אפליית חרדים?

deathcaster

New member
אז קבל הסבר

(וגם באיסלאם, רק הברכות שונות)
ישנם 3 שלבים של הכשרת בשר ביהדות (למעשה ה-2 האחרונים רק נחשבים בשלבים)
שלב 1: השחיטה.

שלב 2: ניקור- הוצאת החלב (חלקים של שומן שאסורים ע"פ ההלכה ללא סיבה הגיונית וכמובן מי שאוכל יותר מכזית מחלב... חייב כרת=מוות ע"פ חז"ל) וגיד הנשה (אצל בהמות- שוב, ללא היגיון)

שלב 3: סילוק הדם שנותר לאחר השחיטה ב-2 דרכים עיקריות:

א. מליחה, בגלל זה אתה רואה בסופר נשים דתיות קונות מלח גס, או לחילופין יש לקנות בשר מוכשר (שמזריקים לו מים) לאחר שהמליחו אותו.

ב. ע"פ ההלכה שלב המליחה אינו חובה אם הבשר נצלה על האש ישירות (מנגל,גריל,BBQ).

תאכל בשר שנשחט אצל נוצרים, ותראה עד כמה יהודים ומוסלמים רוצחים את הבשר ללא סיבה הגיונית.

גילוי נאות: הכותב קונה בשר אצל קצב נוצרי בחיפה. ומאוד מצר על כך שהוא גר בירושלים וצריך לסבול בגלל זה אבל לפחות זה (ועוד סיבות) נותן לו תירוץ לעשות קצת דיאטה

deathcaster

New member
תשובה

לא, אני חדש בירושלים ולא מדריך טיולים כמוך, ולא מכיר את ירושלים טוב כל כך, אז מה לא מובן לך?

במקום לנסות להבין אותי, נצל את המומחיות שלך ותרשום לי (במסר פרטי אם אתה רוצה) דברים יעילים שירושלמי אתאיסט אוהב בשר איכותי שלא נרצח ע"י כשרות יהודית יכול להינות מהם

בליעל

New member
עם חושבים על זה קצת, זה מובן מאליו.

המדינה מציעה להחליף לאנשים מקרר ישן בחדש ללא תשלום, ויש גם חרדים שישמחו להשתתף בו. מכיוון שהם לא יכולים לאמר במפורש למה המדינה לא כוללת אותם במבצע, הם מספינים את הסיפור ומתלוננים על אפליה.

gbguy

New member
קירור בתלות של זמן במקום בתלות של הטמרפרטורה?

כזאת בדיחה לא שמעתי. החרידים מוצאים תרוצים מטומטמים ולא הגיונים, מדוע עושים להם אפליה.

למעלה