אני יודע על מי הגזבר סומך -
על מי שעזר לו למנוע את הגירעון שציינת. הבעיה מבחינתך היא, שמדובר על אותו אחד שאתה יוצא נגדו קבל עם ועדה - טימי. עליו הגזבר בהחלט סומך. וגם על שמעון סוסן. ועל עוד 21 חברי מליאה. הם היחידים שגזבר המועצה סמך עליהם בקדנציה הרעה הזו. אלא שאתה, במין סוג של גבורה כזו, יוצא נגד אותו טימי בפורום הזה, ועוד בעילום שם, כשאת פרסום שמו של טימי אתה לא חוסך כמובן. אכן גבורה. אומץ עילאי. ותראה איך שטיפת המוח מעבירה אותך על דעתך. בית משפט קבע את שקבע נגד טוביאנה - בית משפט. לא אני ולא טימי. וזאת למרות סוללת עורכי הדין הכי יקרים שטוביאנה גייס. (ואגב זוהי רק תחילת הדרך. לצערי מאוד סביר שהוא עוד יגיע למאסר). ואתה מתפתל לנו כאן בנימוקים כאילו הוא דאג לרווחת האזרחים... ומי שילם על זה...ממש נוגע ללב. תנו לו שיגנוב, אבל אל תהרסו לי את הקונספט של טימי הרשע.... חביבי, טוביאנה מואשם כעת בבית המשפט (כתב תביעה של הפרקליטות, לא של טימי) בהאשמות של קבלת שוחד(!) קבלת דבר במירמה (!) ועוד מיני תופינים וצל"שים שכאלה. אז על זה אתה מנסה להגן עליו? רק בשביל לצאת נגד טימי? עד כדי כך העיוורון? זו לא שטיפת מוח? אלה הקדימויות הערכיות שלך? תראה איך אתה, בהתחסדות אופיינית של מי שהאג'נדה שלו היא קודם כל "נגד" (נגד טימי. נגד סוסן. נגד, נגד) מנסה עוד להצדיק את מעשי הפשע והנבלה האלה והופך את מי שנלחמו למען סדרי מינהל תקינים ונגד תרבות של שוחד ושחיתות, לאשמים. לא טוביאנה אשם, טימי אשם. סחתיין על ההשקפה המקורית, אכן ימים טובים הגיעו. והסר דאגה מליבך - אגורה אחת הציבור לא מימן על המאבקים המשפטיים שטימי וסוסן יזמו. אבל עדיין, הציבור חייב להם הרבה מאוד. וגם אתה. תודה גדולה אתה חייב לטימי. תודה רבה וענקית. תודה על שהציל את כבוד כולנו, כשיצא בראש גלוי נגד השחיתויות. תודה על ששמר על שביב של שפיות ותקווה במערכת הזו, שכבר מזמן חצתה את הקוים האדומים - גם שלך, לפחות כך אני מקווה.