אפלה בלפיד

ארנאר

New member
אפלה בלפיד

היום שוב בפעם השלישית בחצי שנה האחרונה שוררת אפלה בלפיד שוב טוביאנה לא שילם לחברת חשמל זאת ממש חוצפה למה מנתקים דוקא ללפיד האם לפיד בעדיפות אחרונה?? והיום במצב הביטחוני שקיים במדינת ישראל זאת ממש חוצפה לנתק תאורת רחוב של יישוב על קו התפר.

עידן התמימות

ובדיוק באותן שעות אפלה חדרה חוליית מתאב, סליחה, פעילים לאמצע הכביש וחילקה פלאיירים. פעילים יקרים שמרו על עצמכם, ושמרו גם עלינו! שאלה לטימי: אם תגלה שהמושך עמך הוא הרע שברעים מה יקרה הפעם (בחמש השנים הבאות) האם א. תמשיך לשוט באונייה ביחד ב. תטביע את האונייה. זכור את המשפט וחקוק אותו היטב בראשך:"אף אם אינני מחבב את צוות המלחים, לא אטביע את האונייה,אלא אשתדל בכל כוחי להצילה והסיבה לכך פשוטה: אנו כולנו באונייה, ועלינו לטבוע או לשוט יחד" (דניאל דיפו)

kiyossi

New member
משפט ראוי לאימוץ-לכ ו ל ם.

"אף אם אינני מחבב את צוות המלחים,לא אטביע את האונייה,אלא אשתדל בכל כוחי להצילה והסיבה לכך פשוטה: אנו כולנו באונייה, ועלינו לטבוע או לשוט יחד" (אופיס דיפו)

eldad at far

New member
הוא הציל, גם הציל

אם כי לא לבד. מאחר ונראה כי שוב נכתבים כאן דברים מתוך בורות (ננסה להניח לרגע שהפעם לא מתוך רשעות), כדאי להתיחס ולתקן. אני בספק אם יש לך מושג קלוש באשר למה שיכול היה לקרות לולא הצילו טימי ואחרים את האונייה. לו באמת היו הללו משתפים פעולה עם החגיגות של העומד בראש, גירעון המועצה היה עומד היום על 50 עד 70 מיליון ש"ח. לא בכדי פסק בית המשפט, רק בשבוע שעבר, כי טוביאנה צריך להחזיר, מכיסו הפרטי, 300 אלף ש"ח לקופת החברה הכלכלית של המועצה האזורית. וזה עוד בתביעה הקטנה והמקדימה את הגדולות והכבדות ממנה. ומי יזם את התביעה? מי שמר על הקופה? מי הציל את הספינה? פנחס עידן? או אולי אותה גברת מלפיד, שמכלה את זמנה ומוציאה את תיסכוליה בהפרחת שמועות ושקרים בלפיד? הרי ממנה ומחבריה אתה שואב את כל הקשקושים האלה. ומי סגר עם טוביאנה על תפקיד סגן בשכר? פנחס עידן כמובן. ואתה, ברוב בורותך, עוד תומך בו. אוי כמה קל לשפוך מילים ומשפטים מופרחים מהמקלדת, תחת זהות בדוייה. (ולשאלתך הישנה, בעניין זהויות בדויות - השם הנוכחי הוא פשוט זה של המרחקים - עבודה ונסיעות. השני שייך למחשב בבית. ולכן בניגוד אליך אני לעולם לא אתבזה בהתחזות).

ההתבזות שבהתחזות

לא הבנת אותי בכלל באותה הודעה ישנה. אתה רואה יש גם חכמים ממך! יש לך שני שמות משתמשים, שאותם אתה מאיית כך:אלדד אדר וכו' שום דבר (מלבד העצלות, כמובן) לא מונע ממני כרגע לעבור לחדר אחר בבית ולהרשם במחשב אחר כמשתמש חדש בשם :א ל ד ד א ד ר. עם רווח בין אות לאות מכאן יוצא שאזמה אם אתה רושם את שמך האם זה משקף בכל מיקרה את זהותך כל אחד כאן הוא מתחזה פוטנציאלי. (אפילו קיוסי) ובעניין ה300,000 האם זה קשור לאותו פבטיבל יער? פרוייקט שנעשה לרווחת התושבים? וכמה זמן כסף ועשייה בוזבזו על אותם משפטים? מי מימן את כל אותן תביעות? האם יתכן שמרוב מריבות שכחתם בכלל שאתם שם בשביל התושבים ולרווחתם? האם אתה מאמין שגזבר המועצה היה נותן להגיע לגרעון של 70,000,000 ? האם עד כדי כך אתם לא סומכים על אף אחד? בסופו של דבר יבחרו אנשים מכל הרשימות, האם תטביעו את האונייה או שתשוטו ביחד.? האונייה יכולה להיתפס במגוון מישורים. אגב, אני לא ניזון משמועות.ואתה לא יודע בעבור מי אני אבחר. את זה אני משאיר לעצמי

