אפליה בתפוז

ShAkaTArShA

New member
../images/Emo31.gif

את לא חייבת לקרוא ולא לצחוק, ואם זה כ"כ מפריע לך, הייתי אומר לך שיש לך בעיה רצינית שהודעות בפורום גורמות לך לרגשות כל כך עזים

דנטל

New member
הופה, עכשיו זה נהיה מענין

הרגשות העזים האלה זה משהו שמזכיר תגובה כמו -> בוז
? ואני יודעת שאני לא חייבת לקרוא ולכן כשלא יהיה פה מה לקרוא יותר גם אני לא אהיה פה. נכון פייר?

ShAkaTArShA

New member
הממ

בוז |לא היא תגובה שמטרתה לשים ללעג את היחס שאני חש כלפיי התגובה שלך להודעה שלי, כאילו במילים פשוטות I dont give a fuck
, אז זה לא ממש נחשב רגש עז. ובקשר לזה שלא תהיי פה,ולל, בוו הוו.

דנטל ושי ../images/Emo26.gif

אני שונאת להיות השוטרת, בטח כשזה לשני חברי פורום פעילים ונחוצים. אם שניכם תריבו אחד עם השני, זה לא יועיל לפורום ובטח לא יהיה כאן שמח, כשכל אחד מכם יחליט שהוא עוזב את הפורום.. מבחינת הפורום, שניכם חשובים לי, שניכם גולשים בולטים ושניכם מהווים חלק חשוב מהפורום.. פשוט, בשביל האחרים, תנסו לא לריב..

Gizmo15

New member
אחרי איך שהאות הזאת דפקה אותנו?

סלח לי מאוד, אבל אתה חייב להודות שגם לך קרה יום אחד ששיחקת בתמימות ובכיף במשחק החביב "ארץ עיר", וידידך או חברתך אמרו אלללףףף, ואתה אמרת סטופ, והם אמרו ו' ואתה אמרת- הלך המשחק, כי מי באמת יכול למצוא חיה ב-ו'
והתעצבנת ואמרו לך שוירוס לא נחשב כחיה ואין חיה כזאת ונדרקלבוצי
אז שתלך לעזאזל האות ו'
ושתישאר עם ארבעה פורומים
מי צריך אותה

בנושא מקום המגורים ../images/Emo43.gif

אתה ברמת העקרון יכול לכתוב שם מה שאתה רוצה (צריך לדעת איך) אצלי למשל כתבתי "תפוז אנשים" וגם את המצב המשפחתי שלי שיניתי... יש כמה אנשים ששינו את זה... *שיעול*יונתן ואור*שיעול*

למעלה