אפליה בROCKVILLE

אפליה בROCKVILLE

הגרסה האמריקאית של עיתון הארץ עולה 3.5 דולר בניו יורק וניו ג´רסי ו-4 דולר בשאר ארה"ב. המחיר נקוב על גבי העיתון. אז למה בחנות שנקראת ISRAELI ACCENTS ברוקוויל רוצים 4.75 ??? למה החמדנות הזו? אם בעל החנות לא היה יהודי עוד הייתי חושב שזו אנטישמיות. אגב רוקוויל, יש ליד החנות הנ"ל סופרמרקט "כשר" שנקרא KATZ שהוא די דוחה אבל יש בו קצת מוצרים ישראלים. אבל מה זה אכזבה לעומת "עמליה" בניו יורק. אין קוטג´, אין מילקי. איזו נפילה.

lilaNY

New member
אני חושבת שבמיין סטריט

אבל אין לי כתובת מדוייקת. בכל אופן לא חסרות חנויות ישראליות גם במיין סטריט וגם ברח´ 108.

mom&shaked

New member
אכן כן, עמליה נמצאת במיין סטריט ליד

הסופר סול וליד פיתה האוס וליד כל יתר המקומות בהם אפשר להשיג מוצרים ישראלים.. כמו שאמרת גם ב108 לא חסרים מקומות.

Yaniv-DC

New member
זה מה שקורה למי שלא קורא

הודעות שלי מהעבר בעיון. מקס אינה חנות המתמחה במוצרים ישראלים, אלא במוצרים כשרים, ולכן המבחר עלוב. מה עלוב, פאתטי. נוסעים ל-E. Jefferson ומייד אחרי ה-JCC, אחרי החלק האחורי של הפלאזה, איפה ש- comp usa ו-TJ Max יש את ה-Kosher Mart שמתמחה ביבוא מישראל. יש מעדנים מהארץ, גבינות לבנות 5% ו-9%, מבחר אדיר של חומוס/טחינה/חצילים/תורכי/מטבוחה/פטריות וכו´. יש קוטג´. גם תנובה וגם טרה. יש אגוזי. כל סוגי הביסלי במבה, אפילו צ´יטוס בעברית... מבחר גדול יותר של חמוצים מאשר בכץ, וזה המקום בו הישראלים (להבדיל מיהודים) הולכים לקנות. גם המוזיקה שם בעברית (אם כי לפעמים זה אייל גולן ואז בא לי להזיק לעצמי).. הם מכינים גם שיפודים במקום, ארוחות צהריים וכל מיני כאלה (סטייל שאול ליד מקס´ס). יש גם מעריב, גם ידיעות, גם הארץ - במחיר הנקוב על גבי העיתון.

יניב, אתה מלאך

עכשיו אני הולך לכתוב 1000 פעמים על הלוח "זה מה שקורה למי שלא קורא הודעות של יניב מהעבר". בקיצור, עשית לי את היום. ביחוד עם הקטע של הקוטג´. הרי המוצר המקומי אינו ראוי למאכל אדם. והערה נוספת: יש החלטה של שטראוס ברמה האסטרטגית להכנס לשוק הקוטג´. נסיון להחזיר לתנובה על הYOPLAIT. להכין את הכפפות!

lilaNY

New member
רק שלא תתאכזב ../images/Emo18.gif

במטבחון המשפחתי המצוצמם התקבלה החלטה שהקוטג´ של תנובה לא שווה את ה3 ומשהו $ שהוא עולה כאן. חמוץ! אולי ככה הוא מגיע ואולי כמה שנורא להכיר בזה - התרגלנו. אנחנו בכל אופן אחרי ההתלהבות חזרנו לקוטג´ עם היונים הידידותיות.

