אפליקצית ניווט ל SGS

Eyal2013

New member
אפליקצית ניווט ל SGS

מישהו מכיר ומשתמש בתוכנת הניווט TELMAP ? היא עובדת על המכשיר הזה ואם כן איך היא ? עוד תוכנה שרציתי חוות דעת היא תוכנה לניהול חשבון הבית : Expense Manager . מישהו יכול לתת פרטים עליה לגבי עלות , ממשק איך היא בתור תוכנה לניהול תקציב הבית ?

voguemaster

New member
TELMAP על הגלקסי

באופן אישי אני קניתי בסלקום כך שאצלי היא מותקנת בתור CELLCOM NAVIGATOR. אני משתמש רק בה, תכלס. אין כמוה בשביל לנווט בארץ. עושה את העבודה מצוין, יש דיווחי תנועה והכל.

תכלס, וכנראה שגם יותר יציבה מה-WAZE

אין מה לעשות. כנראה שבהרבה מקרים מה שלא עולה כסף, גם שווה בהתאם
בכל מקרה, אם אני מחפש במרקט TELMAP אני לא מקבל שום דבר למה אצלכם זה אחרת?

voguemaster

New member
אין אותה במרקט

כאמור, אתה צריך לקנות את המכשיר באחת הרשתות הסלולריות. ד"א, גיליתי ש-CELLCOM NAVIGATOR בהחלט עולה כסף, מה שלא ידעתי קודם. עוד פרטים על כך בשירשור שאני הולך לפתוח בפורום סלולארי. העיקר - חבילת גלישה רגילה לא מאפשרת שימוש ב-NAVIGATOR שלהם. עד עכשיו זה עבד לי כי מסתבר שאחרי השידרוג הם באורח "פלא" החליטו לתת לי חבילת גלישה ללא הגבלה (!!!) ועם כל התוספות. מזל שבדקתי מה הם עשו ועליתי על זה. עכשיו עברתי ל-WAZE והוא עובד לי מצוין. עוד לא נתקלתי בבעיות. הדבר היחיד שבאמת חבל זה שהיא לא אומרת לך (כמו TELMAP) לאיזה רחוב אתה פונה או לאיזה כביש אתה משתלב. זה רק כתוב. הדבר הקטן הזה אומר שאתה צריך להסתכל על התצוגה כל הזמן כדי לראות שאתה פונה למקום הנכון. המרחקים שהוא מציין בסדר גמור
. אני על גלקסי S עם קרנל של HARDCORE

באמת היה לי ויכוח קטן עם נציגת המכירות של

סלקום על עניין ה-NAVIGATOR קניתי מהם חבילת גלישה ללא הגבלה. קודם היה לי נוקיה עם החזר חודשי של 20 שקלים על הניווט עכשיו, תמיד חשבתי שה-NAVIGATOR משתמש ב-DATA רגיל, כך שאינטרנט ללא הגבלה בעצם מכסה את עניין הניווט. הנציגה התעקשה שזה לא ככה ואם לא אוסיף 10 ש"ח בחודש "לא אוכל להשתמש בסלקום נביג'" בסופו של דבר החלטתי לשמוע לה ולהוסיף... לעניין ה-WAZE, הוא קרס לי פעם אחת, נתוני דרך נתקעו פעם אחת באמצע הניווט למשך 20 דקות והמסך נהיה כהה לחלוטין בלי אף "נקודת אור" איזורית.. יכול להיות שזה באמת עניין של KERNEL לא איכותי, כמו שהזכרת. לי אישית אין עניין ולא ידע להתעסק בדברים האלה של ליבת המערכת... נשאר לי רק לחכות שעדכוני הגרסאות יגיעו לסלקום ושהם יעשו את זה ללקוחות

Shpritz

New member
שלשום בחנתי פעם ראשונה ניווט קולי בWAZE

זה עובד. זה עובד קקי. אבל יש נייווט קולי שאומר לך פנה ימינה, פנה שמאלה וכ'ו. אין השתלבות עם כבישים או דברים קצת יותר מורכבים מזה לפי מה ששמעתי.. שלא נדבר על זה שהתוכנה נזכרה לעבוד פתאום אחרי רבע שעה ונורא הפחידה אותי.

morgani

New member
אני משתמש ב waze

עובד מצויין גם עם הקולי המפה ברורה והוא מכיר אחלה דרכים צריך לסמוך עליו והא מפתיע כמו כן זה שיש דיווחים על משטרה ומכמונות מהירות זה אחלה

voguemaster

New member
הניווט הקולי של סלקום מעולה

(של TELMAP כמובן). זו הבאסה היחידה בזה שעברתי ל-WAZE. מצד שני, ב-WAZE יש יותר עדכונים חיים ודווקא ההערכה שלו לגבי זמן הגעה די טובה.

חח הקטע של המשטרה תמיד מצחיק אותי..

מתוך איזה 8 דיווחים על משטרה שאני מקבל, רק דיווח אחד מסתבר כדיווח אמיתי

megashock

New member
כי הניידות משנות מקום וזזות

ל waze יש את הבעיות שלה בעיקר בעיות (יחסית נדירות) של יציבות, אבל בסופו של דבר לדעתי היא עושה את העבודה. היתרון שלה הוא שניתן לקבל דיווחי תנועה בזמן אמת ולראות אותם על המפה, בד"כ אני בודק בצורה ידנית את מצב התנועה בוויז לפני נסיעות ארוכות כדי להחליט לבד מאיפה לנסוע. בנוסף לדעתי לוויז יש את המפות הכי מעודכנות שיש, לדוגמה מנהרות הכרמל הופיעו שם בצורה מושלמת יום אחרי שהן נפתחו, כולל את כל נתיבי הגישה. החסרון הוא שבגלל שהמפה של וויז נבנת ע"י המשתמשים יש שם בעיה שלא כל מספרי הבתים ברחובות מופיעים, אבל ברגע שמגיעים לרחוב, זאת כבר לדעתי לא בעיה.

Eyal2013

New member
התקנת TELMAP על אנדרואיד

אור שלום אני הבנתי שהתקנת את תוכנת TELMAP על המכשיר . אני יכול להתקין אותו על סמסונג גלקסי S עם אנדרואיד 2.2 ? אם כן איך בדיוק והאם זה עולה כסף ? תודה מראש איל

למעלה