אפי את ואישך נראיתם מקסימים בתוכנית. התוכנית משתפרת המון, כל הכבוד לה היא ממש משכנעת.
1מדינת ישראל New member 7/5/04 #1 אפי../images/Emo124.gif את ואישך נראיתם מקסימים בתוכנית. התוכנית משתפרת המון, כל הכבוד לה היא ממש משכנעת.
אפי../images/Emo124.gif את ואישך נראיתם מקסימים בתוכנית. התוכנית משתפרת המון, כל הכבוד לה היא ממש משכנעת.
S silvey New member 8/5/04 #5 גמני ראיתי את אפי ובעלה, סופסוף../images/Emo3.gif אני חושבת שדוד היה הגבר היחיד בקהל שהתמקדו בו ורק אחר כך הואילו לצלם גם את אפי, אבל יקרה, נראית שם ממש טוב, כל הכבוד ו- י אחד גדול, את יודעת למה
גמני ראיתי את אפי ובעלה, סופסוף../images/Emo3.gif אני חושבת שדוד היה הגבר היחיד בקהל שהתמקדו בו ורק אחר כך הואילו לצלם גם את אפי, אבל יקרה, נראית שם ממש טוב, כל הכבוד ו- י אחד גדול, את יודעת למה
E effyba New member 8/5/04 #6 תודה על הפירגון. נהניתם??נראה גם לי שזה משתפר, למרות הביקורות הממש לא סלחניות שהציפו אותה וההשתלחויות האיומות בפורום של "קשת".
תודה על הפירגון. נהניתם??נראה גם לי שזה משתפר, למרות הביקורות הממש לא סלחניות שהציפו אותה וההשתלחויות האיומות בפורום של "קשת".