שלושה חודשים עדיין נורמלי
אם הייתי יודעת כמה זמן הייתם יחד, זמן ההתאבלות וההשלמה הוא נגזרת של אורך היחסים: לדוגמא: היית חודשיים עם הבחור, שבועיים הם זמן סביר לדעתי להפנים את הפרידה, את חוסר היכולת לחזור (עקב אי רצונו). הייתם ביחד שנה? חודש-חודשיים סביר שייקח לך עד שתתאוששי. אם לא זה המצב, אומר לך את מה שחוזרת וטוענת מהיום שפורום זה הוקם: רחמים עצמיים הם בזבוז זמן טוטאלי !!! וזה בדיוק מה שאת עושה: את יושבת לך בביתך, עוברת על התמונות, שומעת את השירים שכה אהבתם, מדברת עליו עם החברות, אעיז ואנחש שגם מחפשת אותו במקומות שיודעת שהוא עשוי להיות שם. וכל זאת למה? כי התאהבת בהיותך קרבן ! התחושה של "איך הוא לא רוצה אותי?", "היה לנו כל כך טוב ביחד", "הוא האחד והיחיד בשבילי" - הן מנטרות שאינן מביאות אותך לשומקום. את בעצמך טוענת שהוא אינו מעוניין והסיכוי הוא אפסי. היות ואת גם לא מנסה לשכנע אותו ההיפך, את נותרת עם התסכול, ומשום מה נראה לי שהתמכרת אליו. אם באמת את מחבבת את עצמך מספיק, אמרי לעצמך מול המראה: "חתיכת פראייר, הפסדת את הדבר הכי טוב שיהיה לך בחיים. לך תחיה עם הטעות הזאת כל חייך, ואני אמצא מישהו הרבה הרבה יותר טוב ממך, שיידע שדבר כמוני לא עוזבים !!!". כל עוד תחליטי לאמלל את עצמך ולרחם על מר גורלך - איש לא יוכל לעזור לך. לכשתחליטי שהחיים יפים מספיק כדי לא לבזבזם בתוגות שווא - אנא הודיעי לנו על מנת שנוכל לאתר בינות לאלפי המועמדים העומדים בתור, את המתאים ביותר עבורך.