אפללו את פה?

ניתי55

New member
אפללוש איזה מנחם שאת פה...

מה את אומרת? אם את רוצה תכתבי לי במסר

אפללו 35

New member
ניתי מתוקה !

את צריכה להיות חזקה , כל פעם שהם באים פטוש כנסי בהם ותטיחי בהם האשמות,תיי עם פרצוף חמוץ ולא נחמדה ,שבעלך יהיה במתח כל פעם שהם באים עד שהוא בעצם יבין או שהם יבינו שאין טעם להגיע כל יום כיוון שכל יום בעצם רבים איתם.

ניתי55

New member
אוףףףףףףףףףףף

גם ככה הוא אמר לאבא שלי שהוא במתח כל פעם שהם באים איך אני יתנהג וזה מטריד אותו שהוא צריך להיות בלחץ, אבל עזבי אחרי הריב היום ... מה שהכי כואב לי זה שהמסקנה של כל משפחתו היא: אני כלה עקשנית וקשה לא עושה כבוד וכמו שאמא שלו אומרת אני הבנתי מה הבעיה שלך יש לך בעיה עם נתינה.... את קולטת רמה של דפיקות למה בגלל שלא ויתרתי לה בקלילות על השם והיית עקשנית סה"כ מה היא ביקשה במקום להילחם בה יכולתי להתחשב בה לפי מה שהיא אומרת והיא אומרת שעם הכלה השניה היא יודעת שהיא לא הייתה עושה לה רע ונותנת שם שיעשה לה רע...(כנראה שהיה להם "סמול טוק"... אההההההההההה.....אני נאנחת לא קל לי... ניתי

אפללו 35

New member
שיהיה במתח זה מצויין....

אם הוא במתח סימן שהוא מפחד. אז תני לו סיבות טובות לפחד עד שהוא יגיע למצב שהוא יבקש מהם לא להגיע כל יום. לגבי אמא שלו תגידי לה הבעיות שלי זה לא נתינה הבעיות שלי זה אתם , תצאו לי מהחיים,אני לא רוצה שתגיעו לביקור יומיומי זה לא עושה לי טוב, ואם זה לא מוצא חן בעיני בעלך פשוט שיתפוצץ מבפנים. ד"ש לפופושוני.

ניתי55

New member
אפללו...

זהו שהיא אומרת שאם נפרד זה לא בגללה זה בגלל דברים ממקודם, והיא לא מבינה למה אני ממשיכה ליטחון את הסיפור הזה, והייתי מתה להגיד לה שלא תבוא כל יום אבל לא יצא לי מהפה, הדרך שלי היא פשוט להתיש אותם עם ריבים ופרצופים איין הרבה ברירות בכדי שלא יהיה להם נעים להגיע, אבל יש לזה גם השלכות אחרות כלומר מחר בעלי יכול לקחת את הילד אחה"צ ולנסוע אליהם בלי לאמר לי מילה בכדי שההורים שלו ירגישו נעים... את מבינה מזה מוח דפוק הם חינכו אותו לרצות אותם.... עצוב ניתי

אפללו 35

New member
ניתי..

אימרי לה שכל הדברים ממקודם קשורים לצערך בה ובמשפחה שלה. כרגע הילד עדיין קטן ואין לו אפשרות לקחת אותו ולנסוע אליהם, עוד מעט כשיעלה במשקל ותוכלי לצאת איתו פשוט דאגי לצאת יום יום או לקניון או לגינה או להורייך ואז לא תהיה לו הזדמנות לקחת אותו ולהם כשהם יגיעו את פשוט לא תהי...

ניתי55

New member
אפללו...

זהו שהוא רוצה משבוע הבא לקחת אותו להורים שלו והוא לא מתחשב בזה שאני אמרתי לו אלף פעם שאני לא מסכימה, ודרך אגב אם אקח אותו לכל מקום הוא ידרוש שאני אחזור ולא יתן שציפורי נפשו(הוריו) יפגעו... בטח כבר נמאס לך כי זה ללא מוצא ואיין מה לעשות כי זה בעיה יומיומית איתה אני נאלצת להתמודד... בשביל זה הגענו למסקנה שלא אני יכולה לחיות ככה וגם לא הוא אני לא יכולה להמשיך לחיות בצילם... אני נגמרת...

