אפי היקרה

אפי היקרה

יש לי בעיה קטנה, ותאמת אני לא יודע אם זה בעיה בכלל. אני בן 22 משוחרר מהצבא, ויש לי חברה בת 20 שהיא עדיין בצבא. אנחנו לא הרבה זמן ביחד, אבל אנחנו מאוד אוהבים. עכשיו לבעיה. היום היה לי טלפון מוזר. התקשרו אלי לפלאפון, קול של בחורה בצד השני, שואלת אותי לשמי ואני אומר לה אותו. ואז היא אומרת לי במילים האלה: "רק שתדע שחברה שלך בוגדת בך, עכשיו תדבר איתה." אני אמרתי "אוקיי" בקול ספקני והיא אמרה ביי וניתקה לפני שהספקתי לדלות פרטים. המספר היה חסוי, ואני בטחח שהיא מכירה אותי או את חברה שלי כי היא ידעה את השם שלה, את השם שלי, ואת המספר שלי. התקשרתי לחברה שלי, והמשיבון עונה. עכשיו באמת אין לי מושג מה זה אומר. בנוסף יש לי כמה ידידות= יזיזות לשעבר שברגע שהתחלתי לצאת עם חברה שלי הפסקתי איתן את הקשר. אין לי מושג מי זאת הייתה, וזה משגע אותי, כאילו זה סתם היה טלפון בצחוק, או זה משהו רציני?

אוקי...משימה בלשית בידינו

שהרי לגשת ולשאול אותה, לא שקלת... והאמת....אני צריכה לחשוב על זה, אבל קודם תספר לי: האם יש איזושהיא סיבה בעולם (ותחשוב טוב לפני שאתה עונה) שהיא תבגוד בך? האם יש סימנים שעכשיו אולי קצת יותר נהירים לך? האם היא מספרת לך את כל מה שהיא עושה, או שהיא אומרת: הייתי בצבא, וזהו. האם היא יוצאת בערבים (כשהיא בבית) עם "חברות"?... בהחלט נשמע לי שיש פה איזשהו אלמנט של קנאה בשיחה, ובהחלט גם יכול להיות שיש משהו שנרקם, אולי רק בשלבים ההתחלתיים, מאחורי גבך.

פרטים למשימה

חשבתי על לשאול אותה, אבל זה יכול לפתוח קופסאת שרצים של, "אתה לא בוטח בי וכדומה" ואני מאוד רוצה להימנע מזה. וחשבתי המון על זה, ואני לא בחור קנאי ויש לה המון ידידים ואין לי בעיה שהיא נפגשת איתם, אני מכיר את חלקם. העניין הוא שאני ממש לא יודע, אם היית שואלת אותי לפני שבוע הייתי אומר אין סיכוי שבעולם. אבל השבוע האחרון היה קצת, טוב אני לא יודע מה בדיוק אבל הוא היה קצת מוזר. ומעניין שאת מזכירה את עניין החברות, כי בשני ימי השישי האחרונים היא יצאה עם ידידים שלה וחברות.ואנחנו יצאנו במוצ"ש. אני משתגע פה בגלל שאין לי מושג מה זה אומר, כי אם היא הייתה בוגדת בי, אז מי יבוא ויספר לי? אולי זאת היא? כי היא בקושי מכירה חברים שלי, ואני בקושי מכיר חברות שלה, בטח לא כאלה שיש להן את הטלפון שלי. זה מאוד מוזר כל העניין הזה.

nutmeg

New member
למה להקשיב

למישהו שאתה לא מכיר שאמר מה שאמר ושאין לך דרך להוכיח? למה כל כך בקלות להכניס אל תוך החיים רעל וזבל?

אבל אם כבר משהו מציק לך

בלי קשר לטלפון הזה או לא, אני הייתי דווקא אומרת משהו. יש נטייה בדרך כלל לטאטא דברים מתחת לשטיח, לא לדבר על דברים כדי לא להזמין את עין הרע הביתה, אבל אם קרה משהו, בין אם אתה מאמין לזה ובין אם לא, הדרך הטובה ביותר לפוצץ את הבלון היא לשבת לשיחה רגועה, לשאול אותה מה חדש, לספר לה על שיחת טלפון מצחיקה שקיבלת לפני כמה ימים, ולתת לה אח"כ לדבר. אם לא מטפלים במשהו שמציק, הוא עלול לגדול, להסתבך, לפתח כל מיני מוגלות - וכאן אסיים את התיאור הויזואלי ואפרוש בשיא.

shellyland

New member
נכון ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

להתעלם! מי שהתקשרה ניסתה באופן אכזרי ומגעיל להתעלל בך ולשבשב עליך את דעתדך - והנה אתה מניח לה לעשות זאת. מה הרווחת?

maayan15

New member
להיתעלם!

יכול להיות שלמישהו סתם שיעמם והיא רוצה לעבוד עלייך, יכול להיות שמישהי מקנא בכם ויכולים להיות עוד הרבה דברים, עם תראה שבלי שום קשר לשיחה הזאת יש דברים שגורמים לך לחשוד ממש שהיא בוגדת בך...אז תדבר איתה...בינתיים לא שווה להרוס את הקשר בגלל שיחת טלפון אנונימית.

ידעתי שיבוא יום ואוכל להשתמש במשפט

הזה I belive that trust is more important then monogamy או במילים אחרות, אל תיקח בצורה קשה מדי את מה שאותה בחורה אנונימית אמרה לך. אם הייתה באמת דואגת לך, הייתה מספרת הכל ולא חלקי דברים, בנוסף לכך רצוי שתספר לחברה שלך על הטלפון שקיבלת, למקרה שהנבלה היא למעשה ידידה של אותה חברה הנשלחה לבדוק האם אתה סומך על חברתך.

למעלה