אפליקציות Google Cast ואייפון

אפליקציות Google Cast ואייפון

לאחרונה התקנתי את ה"סטרימר" Google Cast.
ה"בעיה" היא מיעוט (יחסי) של אפליקציות שהאפשרות Cast מוטמעת בתוכן - חלק ניכר הם שירותים כמו נטפליקס וכד' שבשביל לצפות בהם באייפד נדרשת פעולה די מורכבת.
יש בפורום הזה משתמשי אייפון/אייפד שיכולים לציין/לעדכן/להמליץ על אפליקציות שבהן מוטמעת אפשרות ה-Cast?
תודה

New member
אני מניח שהתכוונת ל Chromecast

Google Cast זהו תוסף לכרום (שלא קיים בדפדפנים ב iOS) שמיועד עבור הכרומקאסט שהוא דונגל של גוגל.

לגבי שאלתך:
בעיקרון הכרומקאסט באמת פחות שמיש אצלנו כיוון שרוב השירותים שמוצעים בו (hulu, netflix, pandora, spotify, hbo go, espn, google play) זמינים בעיקר לתושבי אמריקה וחלק מאירופה.

השאלה היא מה בדיוק הצורך שלך -
- כדי לצפות בתמונות וסרטוני וידאו ולהקשיב למוסיקה שיש לך על המכשיר יש אפליקציות כמו CastOnTV או Photo Cast (יש גם אפליקציות טובות יותר כמו AllCast ו-LocalCast אבל הן כרגע רק באנדרואיד).

- כדי להשתמש בשירותי סטרימינג כמו נטפליקס וחבריו, אתה חייב בשימוש בפרוקסי או vpn אבל זה קצת כאב ראש למי שלא מכיר וכרוך בעלויות כספיות.
האופציה היחידה שאני רואה היא להתקין את התוסף לכרום שנקרא hola unblocker או hola better internet שמשמש כפרוקסי ועוקף את החסימה באתרים כמו נטפליקס ואז תוכל להזרים לטלויזיה בעזרת התוסף Google Cast שהזכרתי בהתחלה אבל זה כמובן רק דרך המחשב (התוסף הזה יכול גם להזרים את הטאב בו אתה נמצא או את כל מסך המחשב).

אותי אישית הכרומקאסט משמש בעיקר כדי לצפות בסדרות וסרטים שיש לי על הלפטופ בעזרת אפליקציה נהדרת לכרום שנקראת videostream.
בקושי משתמש בזה דרך האייפון או האייפד מלבד מלצפות לפעמים בסרטונים מיוטיוב.

אכן התכוונתי ל- Chromecast

תודה על התשובה המפורטת.
האם ניסית (האם אפשר?) להתקין את Hola באייפד? - "לא בא לי" להתעסק עם VPN...
האם התוסף לכרום שבמחשב הנייד (video stream) יזרים לטלוויזיה כל תוכן/סרטון?
שוב, תודה.

New member
האופציה של hola לא רלוונטית דרך אייפד

כי כמו שכתבתי אין כרגע אפשרות של תוספים לכרום באייפון או אייפד, כך שזה יעבוד רק דרך המחשב.
לגבי videostream - עובד כמו קסם, 2 קליקים ואתה צופה בטלויזיה. כמובן שמדובר רק בתוכן שנמצא אצלך על המחשב.

שאלת הבהרה

מה "מחבר" בין המחשב הנייד לבין הטלוויזיה?
אני מבין שהשידור מהמחשב הנייד לטלוויזיה הוא אלחוטי. נכון?
אם כך - מהו האביזר הנדרש לכך - האם ה-Chromecast ייעשה את העבודה? איך?
משהו לא ברור לי...

New member
כמובן.

אתה לא צריך לעשות כלום מלבד לוודא שהכרומקאסט מחובר ופועל ואז להכנס ל-videostream ולבחור מה להזרים אליו.
הוא בעצם עושה פעולה דומה לכפתור הקאסט המוטמע שיש בשירותים כמו יוטיוב וכד'.

ייבדק בשמחה. תודה

למעלה