אפללו 35

New member
ניתוש...

את פשוט צריכה לומר לו בלי לפחד יש לך 2 אפשרויות או להמשיך ולשמור על המשפחה שהקמנו לנו וללכת מידי פעם להוריך ומידי פעם שהם יגיעו אלינו או שאתה מוותר עלי ועל הילד וחוזר לישון בין שני הוריך באותה מיטה-תבחר.

ניתי55

New member
אפללו, הוא בוכה אני הולכת אליו -

הבעיה שהוא לא רואה את זה ככה זה טבעי בשבילו היחסים עם ההורים ויחסים אחרים עם ההורים לא נראים לו, ובקשר לילד לא פעם הוא אמר שאיין כזה דבר על הילד הוא ילחם הוא הדבר הכי חשוב לו בחיים ואני יכולה להבין אותו כי אני מרגישה אותו הדבר אפילו יותר חזק כי עברתי מספיק כדי להוציא אותו הנשמה יצאה לי עד שהוא הגיע גם הבייתה,,,, ניתי

ניתי55

New member
אפללושקה

אפללו , ילה לכי לישון אני הולכת להכין להרתיח מים ולהכין לילד היקר שלי אוכל נמאס לי לדאוג , אני דואגת לילד וזהו נשבר לי נחייה את השניה מחר יום חדש כמו שאמא שלי אומרת , אז נשתמע מחר אה... אוהבת ניתי

אפללו 35

New member
לילה טו מתוקתי../images/Emo29.gif

מחר בעלי בחופש אנחנו מסתובבים עם הילדים. בערב אולי נקפוץ למיני ישראל. נשוחח מחר. לילה טוב ....אל תקחי ללב,יש מי שעומד מאחורייך.

ניתי יקרתי, ../images/Emo24.gif

אני מנסה בכל כוחי לענות לך בכל פעם שאת כותבת אבל הקצב שלך מאט אותי. לדעתי האישית את חייבת לשנות טקטיקה ולחשוב. כמה שווים לך החיים לצד בעלך???????? מה ערכם ומשקלם ע"ג מאזני ההשפלה של חמותך? קחי כל זאת ושקלי בתבונה ותראי מה התוצאה שיוצאת לך. בעלך שווה? תלחמי!!! בעלך לא שווה ? ותרי ולכי הלאה!!!. את לא נקראת עקשנית וזה רק נדמה לך. העקש הוא בעלך, עקשנית חמותך (ונבלה לא לשכוח!!!) ישנו פתגם שאומר : "אם אינך יכול על אוייבך, הצטרף אליהם". נסי, שני את הגישה שלך הראי מחוייכת ונינוחה יותר אפילו קצת מסתוריות לא תזיק ותראי לאיזה כיוונים לוקחת אותך האוירה. בנוגע לגיסת בעלך העתידית: תברכי אותה כל ערב בברכות גדולות שתביא מלא ילדים ומהר!!!!!!!!!! כך נראה את הדו פרצופית הזו איך תנהג כשחמותכן תעבור לפתוח לך מרפסת בורידים ללא היתרי בנייה חוקיים.

sovlanit

New member
גם אני מצטרפת

לדברים החכמים של סיגליהיא. היא אומרת לך מה כדאי וצריך לעשות. בנוסף לדבריה-שאני מסכימה לכל מילה-הנה אחת הדרכים ליישם. פתחי הקובץ. אחרי תרגול קצר , לדעתי-הכל ייראה אחרת. באחריות.

ניני51

New member
ניתי, מה לא טוב שיש לך בעיה בנתינה?

אם את יודעת שזה לא נכון אז מה איכפת שהם יחשבו את זה? כך בגלל שיש לך "בעיה בנתינה" הם לא יבקשו ממך, ויצאת נשכרת מכל זה. תתני למי שאת באמת רוצה. אני הייתי קופצת על ההגדרה הזאת, ומייד מסכימה איתה. הייתי אפילו הולכת רחוק יותר. ואומרת שהם נורא חכמים שגילו את הבעיה האמיתית שלך. ושאת לא יכולה להשתנות, ולכן הם צריכים להתרגל אליך. אז ככה וזהו, הם יצטרכו להתרגל לאיך שאת.

למעלה