אפליה בתפוז

ShAkaTArShA

New member
אפליה בתפוז../images/Emo70.gif ../images/Emo12.gif

עזבו את עניין שם אזור השפֳלה שתפוז לא רצו לתקן בשבילי אבל זה לא ייתכן שהאות ו' תקבל רק 4 פורומים
[ ועוד כאלה שאף אחד לא נכנס לתוכם
ישונו שמות הפורום לשמות עם ו' בהתחלה לאלתר
נתחיל עם הפורום הזה, וינטר,יפעת,לאקי, תשנו תשם ל "ואמוס
מיץ תפוזים"
או שאם ישכ'ם הצעה אחרת

ailag

New member
עזוב את האות ו'

האפליה האמיתית היא נגד חמישיה מסויימת, שתפוז משחר ימיהם מנדים אותה מאותה רשימה ומתנכלים לה. לחמישיית הסופיות - ך, ם, ן, ף, ץ - אין אף פורום. ההנהלה סירבה להגיב (כי לא שאלנו אותם, אבל אתם מוזמנים לשאול ב168) על חוסר הצדק המשווע. אתם רואים? ככה מתנהל תפוז - פוליטיקה נגד מעט אותיות שלא עשו כל רע
אגב, הפורום שלי אימץ את ו' המסכנה כאות שניה..

אלו לא תפוז

זו השפה העברית המפגר שעברה מעתק הגאים מ-ו' ל-י' ובגלל זה מילים בד"כ לא מתחילות ב-ו', כי הן הפכו ל-י' באותו תהליך |:

Anna Karenina

New member
הבה נציע רעיונות לפורומים

שיתחילו באות ו'.
פורום ונטילטורים, אולי?? אני חושבת שיהיה מאוד מעניין לנהל שיחה על איכויות שונות של ונטילטורים.
פורום וזלין... - דיונים מרתקים בתחום הוזלין ושימושיו.

champ

New member
../images/Emo6.gif ווינר וטוטו הוא הפורום מס' 1

בתפוז.... בקטגוריית הפורום הפופולרי ביותר והפורום עם הכי הרבה הודעות... אף אחד לא נכנס לתוכם... פחחחחחחחח

דנטל

New member
נו, כשמדברים שטויות זה מה שקורה

הוא בטח התכוון שהוא אף אחד והוא לא נכנס לפורומים האלה. אותי דווקא יותר מטריד שפותחים שרשורים כאלה (ואני אצנזר מה זאת אומרת "כאלה"), אבל בסופו של דבר זה יהיה לטובה כי זה בדיוק מה שיגרום לי לצמצם את רשימת המועדפים שלי ולהוסיף לעצמי עוד זמן פנוי.

דנטל

New member
נו, אפשר לחשוב

פחות גולש, יותר גולש. לא כזה ביג דיל. גם ככה חשבתי שאהיה פה רק בימים הראשונים. לא חשבתי שאתמכר לפורום הזה. שרשורים כאלה מעבירים אותי גמילה. על הקטע של השפלה עוד הבלגתי, אבל עוד קטע כזה זה פשוט לא כיף.

למעלה