אפי הציץ החוצה... סופטי
S softy New member 27/4/02 #3 אפי שהחל להאדים מחמת הקור העז ששרר בחוץ. שמתי פעמי אל קומקומם התה שחל להשמיע שריקה של רותח.... מזגתי לעצמי תה והתחלתי.... סופטי
אפי שהחל להאדים מחמת הקור העז ששרר בחוץ. שמתי פעמי אל קומקומם התה שחל להשמיע שריקה של רותח.... מזגתי לעצמי תה והתחלתי.... סופטי
S softy New member 27/4/02 #4 לוג ם, אט אט מכוס התה של עלי הסינה שאני נוהג לשתות מחמת העצירות התוקפת אותי חדשות לבקרים, בעיקר בבקרים.... סופטי
לוג ם, אט אט מכוס התה של עלי הסינה שאני נוהג לשתות מחמת העצירות התוקפת אותי חדשות לבקרים, בעיקר בבקרים.... סופטי
S softy New member 27/4/02 #5 אפי לו, כוס התה הקבועה שאני לוגם בכל בוקר לא מצליחה לרוקן את מעי באופן מוחלט, לכן אני מדי פעם גם משתמש באמצעים אחרים.... סופטי
אפי לו, כוס התה הקבועה שאני לוגם בכל בוקר לא מצליחה לרוקן את מעי באופן מוחלט, לכן אני מדי פעם גם משתמש באמצעים אחרים.... סופטי
S softy New member 27/4/02 #6 לוג ראנט, השחקן הידוע היה נוהר להרחיב לעצמו את הרקטום באמצעים לא טבעיים, הוא.... סופטי
S softy New member 27/4/02 #7 אפי לו, הזמין פעם אליו הביתה סידרה של מרחיבים שמתחילה בקטן ביותר ומגיעה עד הגדול ביותר. וכך בעוד אני... סופטי
אפי לו, הזמין פעם אליו הביתה סידרה של מרחיבים שמתחילה בקטן ביותר ומגיעה עד הגדול ביותר. וכך בעוד אני... סופטי
S softy New member 27/4/02 #8 לוג ם, לגימות קטנות מכוס התה שבידי ומהרהר לי בנחת על בני מעי ומעיו של לו גראנט התחלתי לחשוב גם על שערי שהתחיל לגלות סימנים של... סופטי
לוג ם, לגימות קטנות מכוס התה שבידי ומהרהר לי בנחת על בני מעי ומעיו של לו גראנט התחלתי לחשוב גם על שערי שהתחיל לגלות סימנים של... סופטי
S softy New member 27/4/02 #9 אפי רות, קיבינימט, חשבתי לעצמי <ממתי התחלתי לחשוב ברוסית?> קטעתי את המחשבה באמצע כדי לשוב ולהסתכל בדמותי שהשתקפה מבעד למראה בעודי.... סופטי
אפי רות, קיבינימט, חשבתי לעצמי <ממתי התחלתי לחשוב ברוסית?> קטעתי את המחשבה באמצע כדי לשוב ולהסתכל בדמותי שהשתקפה מבעד למראה בעודי.... סופטי
S softy New member 27/4/02 #10 לוג ם, שלוקים קטנים מכוס התה. כל לגימה נוספת מכוס התה קירבה אותי עוד ועוד אל אותה הכרעה נכספת, אל אותה התלבטות.... סופטי
לוג ם, שלוקים קטנים מכוס התה. כל לגימה נוספת מכוס התה קירבה אותי עוד ועוד אל אותה הכרעה נכספת, אל אותה התלבטות.... סופטי
S softy New member 27/4/02 #11 אפי לו, שאני לא בטוח שכוס התה הזו היא שגורמת לי להכריע אני בכל זאת מרגיש שהולכת ונלחצת לי החוצה הכרעה גדולה.... סליחה רגע.... סופטי
אפי לו, שאני לא בטוח שכוס התה הזו היא שגורמת לי להכריע אני בכל זאת מרגיש שהולכת ונלחצת לי החוצה הכרעה גדולה.... סליחה רגע.... סופטי
S softy New member 27/4/02 #12 לו גית, אני לא חושב שהייתי צריך לשתף אתכם בעלילותי בבית התשמיש סך הכל אתם אפילו לא כוס התה שלי... אתם... סופטי
לו גית, אני לא חושב שהייתי צריך לשתף אתכם בעלילותי בבית התשמיש סך הכל אתם אפילו לא כוס התה שלי... אתם... סופטי
S softy New member 27/4/02 #13 אפ ילו אולי לא חבילת הרקיקים שלי, ואני לא מתכוון דוקא לדגים שהם כשלעצמם די.. סופטי
S softy New member 27/4/02 #15 אפ ילו שמגיע כל כך הרבה חרא אל הים הים מעולם אינו מלא... מבחינה.... סופטי
S softy New member 27/4/02 #16 לוג ית, זה קצת לא מסתדר לי. למרות שמדי פעם אני נוהג לקחת את עצמי אל.. סופטי
S softy New member 27/4/02 #17 אפי קים חדשים, אגב אפיקים, מה לא הייתי נותן בשביל להרחיב איזה אפיקה חדשה. מעניין לעניין... שניה אני חייב לקחת לי את לוח ה... סופטי
אפי קים חדשים, אגב אפיקים, מה לא הייתי נותן בשביל להרחיב איזה אפיקה חדשה. מעניין לעניין... שניה אני חייב לקחת לי את לוח ה... סופטי
S softy New member 27/4/02 #18 לוג ריתמים, כדי לחשב כמה אפיקות יכולות להכנס אל תוך אפיק צר אחד? זה קצת מסובך.... סופטי
S softy New member 27/4/02 #22 כן בהחלט אני, כל דבר לפני שאני אוכל אותו אני מכניס אותו קודם לתחת, אני רוצה להיות בטוח שהוא גם יוצא. סופטי
כן בהחלט אני, כל דבר לפני שאני אוכל אותו אני מכניס אותו קודם לתחת, אני רוצה להיות בטוח שהוא גם יוצא. סופטי