אפי היקרה,

גנגי

New member
אפי היקרה,

תסבירי לי בבקשה איך אני אמורה להתמודד עם כל מה שנופל עליי. אני בנאדם אחד, והצרות רבות. אני על אנטיביוטיקה, בקושי מסוגלת לעמוד על הרגליים יותר מכמה שעות, הכלבה שלי הולכת ומחלימה - ושוב נופלת למשכב פתאום, אמא שלי, שרק התחילה להתאושש, אושפזה היום שוב במצב קשה (אין לה איש בעולם מלבדי, אז אני כמובן לידה רוב היום, אלא מה), הדיירים בדירה שלי לא רוצים לשלם ועושים לי את המוות בגלל שהם בטוחים שזה שהמקרר הפסיק לעבוד זו קנונייה שלי נגדם, פוטרתי לפני חודש מעבודתי ואין לי כסף לארטיק (כל מה שהצלחתי לגרד הלך לווטרינר-המאניאק-הגנב-מבגדד), והאביב מביא לי את הסעיף-אלרגיות. לא, קוראים לי גנגי, לא איוב. נכון שאפשר לחשוב? זהו, שגם אני כבר מסתכלת בראי לבדוק אם אני אינני ההוא.
בקיצור - אוֹוֹוֹוֹוֹוֹוֹוֹוֹ, תן לי כוח!

מומחים מקומיים אומרים

שהכל כי מרקורי בנסיגה. אז חיזקי ואימצי, ונחכה לתום הנסיגה. (אגב, אם כבר מתבכיינים, גם אצלי לא משהו, אבל לא בסדר גודל שתיארת.)

אלי ו.

New member
איזה מזל יש לך

במצבך ארטיק זה הדבר האחרון שאת צריכה. מקוה שהמצב ישתפר בקרוב עבורך ועבור אמך.

shellyland

New member
אמנם אני לא אפי

אבל במקרים כאלה אני בד"כ ממליצה בחום לערוך בדק-בית רגשי/נפשי, להשיל מעצמך את כל גורמי הרעל והחולשה בחייך ולהתחיל לעבוד על יכולת ההתמודדות שלך איתם. וכן, לעיתים קרובות הגורמים האלה בכלל לא תלויים במשהו או מישהו חיצוני, אלא הם חיים ומקננים בך-עצמך.
ובקשר לג'ינג'ר... כרגיל, הלב נשבר. אין לי מה ל'גיד. שתרגיש טוב.

וטוב שכך. (זה לשלי)

מה שמזכיר לי שלפני יומיים סיפרה לי חברה טובה על סדנאות מודעות שהיא הולכת אליהן בחודשים האחרונים. לרוב אני סקפטית מאוד לגבי דברים, אבל אחרי שהקשבתי שעה לתוכן ולמהות, אני מודה, זה עשה לה רק טוב, היא הרבה יותר מודעת למה שקורה לה ואיך להתמודד עם זה, והאמת? כולנו היינו שמחים לדבר כזה שיעזור לנו להסתכל על החיים בצורה קצת אחרת וקצת יותר שפויה. (לא שהתכוונתי שאת לא מסתכלת על דברים בצורה שפויה, גנגי...)

גנגי

New member
לרגע חשבתי שאת עומדת להציע לי

לערוך בדיקת מזוזות.
ואת הרעל והחולשה אני מנסה לנער מעליי, בחיי. את יודעת שכן.

D o r o t h y

New member
הלוואי

שהיו לי איזה מלים שהיו יכולות לנחם מעט. גם אני עצמי מהלכת תחת עננים כהים בימים אלו. אולי זה משהו באוויר?

אטיוד5

Active member
בינתיים הנסיון הזה ...

טוב, לא חשוב, כמו שאת נוהגת לומר. שיהיה בהצלחה.

עדיפה כאן הגישה הפסימית

שאומרת שיותר רע כבר לא יכול להיות מאשר הגישה האופטימית שחושבת שתמיד יכול להיות רע יותר

למעלה