אפי היקרה...

אפי היקרה...

אני אוהבת מישהו שלא רוצה אותי. הבנתי בפירוש שהוא לא רוצה אותי, אבל אני לא יכולה לשכוח ממנו. אני כל הזמן נזכרת בזמן שהיינו יחד, ובכל מיני מצבים שהייתי מתה לחזור אליהם, אבל אי אפשר. קשה לי כל כך לשכוח ממנו, ואולי בתוך תוכי אני בכלל לא רוצה. מה לעשות?

המממ... קצת בוטה אבל

את חייבת... רק רע ייתא מזה אם תתמשיכי לאהוב אותו... את עלולה לעשות דברים שאחרי זה תצטערו עליהם..

EMELY

New member
../images/Emo2.gif

מה זאת אומרת מה לעשות??? הוא לא רוצה אותך אל תתחנני מגיע לך מישהו שירצה אותך! שיואהב אותך!ושיכבד אותך חיפשי מישהו אחר.

r i p l y

New member
מה לעשות מה לעשות....

את צריכה להגיד לעצמך stop!! די כבר להיתקע באותם המחשבות זה סתם מעצבן ולא יעיל ויש עוד בנים בעולם... את צריכה להתחיל לצאת לפלרטט ולעשות עיניים בקיצור לפתח את החלק הרומנטי. כשהזמן עובר נהיים חכמים יותר... זה ממש לא טוב להתחיל לבזבזב אנרגיות ולהיתקע עם מחשבות שליליות. תעשי דברים חדשים ויאללה להתעורר!!!שם
ותאמיני לי אם אני אומרת לא להתרגש .. ותפסיקי לחשוב עליו .אני שאני רגישה יחסית.. זה באמת מפליא...
את כן יכולה לדבר עם חברה וכו וכו אם בא לך ואז קצת שופכים את הלב ומרגישים יותר טוב אחכ... תזכרי בדברים המרגיזים שיש לו.
את יכולה גם מידי פעם לעיתים רחוקות כזה לחשוב קצת מן נוסטלגיה אבל לא להיסחף זה לא שווה את זה זה סתם לא יעיל ואת תקועה בדברים שליליים את צריכה לנווט את הרגשות שלך אי אפשר סתם למרוח את הזמן אז זהו יאלה בי בינתיים....

r i p l y

New member
אגב עוד משהו...

את יכולה אולי לתת עוד פרטי רקע..? אם את מרגישה שבא לך.כמובן.. מה הגיל שלו הוא נחמד ?מאנייק..?:) יש לו איזה אקסית בעברו שהוא לא מתגבר עליה?
הוא תינוקי ?(מכירה כאלה...
או עם בגרות יחסית... מה מי מו ומי נגד מי....

שרוניק

New member
אוי, כמה זה מוכר !!!

שין יקרה, אני לא מאמינה שיש פה מישהו שלא עבר את זה על בשרו !!! אין דרך מהירה להתגבר על זה, אני במקומך הייתי מנסה להבין מה בעצם מצאת אצלו, ויכול להיות שאת בעיקר כואבת את זה שאתם לא ביחד, ולא בטוח שאם הייתם ביחד, זה היה כל כך טוב. אין לך מה לעשות, לבכות הרבה, לכעוס הרבה, ובסוף להתייאש מהדכאון, ולחזור לעצמך. זה בדרך כלל מצריך איזה שבוע-שבועיים, אבל תתחילי בזה שתביני שאין לך מה לעשות בנוגע לזה, וחבל על הזמן שלך !!!

