אפי, יש לי בעיה

אפי, יש לי בעיה

זה נשמע קצת מוזר, אבל הבעיה שלי היא שאני מחטטת באף. אני רוצה להדגיש שאני בחורה מאוד מטופחת ואני מאוד משקיעה בעצמי ובמראה החיצוני שלי, אבל אני לא מצליחה להפסיק לחטט באף. ניסיתי כבר הרבה פעמים והחלטתי הרבה פעמים בצורה נחושה להפסיק וזה לא עוזר לי. יותר גרוע, אני מרגישה שבגלל שאני מחטטת באף אנשים מסביבי מרגישים יותר נוח לחטט באף גם כן, כי הנה גם אני עושה את זה, וזה מרגיז אותי כי אני עצמי רוצה להפסיק אז מה הם מתחילים גם כן. אני מקווה שמישהו יוכל לייעץ לי מה לעשות או איך להפסיק

דן צ

New member
כן, יש לי פיתרון

אל תאמיני אם אנשים יגידו לך שהכל בראש ואת צריכה לעבוד על זה, יש פיתרון פשוט מאוד, שימי על האצבע הפושעת (נוטמג?) קצת פלפל שחור ואז תראי את התוצאות בפעם הבאה שתחטטי באף, אני מבטיח לך שבפעם הבאה את תכנסי ותבקשי עזרה בגלל "שאת אף פעם לא מחטטת באף". יום טוב ואסתטי.

Beaker

New member
או! סופסוף בעייה

שגם לי יש מה להגיד עליה. תראי - לכל הרגל יש שתי קצוות. בקצה האחד את שולטת בו ובקצה השני הוא שולט בך. למשל, הרגל של לקום בבוקר, להתארגן, לטפח את עצמך וכו' גם בשליטתך וגם את מפיקה ממנו תועלת. ההרגל של לחטט באף גם כשאינך רוצה זהו הרגל ששולט בך, שלא רק שאינך מפיקה ממנו שום תועלת, הוא גם יכול להזיק לתדמיתך המטופחת. כמו כל הרגל - קשה להפסיק אותו והכל תלוי בכוח הרצון שלך להפטר ממנו. כלומר כמה רחוק את מוכנה ללכת על מנת שלא ישלוט בך. למשל, את יכולה - לבקש מחברה טובה להעיר לך כל פעם שזה קורה ואת מתחייבת להפסיק לאלתר כל פעם שהיא מעירה לך (מין הסכם כזה שיעקוף את התחלת החיטוט מתוך היסח הדעת) - לשים על אצבעותיך ריח ברור כמו כלור או חומץ וכל פעם שאת מתקרבת לאף ומתחילה להריח את החומר - להוריד את היד. - להגביל את עצמך ל"שעת חיטוט" אותה תעשי בבית בפרטיות - להחליף את ההרגל הזה במשהו אחר... למרות שפה יש סכנה שתתביתי על הרגל יותר מגעיל. כמובן עם כל זה לא עוזר, אפשר לשלם לפסיכולוג התנהגותי ולטפל באופן מסודר.

shellyland

New member
אם כל כך חשוב לך המראה החיצוני

והטיפוח, שימי מולך מראה בכל שעות היום, כל תראי את עצמך בראי ותפסיקי.

ליאן.

New member
חחח.. איכס..

קודם כל, בעת חפירותייך השתדלי שלא להגיע בטעות לתאי המוח הנדחים.. זה עלול לגרום לסיבוכים לא נעים כלל שיזמינו התערבות כירורגית.. מעבר לכך, נסי לחטט באף אך ורק בעזרת אצבעות הרגליים (לאו דווקא האצבעות שלך). מבטיחה לך כי עד מהרה, תפסיקי להתלהב מה´אקט´ הממכר.. חשוב לציין - אם כתופעת לוואי תופתעי לגלות כי יש לך משיכה עזה לעיזים וחיות משק אחרות, אל תבואי אליי בטענות.

ELI105

New member
חחחחחחחחחחחח גדול ליאון חחחחחח

נראה לי שזאת בכלל מתיחה

arfl

New member
את לא לבד

זה בסדר את לא לבד גם בעלי כמוך יש לךאיזה פיתרון זה פשוט מגעיל אותי ואם אני יתגרש מימנו זה רק בגלל זה

De-Panther

New member
תתרגלי לחטט כשאת לבד... או שתקחי...

איתך תמיד מטפחת ופשוט תקנחי את האף במקום...

מכשפית

New member
מה הבעיה?

דווקא נראה שאת עושה טוב לעצמך ולסביבתך: את מתנהגת בחופשיות עם אחרים, והם מתנהגים בחופשיות אתך. אני לא צינית. אין סיבה להפסיק.

מכשפית

New member
לי יש סטיקר על האוטו:

אני מחטטת גאה! תגיד, אהרון, יצא לך לטעום אי פעם את פירות עמלך?

n k

New member
העיקר שאת לא עושה את זה בשבת ../images/Emo22.gif

|עובדיה-יוסף|

כמעט כולם מחטטים באף

כלומא אני יודע על הרבה יש לי ידיד שמחטט מקצועי ממש אבל לו בכלל לא אכפת מהסביבה בניגוד אליך יש הרבה דברים שלא נהוג לעשות בפומבי כמו פלוצים ,גרפסים ,חיטוט באף,לירוק ועוד כמה שלא עולה לי כרגע תמיד ארני מתפלא מחדש איך בנות לא מחצינות את כל הבעיות האלה בפומבי בעוד שלי יש ימים שאני מפליץ ללא הפסקה מה שאני מציע זה כשבא לך לחטט וגם את לא רוצה שיראו תעשי כאילו יש לך פלוץ רוצי לשרותים ובשקט בשקט תשחררי... זהו מקווה שעזרתי יום ריחני לכולכם

אני יודע

מטופחת זאת לא בעיה רק שלך זאת בעיה גדולה שיש כימעט לכולם,ואיך מפסיקים אותה,רוצה לדעת זה הכול פסיכולוגי את צריכה לעסיק אותך בדבר אחר כול שהוא,אבל מעניין,שלא יגרום לך לחשוב אפילו על האף שלך,ואולי כן אולי תנסי להיסתגל לסביבה שונה קצת זאת העצה שלי אלייך ביי ביי ויום טוב לך.

אני יודע

מטופחת זאת לא בעיה רק שלך זאת בעיה גדולה שיש כימעט לכולם,ואיך מפסיקים אותה,רוצה לדעת זה הכול פסיכולוגי את צריכה לעסיק אותך בדבר אחר כול שהוא,אבל מעניין,שלא יגרום לך לחשוב אפילו על האף שלך,ואולי כן אולי תנסי להיסתגל לסביבה שונה קצת זאת העצה שלי אלייך ביי ביי ויום טוב לך.

למעלה