אפי פיין הבוקר

shulywolters

New member
אפי פיין הבוקר

לאחמד טיבי "אחמד טיבי פחדן טרוריסט שמפחד להיות שאהיד ושולח את אנשיו " פשוט נהנתי לשמוע את אפי אפי לשלטון.

ראובן10

New member
איפה שרון?מתחבא?

זה שאפי איתם או כל אחד אחר יביע דעתו אינו משפיע דבר כאשר ראש הממשלה הגרוע הזה שותק ונותן גיבוי לתעשית התכריכים בארץ

shulywolters

New member
לא... אבל היא מזכירה לי שאני לא לבד

אני שונאת שונאת שונאת את טיבי בארכה דהאמשה וא-סנע שונאת אותם שינאת מוות

השנאה מעוורת עיני חכמים....שולי!

מדינה היהודים אמורה הייתה ליצור יהודי חדש, שחושב עם הראש!

shulywolters

New member
היי לכבוש תתעורר

לעזאזל אנחנו במזרח התיכון ולא בשוויץ ראינו מה ההומניות והדמוקרטיה עושים לנו ניראה אותך מפסיק את ההסתה של חברי הכנסת והתנועה האיסלאמית ע"י חלוקה של פרסים הומנים וסוכריות דמוקרטיות מידי היהודי החדש גם בגרמניה בדרך לאושוויץ אמרו היהודים אנחנו חושבים עם הראש אותנו לא לוקחים למחנות הריכוז דיי תעשה לי טובה כמה מכות אתה עוד רוצה לקבל עד שתפסיק לחשוב עם הראש הדפוק שלך. תכניס לך טוב טוב לראש החדש היהודי שלך הערבים רוצים במותך נ ק ו ד ה. מדינת היהודים אמורה ליצור יהודי חדש?? זה אומר שהיהודי הישן מה?? מה הוא היה בדיוק 6 מליון יהודים ישנים מתים מה הם היו?? ישנים? חדשים? עתיקים? מה לעזאזל

היהודי הישן......שולי!

היה גלותי - דהיינו, כל מה שהיה לו, נגד האויב, הייתה השנאה - היום אנחנו לא דומים כלל ליהודי הישן, נגד האוייבים צריך להלחם על-פי החוק ואם כל הערבים שהזכרת את שמם עברו על החוק מקומם מאחורי סורג ובריח - שינאה לא תעזור כאן! אגב, אין מה להשוות למצבנו למצבו של היהודי בשואה - אין צורך בהשוואה הזאת והיא גם לא נכונה, כאן אנחנו החזקים!

למעלה