אפללו קוקו תעלי
ש ש ל ו מ י אפללו New member 20/11/08 #2 תני גז..... שלחי בטטעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע שיר לבטטה: הווו בטטה בטטה בטטה ירח נישא אל ענןןןןן בואי אל אפללו בטטה והוא יביא לך כאפה לללללללללללל
תני גז..... שלחי בטטעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע שיר לבטטה: הווו בטטה בטטה בטטה ירח נישא אל ענןןןןן בואי אל אפללו בטטה והוא יביא לך כאפה לללללללללללל
מ מכורה למלרוז פלייס New member 20/11/08 #3 חחחחחחחחחחחחחחחחח מי שתתן פה כאפות זו אני לללללללללללללללללל מחר יהיה יין?
מ מכורה למלרוז פלייס New member 20/11/08 #4 דרך אגב מה אתה אומר על זה שהשבוע עצר אותי שוטר כי עברתי באור אדום במעבר חצייה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יצאתי בזול לא קיבלתי דו"ח
דרך אגב מה אתה אומר על זה שהשבוע עצר אותי שוטר כי עברתי באור אדום במעבר חצייה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יצאתי בזול לא קיבלתי דו"ח
ש ש ל ו מ י אפללו New member 20/11/08 #5 לא יהיה יין יהיה חלב או פטל והשוטר ראה אותך פחד .... שלא תתני עליו גז לללללללללללללללללללללללללללללללללל
לא יהיה יין יהיה חלב או פטל והשוטר ראה אותך פחד .... שלא תתני עליו גז לללללללללללללללללללללללללללללללללל