אפליה..!

• פותח הנושא R2
  • פורסם בתאריך

R2

New member
אפליה..!

בכדי להכנס לאוניברסיטה צריך לעבור בחינות,לקבל ציונים גבוהים ועוד,הממוע של הציונים,צריך לעמוד בדרישות. ואני רואה אוטובוסים נכנסים לאוניברסיטה בלי בחינות בלי לעמוד בדרישות ואין מי שיפקח. זה לא אפליה..?

CAT4

New member
אתה מתיל פה האשמות גודלות

יש לך דברים מאחוריים. או שאתה סתם מדבר. נ.ב יש מוסדות שמקירים במוסדות אחרים כלומר. אני למדתי כטכנאי אקלטרוניקה באורט סינגלווסקי. וסימית שם בהיצטינות כעכשו כמעט כל של אורט מכיר בתעודה של מישנהוא. כלומר שאים אני אכצה להמשיך להנדסאי או מהנדס במוסדות אחרים ברשת אורט אני פטור מכמה מבחני קבלה. כאשר אני יציג את תעודת הגמר הפנימית שלי. כי המודות מכרים באחרים מודעים לרמה הכוללת שלהם ולחן מכירים במחנים הסופים של רמה קודמת כמבחני כניסה יש מבין Y.G.A the CAT

R2

New member
כוונתי לאוטובוס כאוטובוס,

ולא מי שנוסע בתוכו..?

CAT4

New member
טוב

אני מניך כאחד שמסתכל מיתוך האטובוס הנוף ניראה יפה יותר. צודק Y.G.A the CAT

הכל באחריות הנהג...

האם רצית לנהוג את עצמך בלימודים אקדמאים? או להעביר את הזמן כסטודנט? או...? לנהג האוטובוס אין ספקות אלא דרך מותווה. אולי מי שלא נכנס קיימת עבורו או עבורה אלטרנטיבה המתאימה יותר לאישיות ולכישורים...? שבת שלום וחג פורים שמח

R2

New member
היי אסתיה...

התכוונתי לאוטובוס כאוטובוס בצחוק..? שמעת על איך העולם הפוך..? ישנו איזה איזור בצפון הודו מאד עניים שם,אז בבית אחד למשל ישנם שלשה ילדים וכל המשפחה התפרנסה מחלקת אדמה קטנה, היות ושלושת הילדים לא יכולים להתפרנס מאותה חלקת אדמה כשלוש משפחות,אז הם התחתנו עם אשה אחת. ונהיו משפחה אחת אשה ושלשת בעליה..! וכך בכל הכפרים כל האחים מתחתנים עם אשה אחת..! וכך מתהפך לו העולם..!

jongler

New member
היי אתה... בשקט, אל תעשה רעש...

יש חומר חדש.... תגלית חדשה, משהו משהו קוראים אותו : "חיים" ואם אתה עליו, אתה בעננים, ולא סתם למעלה, אתה פה אבל בהכל, אתה לא רציני אתה צוחק מהכל... רק תיזהר לפעמים זה מדבק ויותר מידי יכול להביא להתמכרות , תשמע לי, ותשמע לי טוב! אין ,אין כמו החומר הזה - זה נכנס לכל הגוף .... וואללה , איזה אור בהיר יש פה פתאום...

למעלה