אפי....

tsipi35

New member
אפי....

בחיי שלא ידעתי כמה בעיות וטענות ומענות יש בחיי. ואני לתומי שחיי מתוקים מדבש...ובמהלך השבוע וחצי האחרונים מאז שהגעתי לפורום המושלם הזה, מסתבר לי יותר ויותר שצרותיי רבים.....פתאום התחלתי לשים לב לדברים שקודם לא כל כך היו מעוררים בי עניין - * העוזרת שוב לא הגיעה - האם זו סיבה לפטר אותה? * האם פקידת הבנק מנסה לסדר אותי? או שאולי היא מועלת בכספי הבנק? * השכנה מלכלכת ת´גינה הציבורית. * המדוזה צרבה לי את הילדה. * חשבון החשמל נראה לי מופרז. * כנ"ל חשבון הטלפון הארנונה והמים. * האם שמנתי או שאולי רזיתי? * בא לי ללכת לחוג ריקודי בטן - האם זה הזמן המתאים? * בעלי דורש להגדיל את מס´ הנפשות במשפחתנו הדלה - מתאים לי כרגע? * רוצה שינוי - ומידד !!! והדף קצר מלהכיל.......... מציפי שלא אוהבת לטאטא דברים מתחת לשולחן

ציפקה, מה נהיה?

א) הבעיות הרשומות עשויות לספק לנו עבודה לחודשיים. ב) את, שחייך ורודים ויפים? הייתכן? ג) עצתי, בחרי בעיה אחת אקוטית, והניחי לנו להכנס בה, לעקרה מהשורש, ולמצוא לה את הפתרון ההולם. (רמז - הבעיה האחרונה נראית לי המתאימה ביותר לפורומנו). לשיקולך - אנו מחכים לאות ממך לפצוח בפתרון.

tsipi35

New member
אפי ממליצה - ציפי עושה ../images/Emo45.gif

בשנה האחרונה בעלי היקר מ_ _ _ן לי את השכל....ציפי ילד, ציפי אני רוצה תינוק, מתאים לנו עכשיו, אנחנו ממש בנויים לזה עכשיו ועוד מיני הסברים מהסברים שונים. ההסבר הכי משכנע שנתקלתי בו עד עתה הוא: חן ונוי כבר גדולות, יוצאות, מבלות, עוד 4 שנים צבא והבית פתאום נעשה ריק.... העניין הוא שהגברבר המטורזן שלי דורש בתוקף בן זכר ואני לא יכולה להבטיח מראש דבר כזה... כאילו מה? אם תצא עוד בת? נשלח אותה לאימוץ? ואני? אני חשבתי שתמו יסוריי הלידות שלי. אני מסתפקת ודי לי בבנותי... הייתי צעירה מאוד (בת 21) כשנולדו חן ונוי, גידלתי אותן בשלווה ובנחת ואז הגיעה נפאל שהיא היום בת 7 וגם אותה השתדלתי לגדל בשלווה ובנחת רק שהיא מראה לי לעיתים מאיפה משתין הדג. היום כשבנותיי גדולות אני פורחת מחדש....מרגישה צעירה, מרגישה טוב, לא תלויה באף אחד ואף אחד לא תלוי בי....אז מה רע? אוקצור - אני בדילמה....... אני באופן אישי לא רוצה: טיטולים, מטרנה, חום לילד, טיפת חלב, שן ראשונה, צעד ראשון, מילה ראשונה..... לא רוצה !!!! ומצד שני - האם זה לא אגואיסטי מצידי? הרי צריך עוד בן בבית? מישהו שימשיך וישא את שם משפחתנו בעתיד..... מה עושים?

taz512

New member
אמונה שלושת רבעי טפלה.

זאת באמת בעיה רצינית אני יכול רק לעזור לך בנוגע לבעית הבן הזכר, לפי מה שאני שמעתי, ואני לא צוחק. עושים קשר עם חוט סביב הביצה השמאלית ואז יוצא בן, לא יודע עם זה אמיתי אבל זה מה ששמעתי. אבל בסופו של דבר אין מה להפסיד עם לא יועיל בטוח לא יזיק, רק לזכור להוריד את החוט אחרי. כי אז זה כן יכול להזיק
טאז, השד והעצות

tsipi35

New member
TAZ - אני בשוק, אני בהלם, אני המומה

חוט? לקשור? על הביצה השמאלית? השם ישמור - מה זה?

