אפי

אפי היקרה

אני מעריץ אותך בכל ליבי, באמת. אבל היום בניורמטר ציינת את כל צרותייך, כאשר אחת מהן הייתה "אף אחד מנציגי הציבור בכנסת לא טורח להעלות את הצעת החוק שיזמתי לביטול החופש הגדול לאלתר ומיד", ואני שואל אותך אפי, הכצעקתה? בתור תלמיד הניזון מן החופש הגדול כמו אוויר לנשימה, אני מוחה על הצעת החוק שלך. כתלמיד נפגעתי אישית מן ההצעה. ובכל זאת, על מנת לשחרר אותך מן הצרה (הרי לאישה כמוך באמת שלא חסר צרות), זוהי זכותך המלאה להציע הצעה שכזאתי ועל כן אשמח להעביר אותה לאחד ממכרי הפרלמנטריים, בתוספת נימוק, מדוע ולמה.

גיריתי

New member
The new guy in the שכונה

אפי יקירתי, רק היום הצטרפתי, הסביבה נראית לא רע. הנאים השכנים בעיני ? לא יודע. מבקש הדרכה במבוך מערכות היחסים של Tapuz place גיריתי

d@r121

New member
אפי היקרה

אומנם בעייתי נראית שולית לחולטין ומתאימה לפורום אחר במערכת תפוז אך רצוני העז מכול שתתמכי בי ותנחמי אותי גבר עליי (דבר שאני מאמין לא יקרה...) ניסיתי להתקין את מערכת הWIN98 הידועה לשמצה על מחשבי הקודם היו בעיות שפטרתי את כולם אח"כ הגיעה בעיה די גדולה שלא הצלחתי לטפל בה והיום אי אפשר להתקין על המחשב הזה כלום נ-א-ד-ה לא ביקשתי תמיכה טכנית אלה לפחות עידוד קל
מראש

לא הייתי קוראת לזה יחסים...

אלא תלות סוב-פונקציונלית הטרוגנית. הרעיון אצלנו בפורום הוא כל בעיה שנקרית על דרכך, כל צרה בין-אישית שאין בך תעצומות הנפש להתמודד איתה לבדך, או רעיונות כיצד להניס אותה מחייך - אנחנו הכתובת. לכולנו יש תשובות טובות, חלקן אף מצויינות, חלקן זניחות (אך אלה בדרך כלל המשעשעות ביותר) כשמטרתנו העיקרית היא להאציל מנסיוננו הרב ומחכמת החיים שניחנו בה כולנו - הכל כדי לעזור לך ולעצמנו להעביר את היום בכמה שפחות קושי, וכמה שיותר צחוק. כמובן שעם הזמן תלמד למי להתייחס ברצינות, למי לכתוב בחרוזים, ולמי לשלוח אייקון מלא אהבה (לא לי...רק לא לי). ושוב -וולקאם. ולמי שיש הסבר יותר קוהרנטי משלי, מוזמן.

שרלוטה

New member
אני חולקת על אבחנתך

יש בתשובתך מן הדיס-אינפורמציה מאחר ומדובר בתלות דיס-פונקציונלית הומוגנית אשר מקורה בגנים סמי-תורשתיים הממוקמים מעל האוזן התיכונה שליד קליפת המוח. שרלוטה

גיריתי

New member
אני לא מכיר חצי מהמילים

בנות, (או שמא בנים - אני נזהר כאן ועכשיו...) כל הכבוד על אוצר המילים שלא יסולא בפז. אני לא חזק בדיס-קוס על הדיס-אינפורמציה האקסהביסטית כמו זו המתרחשת כאן יום-יום ייבשתם לי את הקליפה. גיריתי

קצרה היריעה מלהסביר

מדוע בני הנוער אינם זקוקים לחופש הגדול, ויתרה מכך: מדוע אנו, מבוגרים אחראים, בעלי משרות מכובדות ובעלי אחריות גלובאלית, צריכים לסבול את ערימת בני התשחורת המפזזת לנו בין הרגליים כחודשיים ימים. אמנם גם אני הייתי ילדה פעם (כך מספרים לי, הדחקה היא המנגנון היעיל ביותר שמוכר לי), והחופש הגדול אמנם זכור לי כחוויה מתקנת לבית הספר, אך לא עוד !!! בהצעת החוק המדוברת (שנשלחה לכל 119 חברי הכנסת, את גדעון עזרא פטרתי, כי לעניות דעתי הוא אינו יודע קרוא וכתוב) כמובן שהצעתי הצעה חלופית, והיא לפרק את החופש למנות קטנות של שעה ביום לאורך שנת הלימודים. כך יזכו הילדים לשעה חופשית פעם ביום, ולא יציפו את בתינו, רחובותנו, קניונינו וחופינו. ואגב, זה יקרה גם לך כשתגיע לגילי ולחוסר הסבלנות המתלווה אליו. אשמח לעזרה פרלמנטרית מכוונך, אנא הודע לי למי הצלחת להגיע וכמה זה יעלה לנו.

אושר מ

New member
אפי../images/Emo12.gif

אני חייבת לומר שנדהמתי. נכנסתי עכשיו לפורום, העפתי מבט בשורה הצהובה ומה אני רואה? ללילו , אושר סנופי´ס גירל וכל שאר אוכלי החינם. אוכלי חינם? מואה? מי? אני? אנוכי? עצמי? מה פה קורה פה? לילו מצאה עבודה. אני גם כן תורמת את חלקי (ונאצלת על-כן לקום מחר מוקם מידי בבוקר)". עוד כמה אחרים בוודאי כן. מה גם, שאני בהחלט מאמינה שמותר לי קצת חופשה לפני גיוסי הארוך להחריד לצה"ל... והמשטרה אמנם זה לא פיתרון רע, אבל לחלוטין לא יעיל באזורי
. ככה זה כשההורים בוחרים לגדל אותך כמו שצריך באזור הכי נקי בארץ. ואגב נקי הכוונה לא מסמים כי דווקא כאלה יש פה הרבה לצערי.

למעלה