אפנדולה רזלי

איזה יופי, לאוהבי הרבטיקו, כפי

שמובטח על ידי אנג'לו רפאל העורך האומנותי...נמתין בסבלנות ובדריכות לתאריכים המיוחלים...

F a d i

New member
רגע רגע...בסוף היא לא מופיעה בחיפה?

יודעי דבר מתבקשים לעדכן... תודה!

זאת לא השאלה.

אלא אם אתה רוצה לחזור על ערב קונסטנטינה עם כולם או להיות לבד....

GLGGM

New member
AFENTOULA RAZELLI

לאלהן עדכון סופי לגבי ההופעות: 1. 14/04/03 קמלוט הרצליה 2. 15/04/03 מוזיאון ת"א לאומנויות 3. 16/04/03 מוזיאון ת"א לאומנויות 4. 17/04/03 ביתי אבא חושי חיפה לגבי הזמנות לת"א 03-6954220 או 03-6957361 שלוחה 1325 הסיסמה " הנחת קבוצת" מקנה כרטיסים ב-95 ש"ח במקום 140 שבת שלום

merakli

New member
שבת שלום פשמו../images/Emo39.gif

ALLEGRIA I SANEDAD

ThaGaPa

New member
גם לחיפה לבית אבא חושי

טלפון להזמנות ע"ג הקופון של ישראכרט ואנחנו גם יכולים לארגן את שורה 4 לחברים בשביל הכיף!!!!!

notis12

New member
יחד ביום שישי

חברה בואו ניפגש כולנו ביום שישי ונעשה שמח כמו בהופעה של קוסטנטינה .... קדימה פאדי , חיים , בועז , אלי "יאסו" , מאיה , אמנון , וכל מי שבא לו להנות ביחד עם כולם . אני כמובן אהיה שם .... אני מכבד כל זמר וזמרת שמגיעים אלינו מיוון.... אני תמיד אומר מי שמכבד אותי ומגיע ארצה להופיע אני אכבד אותם בכך שאלך לראות אותו או אותה .... אז לסיום קדימה כולם בחד ביום שישי ב- 15.04.04 בהופעה

odeliaabut

New member
בואו לחיפה

יאללה בואו כולנו ניפגש בחיפה תכבדו אותנו בביקור ככה גם מאיה המתוקה שלי תתארח אצלי ופאדי ויהיה כיף אני מזמינה לפני ההופעה אליי הביתה לקפה ועוגה טעימה את מי שבא

אודליה..

מה המצב? לדעתי עדיף להיות בהופעה במרכז כי שם הרוב נמצאים.. תחשבי על זה בבקשה בשביל חברה שלך

למעלה