שלושה חודשים עדיין נורמלי

אם הייתי יודעת כמה זמן הייתם יחד, זמן ההתאבלות וההשלמה הוא נגזרת של אורך היחסים: לדוגמא: היית חודשיים עם הבחור, שבועיים הם זמן סביר לדעתי להפנים את הפרידה, את חוסר היכולת לחזור (עקב אי רצונו). הייתם ביחד שנה? חודש-חודשיים סביר שייקח לך עד שתתאוששי. אם לא זה המצב, אומר לך את מה שחוזרת וטוענת מהיום שפורום זה הוקם: רחמים עצמיים הם בזבוז זמן טוטאלי !!! וזה בדיוק מה שאת עושה: את יושבת לך בביתך, עוברת על התמונות, שומעת את השירים שכה אהבתם, מדברת עליו עם החברות, אעיז ואנחש שגם מחפשת אותו במקומות שיודעת שהוא עשוי להיות שם. וכל זאת למה? כי התאהבת בהיותך קרבן ! התחושה של "איך הוא לא רוצה אותי?", "היה לנו כל כך טוב ביחד", "הוא האחד והיחיד בשבילי" - הן מנטרות שאינן מביאות אותך לשומקום. את בעצמך טוענת שהוא אינו מעוניין והסיכוי הוא אפסי. היות ואת גם לא מנסה לשכנע אותו ההיפך, את נותרת עם התסכול, ומשום מה נראה לי שהתמכרת אליו. אם באמת את מחבבת את עצמך מספיק, אמרי לעצמך מול המראה: "חתיכת פראייר, הפסדת את הדבר הכי טוב שיהיה לך בחיים. לך תחיה עם הטעות הזאת כל חייך, ואני אמצא מישהו הרבה הרבה יותר טוב ממך, שיידע שדבר כמוני לא עוזבים !!!". כל עוד תחליטי לאמלל את עצמך ולרחם על מר גורלך - איש לא יוכל לעזור לך. לכשתחליטי שהחיים יפים מספיק כדי לא לבזבזם בתוגות שווא - אנא הודיעי לנו על מנת שנוכל לאתר בינות לאלפי המועמדים העומדים בתור, את המתאים ביותר עבורך.

leeloo

New member
משפט יפה אומר..

we all want what we can´t have כפי שאפי אמרה, נסי להבין למה את בכלל רוצה אותו. האם הוא באמת שווה את מה שאת חושבת שהוא שווה, או שזה סתם געגועים בגלל שאין לך אף אחד במקומו בינתיים. בואי אני אתן לך טיפ קטן מנסיוני הבכלל בכלל לא רחוק.. איך שכחתי מהחבר שהיה לי חצי שנה? יצאתי, יצאתי ועוד קצת יצאתי. ראיתי שאני מצרך מאוד מבוקש, ואין טעם לבכות על חלב שנשפך. כמה מחברותיי עודדו אותי לכך שאני יכולה למצוא משהו הרבה יותר טוב, מישהו שיתאים לי יותר, ושכל החוויה איתו הוסיפה לנסיון, והיה טוב וטוב שהיה וזהו. נגמר. אז מה את הולכת לעשות? קחי חברה, שתיים, שיודעות איך לבלות, צאו למועדון טוב באזור מגורייך, תעשי מה שטוב לך ועוזר לך להשתחרר, ואז פשוט אל תדאגי. תחשבי על כמה כיף להיות בחורה חופשייה בעולם שכזה.. את לא צריכה להרגיש מחויבת לאף אחד, את יכולה לבחור מתוך גברים רבים את מי שאת רוצה, ופשוט לעשות כל מה שרצית עם עצמך שלא יכולת כשהיית עם החבר. תאמיני לי שברגע שתצאי ותראי שיש עוד גברים מסביב, את כבר תשכחי את השם של ההוא שאת רוצה.. פשוט תגיעי להבנה שאת שווה, ושהוא כל-כך אבל כל-כך מפסיד אם הוא לא רוצה אותך.. - מי הוא בכלל שיגיד לך לא? אז באמת, קחי את עצתי, ותראי שתרגישי הרבה יותר טוב.

אתם באמת מקסימים

תודה רבה
העתקתי, הדבקתי, שמרתי בקובץ וורד לשעת צרה. אני שוקלת גם להדפיס.
תודה רבה רבה רבה. אני יודעת שכולכם צודקים, ובכל זאת זה קצת קשה.. אוהבת, שין.

אתם באמת מקסימים

תודה רבה
העתקתי, הדבקתי, שמרתי בקובץ וורד לשעת צרה. אני שוקלת גם להדפיס.
תודה רבה רבה רבה. אני יודעת שכולכם צודקים, ובכל זאת זה קצת קשה.. אוהבת, שין.

חברים, שין קראה לכם "מקסימים"

ואף אחד לא התרעם ???? מוציאים את שמנו לרע ואין עונה??? מלעיזים פנינו ברבים ואנו נידום?? מכפישים תדמיתנו בראש חוצות ואנו נשתוק?? הנגמר הכבוד העצמי??? הלכך הדרדרנו??? ולשין, שמחה שעזרנו, והאם קיבלת אייקון חביב לרגל כתיבתך בפורום (כמדומני בפעם השניה או השלישית...)? אם לא אנא שלחי לי מסר ואשלח לך את האייקון הנבחר. חןחן ויום סביר.

למעלה