בואי נצא מנקודת ההנחה

שאפשר "להשפיע" על מין הילוד (בשיטות הנעות סביב 2000 דולר) ואכן את יודעת בוודאות שיהיה לך בן. האם זה היה משנה את הרגשתך לגבי גידול ילד נוסף??? (ודרך אגב, כמדומני ישנו איזה חוק סהרורי של משרד הבריאות, שאם ישנם 3 ילדים בני אותו המין, המדינה משתתפת בטיפולים לקביעת מין הילדו הרצוי בלידה הרביעית, אך איני בטוחה סופית האם חוק זה התקבל...). הרצון להמשיך את שם המשפחה הוא נעלה בעיני (למרות שהבנות עצמן יכולות להנחיל את שמן, הכל תלוי ברצונן ובתיאום עם בן זוגם העתידי). דרקונית בעיני "המוסכמה" שעל אישה/ילד לקבל את שם האב. למרות שרבות בוחרות להישאר עם שמן המקורי, מעטים הילדים שנושאים את שם משפחת האם, וחבל. ונאמר שבעלך משחק לך על המצפון עם "המשכיות המשפחה": את צריכה להחליט בינך לבין עצמך, בלי קשר לסחיטה הרגשית או בלעדיה, אם את בנויה לסיבוב חדש של חיתולים, חיסונים, פליטות, מסיבות יום הולדת בגן, שלא לדבר על הוצאה כספית חדשה ומשמעותית. חבל, כמובן, שאלה הקריטריונים להחלטה, אך גם הם חשובים. איני יכולה להחליט בשבילך, כמובן, ואיני חושבת שהחלטתך נובעת מאגואיזם: הרי בסופו של דבר הילד הזה יזדקק לאם הדגש|שרצתה בלידתו, ומוכנה נפשית לתת את כל כולה עבורו, כפי שנתת לשלוש בנותייך הראשונות. עד שלא תהיי בטוחה שיש בך את הכוח, הנכונות, הרצון וההתלהבות מילד חדש, לדעתי עלייך להגיד לבעלך "לא". לא הייתי עושה דבר רק בגלל ש"לא נעים, ואולי אני אגואיסטית". הייתי חושבת ברצינות על ההשלכות, הטובות והרעות של המעשה, והאם אני מוכנה לעשות את השינוי/הויתור הזה עבור בן זוגי, והאם אני אדע לחיות עם ההחלטה - לכשתתקבל.

taz512

New member
אמרתי לך זה מה שאני שמעתי

זאת מאין חצי אמונה טפלה, אני לא יודע מה הערך הרפואי\מדעי של זה. אבל אני בטוח ששמעתי על זה. יכול להיות שזה מונע מה"זרעים" של הבנות להגיע. באמת שאין לי מושג. וכן חוט לקשור על הביצה השמאלית, אבל לא יותר מידי חזק, שלא תיפול בטעות. טאז, השד והעצות

רוניתRRR

New member
../images/Emo95.gif

דבר ראשון תזכרי תמיד לא רוצה לא צריך אני מה זה מבינה אותך, לי נולדו שלושה ילדים די צפופים, ופתאום כשהרגשתי משוחררת וקלילה(מהעודפים של ההריונות) גיליתי להפתעתי שאני בהריון. לקח לי כמה שבועות להתרגל לרעיון, ההמשך כמובן שמח נולד עוד תינוק חמוד שעד היום (הוא כבר בן 7) מסדר לכולם את החיים בבית. הבעיה שחושבים על זה ממש לא בא לעבור את כל הקטע הזה עוד פעם. אחרי הילד השלישי נתתי את כל הציוד והבגדים ואמרתי זהו אני סיימתי. לראות את הדברים מבחוץ זה ממש לא מפתה. דבר נוסף שם משפחה, אם זה כל כך חשוב אפשר להשאר עם שם המשפחה המקורי ולצרף לו את השם של הבעל. לי יש שני שמות משפחה (לא ניחשת ששניהם מתחילים ב-ר נכון?) ואין אם זה שום בעיה. מקווה שעזרתי לך ושתמשיכי לפרוח

Aאלינור

New member
סיפור...

