אפלייה !

kirk hammet

New member
אפלייה !

זאת אפלייה !!!!!!!!!! למה השם שלי לא רשום בחבריי הפורום ??????? מה אני לא חשוב מספיק ??????????? אז מה אם אני פה רק יום וחצי !! גם אני חבר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לתשומת לב נעל היקר שמדבר בשפה נורא נורא גבוהה ואגב אני מאוד שמייח שהדעתי לפה , סוף סוף אנשים שמבינים עניין , נמאס לי כבר מכל הילדים בשכבה שלי , שמתבכיינים כל הזמן שאני שומע רוק וקוראים לי פריק (למרות שאני תמצית הריחוק מזה , כמובן אבל לא ערס מה לעשות ...) ביי גילעד (הנה גיליתם מה השם שלי)

Black Star

New member
גאש... אתה, כאילו, מאלו שחושבים שהם ``מקופחים``?

קודם כל, ``רשימת חברי הפורום`` (שאני אגב, לא רואה כרגע.. מה קורה פה?!?!) היא סה``כ נתון מספרי להחריד של כמה הודעות כל אחד כתב בפורום. וצריך לעבור את ``אחוז החסימה``- כלומר, את מספר ההודעות המסוים שנקבע כרף, כדי להיות כתובים בה. אבל חוצמיזה, אני מאמינה שלא כל אחד שנמצא בפורום יום אחד כבר נהפך לחבר בו, עם כל הכבוד. ושלא תבין את זה לא נכון, אתה מוזמן להצטרף ולהמשיך לכתוב פה והכל, סבבה, באמת שכן! אבל לבוא ואחרי יום להתלונן על אפליה כי אתה לא ברשימה?!? אם זו הייתה איזו רשימה שקצת יותר אומרת משהו, אתה עדיין לא היית רשום בה כחבר פורום אחרי יום.. קצת הגיון :) אה, ודבר שלישי- אולי תקרא לעצמך אחרת? יש פה יותר מדי גלעדים... יאללה ביי ביי forever dance יעלי. Immerse your soul in love --

Levinzone

New member
אני לא אוהבת יותר

את הפורום. באמת...נהיה פה ממש משעמם, יש מלא אנשים שכותבים הודעות טישיות, והוא גם בקושי עולה!

kirk hammet

New member
אני את התחושה הזאת למדתי ...

למדתי את התחושת מקופחים התמידית הזאת מחבר שלי , שבטוח שכל המורות ``דופקות`` (סלחו לי על הביטוי) אותו ....לא שזה נכון אבל לא נורא וחוץ מזה , אני אוהב להרגיש שייך ..... במיוחד לקהילה נפלאה כמו שלכם (חנופה אף פעם לא הזיקה...) לעזעזל עם אחוז החסימה !!! בשביל להגיע לשם תוך שבוע אני צריך לכתוב בסביבות העשרה הודעות ביום , שזה מתכון בטוח לגרום לאנשים לשנוא אותי , ולהיות בטוח שאני הילד הכי חסר חיים בעולם .....

סופרמן18

New member
עד עכשיו כתבת 32 הודות ביום וחצי

בקצב הזה אתה נכנס לרשימה תוך פחות משבוע:)

למעלה