה שבאה במטרה לא להפסיד ולא במטרה לנצח , וכמובן שנבחרת ישראל הלכה על מדליה באליפות הזאת . הלחץ המנטלי ( החיסרון היחיד של הנבחרת ) הרס אותה , היא נראתה במשחק ההוא מול הדומיניקנים ממש לא כמו נבחרת ישראל שניצחה את ארגנטינה , אבל יש הבד גדול בין חיסרון חוסן מנטלי ללוזריות , ואנשים נוטים להתבלבל לשווא . לטעמי מה שמראה יותר מכל על הכישרון של הנבחרת הזאת , היא שהיא מגיעה למקום שביעי בעולם (!!) ואנשים כמוך ישר קוראים לה לוזרים . מקום שביעי בעולם !!!

חזיר בר

New member
אני מצטרף

הנבחרת הזאת לוזרית? אתה יודע מה,בוא ניתן דוגמא ממקום אחר, פילדלפיה ניצחו את כל המזרח כדי לעלות לגמר מול הליקרס ולהפסיד שם 4-1. מישהו קרא להם לוזרים? לא. אז אומנם הרפובליקה הדומינקנית היא לא הלייקרס ביחס אלינו,אלא קבוצה שביום בינוני ישראל מנצחת,אבל שאתה מסתכל על קבוצה אתה מסתכל על מכלול. ישראל ניצחה משחקים צמודים (כמו בחצי הגמר נגד ספרד),ניצחה משחקים שבדקות רבות המומנטום היה בקבוצה השניה (כמו נגד קרואטיה),קבוצות לוזריות לא עושות דברים כאלה. נבחרת ישראל נפלה על יום חלש,ואף אחד מהשחקנים לא הצליח להרים את הקבוצה מהקרשים. קורה. גם מכבי ת"א הצליחה להקלע לימים חלשים ולהפסיד לקריית אתא,קורה. עצוב שבשלב מכריע,אבל אין מה לעשות.

למעלה