אפי

lunaluna

New member
אפי

שלום לכולם. אני חדשה כאן. אבל אני עוקבת אחרי הפורום הזה בערך מהיום הראשון. ובפשוט הייתי חייבת להגיב היום כי יש משהו שאתם כנראה לא מבינים בקשר לאפי. הוא לא ילד!!!! הוא מבוגר שסובל מפיגור ולכן הוא משחק כמו ילד

הנה אני מגיב

את היחידה שצודקת. אפי הוא באמת בחור מפגר ולא ילד. ואני חושב שהוא הולך להשתלט על הסדרה. יחי אפי הדמות הכי שפויה בסדרה! בזאת אני מכריז על פתיחת מועדון המעריצים של אפי. אפי לרשות הממשלה!!!

lunaluna

New member
סוף סוף

כבר התחלתי להיעלב שאף אחד לא מגיב
ואז את הגעת

shiran™

New member
ברור שיש לו פיגור..../images/Emo70.gif ../images/Emo121.gif

מה אתן חושבות שאנחנו מפגרים ולא ידענו את זה
על פי צורת הדיבור שלו.. ועל פי הכול.. התנהגות... והגיל שלו.. לא יודעת.. יכול להיות שהוא מבוגר, אבל הוא נראה כמו ילד, בשביל זה הביאו לו את הכובע והכול.. הרי כל הזמן הוא אומר אבא ואמא שלי, יבואו לקחת אותי - כמו ילד קטן. אבל.. אם זה ככה - למה לא הביאו ילד קטן לשחק בתפקיד של אפי

lunaluna

New member
נו??????????????../images/Emo66.gif

אבל את עוד פעם שואלת למה לא הביאו ילד. ה ו א ל א י ל ד!!!!!!!!!!!!!!!

ועוד משהו...

לכל אלו שקראו לאפי מכוער... אנחנו יודעים מי אתם... ואנחנו בדרך אליכם לבוא חשבון...

yuli c

New member
קודם כל...

wellcom!!! תהני פורום... עכשיו, בקשר לאפי נראה לי שאת טועה. אני לא יודעת מאיפה החלטת שהוא אמור להיות מבוגר. כי לדעתי הוא אמור להיות ילד שסובל מפיגור. בקיצור אשמח אם תסבירי לי מאיפה הגעת לזה שהוא אמור להיות מבוגר...

lunaluna

New member
יש לי מקורות...

בתור התחלה אם היו רוצים שהוא יהיה ילד ההפקה היתה לורחת ילד לתפקיד ועובדה שלא לקחו ילד לקחו בחור בן עשרים ו... שישחק בחור שסובל מפיגור. ההפקה לא היתה לוקחת בחור מוגר כדי שישחק ילד כי זה לא נראה טוב. דבר שני ההפקה עשתה אודישנים לבחורים אמיתיים הסובלים מפיגור וזה לא הסתדר מסיבות הפקתיות שאני לא יכולה לפרט בפורום ואת כל זה אני יודעת כי אני פשוט עובדת שם ובגלל זה נכנסתי לפורום כי הפריע לי שהרבה מהחברים בפורום פיספסו את המטרה של אפי בעצם זה שחשבו שהוא ילד. אפי הוא בחור מבוגר שסובל מפיגור ולכן הוא נשמע כמו ילד ומבין דברים כמו ילד אבל זה לא אומר שהוא ילד וזהו בינתיים מקווה שההודעה לא ארוכה מדי

למעלה