להורים שלי יש שלושה ילדים בערך כמו אצלכם - כלומר 7 שנים הפרש בין הקטנה לבינונית. החודש אחותי הקטנה סיימה בשעה טובה את בית-הספר (יב´ כלומר) וההורים שלי עדיין מתקשים לעכל את העובדה שזהו, אין להם יותר ילדים בבית הספר. בזמנו, מזמן מזמן, כשאחותי היתה ילדה, אמא שלי רצתה ילד נוסף אבל אצלם אבא שלי הטיל וטו. והיום שניהם מצטערים על כך שאין להם עוד זאטוט שמסתובב בבית. אז המצב כמובן יכול להיות כזה אבל מצד שני אם כרגע את מרגישה ממש עייפה מזה ובפירוש הדגשת "לא רוצה" על דברים שבטח פעם מאוד ריגשו אותך, אז אולי זה לא מתאים, ואולי זה רק הזמן כרגע שלא מתאים. בכל מקרה זה ממש לא נראה לי אגואיסטי. להיפך - להביא עוד בן אדם שלם לעולם רק כדי שישא את שם המשפחה? זה נראה לי קצת לא מתחשב כשלא ממש רוצים. את מרגישה היום טוב, מרגישה צעירה. אם את מרגישה ששום דבר לא חסר לך אז למה לך באמת? תיזכרי בנסיבות שהביאו אותך להחליט בפעם הראשונה לגבי התאומות ובפעם השניה - אם הנסיבות האלו והתחושות האלו כבר לא קיימות בך אז אולי באמת לא. ואולי רק עדייןלא. אני מבינה שהקושי הוא לא בינך לבין עצמך כי את יודעת מה את רוצה, אלא בינך לבין בעלך, כי גם הוא יודע מה הוא רוצה. הלוואי והיה לי פתרון לזה (הייתי מיישמת אותו על עצמנו...). אני רק יכולה לחלוק איתך את מצבנו - כאן אני זו שרוצה והוא לא ובגלל זה אני מבינה שעליי כרגע לוותר. כי איך אפשר להביא מישהו לעולם כשאחד ההורים לא מאוד מאוד רצה אותו? זו דעתי בהצלחה ביישוב הבעיה, או בעבודה עליה/ו
...

רוניתRRR

New member
סיפור אחר

אלינור לפעמים כשהדברים קורים בלי הרבה הכנה ודיבורים הם מסתדרים על הצד הטוב יותר. הרבה פעמים ברגע שיש עובדה מוגמרת הצד השני מתחיל להתרגל לרעיון, ובסוף אפילו לקבל אותו באהבה. בהריון האחרון בעלי הגיב די מצחיק, הוא אמר שהוא מרגיש שיש לו דלי על הראש. לקח לו כמה שבועות להתרגל לרעיון. והיום הקטנצ´יק הזה מנהל לו את החיים. הוא פשוט נכנס לנו לנשמה(על הצד הטוב) והוא נולד ששנינו כבר לא כל כך צעירים. ההנאה שאנחנו חווים מהגידול שלו היא פי כמה מונים משלושת הילדים הגדולים.

דן צ

New member
אז ככה .......התשובות המדוייקות

אוף , אני עייף מכל היום הזה בפארק נחשונים שהיה אגב אחלה , ותודה ששאלתם, אבל למרות זאת אני לא אאכזב את ציפי בתשובות מדוייקות. * העוזרת לא הגיעה , צריך לבדוק אם הבעל הגיע. * ברור שפקידת הבנק מנסה לסדר אותך, הרי כולן/ם כאלו במיוחד את קוראים להם "זה לא אתיקה לגנוב מהלקוח" * השכנה מלכלכת את הגינה הציבורית? לכלכי לה את הגינה הפרטית,או שפשוט תלכלכי עליה ברחוב שהיא %&$^&&^)*^$%#%, פשוט וקל. * בעניין המדוזה קחי אותה למציל והוא יתן לך משחה נגד הצריבות ואם בכל זאת את רוצה לדעת , קחי שתן [ יענו פיפי ] ותמרחי על הצריבה זה באמת עוזר כמו המשחה של המציל , זה בדוק!!!. * חשבון החשמל נראה לך מופרז כי מישהו צריך הרי לממן את החשמל החינם לעובדי חברת החשמל * כנ"ל חשבון המים , ארנונה וטלפון?? לכי לרופא עיניים ,יתכן ואת זקוקה למשקפיים דחוף [ זה הרבה מופרז ממה שזה נראה לך ]. * שמנת מהומור ואושר , רזית מדיכאון ובעיות, זה מה שיצא לי * זה לא הזמן המתאים לריקודי בטן , הרי עכשיו קיץ וצריך להראות טוב בביקיני עם בטן "שטוחה" [ לא מעיד על העדפותיי ] * להגדיל את נפשות הבית זה הזמן הכי מתאים , עכשיו ומיד!!! רוצה לאמץ את הפרחחים שלי?? [ 2 במספר ]. * רוצה ש"ס ומיד !!! [אמר אריה דרעי]. מדן שלא אוהב להשאיר שאלות פתוחות

למעלה