אפי

softy

New member
אפי

הציץ החוצה... סופטי

softy

New member
לוג

ם, ושואב אל תוכו את צינת רוח הצפריר המרעננת.... סופטי

softy

New member
אפי

שהחל להאדים מחמת הקור העז ששרר בחוץ. שמתי פעמי אל קומקומם התה שחל להשמיע שריקה של רותח.... מזגתי לעצמי תה והתחלתי.... סופטי

softy

New member
לוג

ם, אט אט מכוס התה של עלי הסינה שאני נוהג לשתות מחמת העצירות התוקפת אותי חדשות לבקרים, בעיקר בבקרים.... סופטי

softy

New member
אפי

לו, כוס התה הקבועה שאני לוגם בכל בוקר לא מצליחה לרוקן את מעי באופן מוחלט, לכן אני מדי פעם גם משתמש באמצעים אחרים.... סופטי

softy

New member
לוג

ראנט, השחקן הידוע היה נוהר להרחיב לעצמו את הרקטום באמצעים לא טבעיים, הוא.... סופטי

softy

New member
אפי

לו, הזמין פעם אליו הביתה סידרה של מרחיבים שמתחילה בקטן ביותר ומגיעה עד הגדול ביותר. וכך בעוד אני... סופטי

softy

New member
לוג

ם, לגימות קטנות מכוס התה שבידי ומהרהר לי בנחת על בני מעי ומעיו של לו גראנט התחלתי לחשוב גם על שערי שהתחיל לגלות סימנים של... סופטי

softy

New member
אפי

רות, קיבינימט, חשבתי לעצמי <ממתי התחלתי לחשוב ברוסית?> קטעתי את המחשבה באמצע כדי לשוב ולהסתכל בדמותי שהשתקפה מבעד למראה בעודי.... סופטי

softy

New member
לוג

ם, שלוקים קטנים מכוס התה. כל לגימה נוספת מכוס התה קירבה אותי עוד ועוד אל אותה הכרעה נכספת, אל אותה התלבטות.... סופטי

softy

New member
אפי

לו, שאני לא בטוח שכוס התה הזו היא שגורמת לי להכריע אני בכל זאת מרגיש שהולכת ונלחצת לי החוצה הכרעה גדולה.... סליחה רגע.... סופטי

softy

New member
לו

גית, אני לא חושב שהייתי צריך לשתף אתכם בעלילותי בבית התשמיש סך הכל אתם אפילו לא כוס התה שלי... אתם... סופטי

softy

New member
אפ

ילו אולי לא חבילת הרקיקים שלי, ואני לא מתכוון דוקא לדגים שהם כשלעצמם די.. סופטי

softy

New member
לו

גמים הרבה מהחרא שמגיע בסופו של דבר אל הים. ומעניין.... סופטי

softy

New member
אפ

ילו שמגיע כל כך הרבה חרא אל הים הים מעולם אינו מלא... מבחינה.... סופטי

softy

New member
לוג

ית, זה קצת לא מסתדר לי. למרות שמדי פעם אני נוהג לקחת את עצמי אל.. סופטי

softy

New member
אפי

קים חדשים, אגב אפיקים, מה לא הייתי נותן בשביל להרחיב איזה אפיקה חדשה. מעניין לעניין... שניה אני חייב לקחת לי את לוח ה... סופטי

softy

New member
לוג

ריתמים, כדי לחשב כמה אפיקות יכולות להכנס אל תוך אפיק צר אחד? זה קצת מסובך.... סופטי

softy

New member
כן בהחלט

אני, כל דבר לפני שאני אוכל אותו אני מכניס אותו קודם לתחת, אני רוצה להיות בטוח שהוא גם יוצא. סופטי

למעלה