sirpad

New member
מי שמדבר ככה הוא לא חסיד קוטג´ אמית

מי שמדבר ככה הוא לא חסיד קוטג´ אמיתי. בתור חסיד קוטג´ תנובה אמיתי אני אמנה מעט מה הופך את הקוטג´ של תנובה להקוטג´. קוטג´ תנובה קונים ואוכלים,אם לא אתה פתחת לא תהנה.כאשר אתה פותח את המכנה אלומיניום אתה מסתכל ורואה אם הלמעלה חלק למחצה ונוזלי כזה אז ניצחת וזכית לקבל קוטג´ תנובה טרי או אז תיקח כפית (לחם זה לבנות) ותטעם לאשרר את המסקנה ואז זה יהיה כל כך טעים שמבלי שתשים לב גמרת את כל הגביע כאילו היה דני.אם המרקם לא מוצא חן בעינייך אתה מביט בו בעצב(אחריי הכל לא צלחת במלאכת בחירת הקוטג´) מורח מעט על לחם מניח פרוסת עמק ואוכל לשובע. פה בדנמרק חיפשתי וחיפשתי אחר קוטג´ ראוי וזה עד שמצאתי משו שמתקרב,זה מגיע בגביע כפול מזה שיש בארץ וכמעט שסיימתי אותו עם כפית מבלי שבכלל סיימתי לפרוק את שאר הדברים מהסופר,אבל אז הוא נעלם מהמדפים(יש פה סופר כזה שנקרא נטו נורא זול אבל קונה דברים עד שנגמר לו ואז לך תחפש מי ינענע אותך) ועד שאני אמצא אותו שוב אני אחלום על השישי לספטמבר או אז אני נוחת בארץ הקודש והקוטג´.

lilaNY

New member
מי שמדבר ככה לא גר בתל אביב

וזאת בדיוק הבעיה. הקוטג´ של תנובה לא מספיק להגיע לכאן כש"הלמעלה חלק למחצה ונוזלי כזה". קוטג´ אמריקאי עו לא התגלה במצב כזה. אז עכשיו אתה מסכים שזה לא זה?

sirpad

New member
למה מלך?

אני לא מלך ולא נסיך.מה שכן הבוקר נולד נסיך חדש בממלכה הדנית,כנראה שחיי הסקס בממלכה לא רקובים דיים.

קדימה מקס - תשלים

זה מה שקורה למי שלא קורא הודעות של יניב מהעבר זה מה שקורה למי שלא קורא הודעות של יניב מהעבר זה מה שקורה למי שלא קורא הודעות של יניב מהעבר זה מה שקורה למי שלא קורא הודעות של יניב מהעבר זה מה שקורה למי שלא קורא הודעות של יניב מהעבר זה מה שקורה למי שלא קורא הודעות של יניב מהעבר זה מה שקורה למי שלא קורא הודעות של יניב מהעבר זה מה שקורה למי שלא קורא הודעות של יניב מהעבר זה מה שקורה למי שלא קורא הודעות של יניב מהעבר זה מה שקורה למי שלא קורא הודעות של יניב מהעבר זה מה שקורה למי שלא קורא הודעות של יניב מהעבר זה מה שקורה למי שלא קורא הודעות של יניב מהעבר זה מה שקו

tofit

New member
מוצרים ישראליים בצרפת

היי לכם, קראתי את ההודעות בנוגע לכל המוצרים מהארץ, ובתור אחת שעדיין נמצאת בארץ, אני כבר מתחילה להתגעגע במיוחד לקוטג´. השאלה שלי היא האם מישהו יודע אם ישנן חניות כאלה גם בצרפת, באיזור העיר ליון?? או שאני צריכה לעשות יבוא אישי לקוטג´???????

שוב נפלתי חזק

למה אני לא מקשיב ללילהנ"י? (ידועה גם בפסאודונים LILANY) קניתי ת´קוטג´, התאריך היה עדיין בתוקף, אבל מה - היה חמוץ! איזו אכזבה. כבר הייתי קונה לעצמי שקית של "טעמי". "זה מה שקורה למי שלא קורה את ההודעות של LILANY" "זה מה שקורה למי שלא קורה את ההודעות של LILANY" "זה מה שקורה למי שלא קורה את ההודעות של LILANY" "זה מה שקורה למי שלא קורה את ההודעות של LILANY" "זה מה שקורה למי שלא קורה את ההודעות של LILANY" "זה מה שקורה למי שלא קורה את ההודעות של LILANY" "זה מה שקורה למי שלא קורה את ההודעות של LILANY" "זה מה שקורה למי שלא קורה את ההודעות של LILANY" "זה מה שקורה למי שלא קורה את ההודעות של LILANY" "זה מה שקורה למי שלא קורה את ההודעות של LILANY" "זה מה שקורה למי שלא קורה את ההודעות של LILANY" "זה מה שקורה למי שלא קורה את ההודעות של LILANY"

למעלה