eldad at far

New member
אני יודע על מי הגזבר סומך -

על מי שעזר לו למנוע את הגירעון שציינת. הבעיה מבחינתך היא, שמדובר על אותו אחד שאתה יוצא נגדו קבל עם ועדה - טימי. עליו הגזבר בהחלט סומך. וגם על שמעון סוסן. ועל עוד 21 חברי מליאה. הם היחידים שגזבר המועצה סמך עליהם בקדנציה הרעה הזו. אלא שאתה, במין סוג של גבורה כזו, יוצא נגד אותו טימי בפורום הזה, ועוד בעילום שם, כשאת פרסום שמו של טימי אתה לא חוסך כמובן. אכן גבורה. אומץ עילאי. ותראה איך שטיפת המוח מעבירה אותך על דעתך. בית משפט קבע את שקבע נגד טוביאנה - בית משפט. לא אני ולא טימי. וזאת למרות סוללת עורכי הדין הכי יקרים שטוביאנה גייס. (ואגב זוהי רק תחילת הדרך. לצערי מאוד סביר שהוא עוד יגיע למאסר). ואתה מתפתל לנו כאן בנימוקים כאילו הוא דאג לרווחת האזרחים... ומי שילם על זה...ממש נוגע ללב. תנו לו שיגנוב, אבל אל תהרסו לי את הקונספט של טימי הרשע.... חביבי, טוביאנה מואשם כעת בבית המשפט (כתב תביעה של הפרקליטות, לא של טימי) בהאשמות של קבלת שוחד(!) קבלת דבר במירמה (!) ועוד מיני תופינים וצל"שים שכאלה. אז על זה אתה מנסה להגן עליו? רק בשביל לצאת נגד טימי? עד כדי כך העיוורון? זו לא שטיפת מוח? אלה הקדימויות הערכיות שלך? תראה איך אתה, בהתחסדות אופיינית של מי שהאג'נדה שלו היא קודם כל "נגד" (נגד טימי. נגד סוסן. נגד, נגד) מנסה עוד להצדיק את מעשי הפשע והנבלה האלה והופך את מי שנלחמו למען סדרי מינהל תקינים ונגד תרבות של שוחד ושחיתות, לאשמים. לא טוביאנה אשם, טימי אשם. סחתיין על ההשקפה המקורית, אכן ימים טובים הגיעו. והסר דאגה מליבך - אגורה אחת הציבור לא מימן על המאבקים המשפטיים שטימי וסוסן יזמו. אבל עדיין, הציבור חייב להם הרבה מאוד. וגם אתה. תודה גדולה אתה חייב לטימי. תודה רבה וענקית. תודה על שהציל את כבוד כולנו, כשיצא בראש גלוי נגד השחיתויות. תודה על ששמר על שביב של שפיות ותקווה במערכת הזו, שכבר מזמן חצתה את הקוים האדומים - גם שלך, לפחות כך אני מקווה.

אלדד,תשאר ממוקד

לא ענית לי על אף אחת מן השאלות. הגזבר יכול היה להסתדר גם ללא טימי. טימי יכול היה להשאיר את העבודה השחורה לסוסן ולנתב את האנרגיות שלו למקומות האמיתיים. מה יהיה הלאה? והתשובה האמיתית היא ש:"מה שהיה הוא שיהיה, ומה שנעשה הוא שיעשה, ואין כל חדש תחת השמש" (קהלת א,ט) בסה"כ כששאלתי את כל השאלות רציתי באמת ובתמים שתנסה לשכנע אותי! ובמקום זה התנפלת!

אלדד,תשאר ממוקד

לא ענית לי על אף אחת מן השאלות. הגזבר יכול היה להסתדר גם ללא טימי. טימי יכול היה להשאיר את העבודה השחורה לסוסן ולנתב את האנרגיות שלו למקומות האמיתיים. מה יהיה הלאה? והתשובה האמיתית היא ש:"מה שהיה הוא שיהיה, ומה שנעשה הוא שיעשה, ואין כל חדש תחת השמש" (קהלת א,ט) בסה"כ כששאלתי את כל השאלות רציתי באמת ובתמים שתנסה לשכנע אותי! ובמקום זה התנפלת!

kiyossi

New member
עיניים להם ולא יראו אזניים

מיתחזיקו !!! 1. לאלדד יש הרבה חדרים בבית (טפו טפו) עם הרבה מחשבים- אבל אלדד האמיץ מעדיף לא להתחזות כמוך כשהוא מוציא את המיץ. 2.לעניין מכתב זה
מה הקשר שלי לעניין (דוגמה רעה) כי אותי-מ כ י ר י ם(שאל את תומכי טימי ואת חברך אם יש לך כאלה). מעולם לא הסתתרתי ומי שמסתובב בפורומים שאני שם מזהה אותי בשם זה. פרטיי ותחביבים מסגירים אותי ואם היה בדעתי להסתתר כנמושה ביער- הייתי נכנס בקלות לנעליים אחרות. כך דוגמה מידידך באגד-למרות שיודעים מיהו הוא אינו מסתתר תחת(
ויוצא עם דעותיו (שאיני תומך בהם)בגלוי . כך צא גם אתה-אל תנגח באחרים ,הייה ענייני וקבל מידע ממקור ראשון ולא על סמך שמועות כי אתה טועה. מאחל לך דרך טובה וצלחה יוסיK נ.ב. כדאי לך להרשם לחוג של יוני אלבז בבי"ס-אולי תלמד משהו על האינטרנט {כדי להחליף זהויות לא(נייט) צריך מחשב נוסף-אם היית ותיק בפורום היית יודע זאת(נתתי הדגמה מה?)} שיהיה לך אחלה ערב

למה אתה כ"כ רגיש?

כל העניין הוא שזה בכלל לא חשוב מי אני. לעניינינו ! ! ! סוף כל סוף פורסמו בעיתון רשימות המתמודדים ומה לעשות- רשימת "טמ" אם תרצו או לא תרצו היא נבחרת החלומות שלה חיכינו.

kiyossi

New member
לא מאמין!!!

משפשף עיני ולא מאמין... מיתחזיקו שלי-WELCOME TO THE CLUB!!! השתכנעת חביבי? ומה תגיד על הרשימות האחרות???????? ממתין לתגובה ענינית .

על הרשימות האחרות

חבל לבזבז מילים. יש להם את נציגם ertydf ששמו המלא והדיאגנוסטי הוא articulare defectism ועושה את עבודתו נאמנה!

למעלה