אפי היקרה!

Plastic Angel

New member
אפי היקרה!

שלומלום לך..
יש לי קונפליקט- יש לי חברה מאוד מאוד טובה, ועוד חברה מאוד מאוד טובה, והן שתיהן חברות מאוד מאוד טובות. חברה א´ <לצורך הסיפור נקרא לה י´> רוצה מישהו <לצורך הסיפור נקרא לו ד´>. י´ טוענת שאין לה רגשות אליו, ומצד שני היא מקנאת לו מאוד, ולמרות זאת- גם אני, גם החברה השנייה <לצורך הסיפור נקרא לה ר´> וגם ד´, יודעים שהיא רוצה אותו (כלומר, לא יודעים, אבל מרגישים.) י´ בטוחה, לא יודעת על סמך מה, ש-ד´ רוצה אותה, מה שלא נכון כי ד´ רוצה את ר´, אבל י´ לא יודעת את זה- רק אני ועוד חברה של ר´ יודעות את זה. ולאחר כל ההקדמה המעצבנת <מקווה שלא התלבלבת עם כל האותיות
>- הנה הקונפליקט: לספר ל-י´ ש-ד´ לא מעוניין בה אלא ב-ר´? ועכשיו ההסבר: מצד אחד, כאמור י´ מקנאת ל-ד´ <גם ר´. מאוד.> והיא לא תרצה לדעת שהוא רוצה את אחת החברות ההכי טובות שלא, לא? מצד שני, אני רוצה בטובתה, לא רוצה שהיא תחשוב שיש לה סיכוי איתו כי אין לה. מצד שלישי, ר´ השביעה אותי לא לספר לאף אחד ש-ד´ רוצה אותה. או שמא עלי להתרחק מכל הסיפור הזה ולא להתערב בו בכלל? אשמח לשמוע כמה דעות <כמה שיותר יותר טוב...>

שרוניק

New member
אז בואי נראה אם הבנתי

חברה אחת חושבת שהשני רוצה אותה, ואילו השניה ואת יודעות שהוא רוצה דווקא את השניה? השניה יודעת שהוא רוצה אותה או לא? הי גם רוצה אותו? איך שלא יהיה, בסוף הראשונה תדע..ואז יהיה לא נעים, אבל אני לא בטוחה שכדאי שזה יבוא ממך. היא תפגע ותכעס עלייך. אם את בטוחה שהיא אף פעם לא תדע שאת ידעתי לפני זה, אני מציעה לשתוק..זה רגיש משהו. הבעיה תהיה אם הבחור והשניה יהיו ביחד, אז היא תקנא נורא, אבל אז תיפתר לך הבעיה הזאת, ותהיה לך בעיה אחרת.. בכל מקרה, אני מציעה לשתוק. למה להכניס ראש בריא למיטה חולה?

רוניתRRR

New member
../images/Emo19.gif

האמת הצלחת לבלבל אותי עם כל האותיות. אולי בפעם הבאה תנסי עם מספרים נראה לי יותר פשוט. ולעניין זה לא משנה מה קורה תמיד הורגים את השליח. ואם תדברי תחטפי מכל הכיוונים, זה הזמן להיות דג ולא להוציא קולות.

מאין את יודעת את הכל???

זה שההוא רוצה אותה, זה שזאת דווקא רוצה אותו... נניח שהכל נכון: למה לך להכנס לכל הבלגאן הזה? תתחילי לבחוש- העיסה תתחיל לבעבע ואוי ואבוי יהיה. אינך יודעת אם הוא באמת מתכוון לעשות משהו עם החברה השניה, אינך יודעת אם באמת הראשונה מתכוונת אליו ברצינות, אינך יודעת אם השניה בכלל תסכים להענות לו (והאם בכלל מדובר על מצב כזה..). אם כן מדוע לפתוח את תיבת הפנדורה הזאת לפני שמשהו בכלל התחיל? מה שיכולה לעשות, זה לתפוס שיחה קלילה עם חברתך הראשונה: לשאול אותה ככה מה הענינים ומה נשמע. לרחרח לראות אם באמת כוונותיה לגבי הבחור רציניות, ואולי לזרוק ש"כדאי בכלל לוודא שהוא לא שם עין על מישהי אחרת", וזאת רק בדאגה כנה לחברה, בלי להסגיר את העובדה שאת יודעת משהו אחר. ככה תצליחי במעט לפקוח את עיניה שהוא לא "תפיסה בטוחה" ולטעת בה את האפשרות שהוא מעונין במישהי אחרת - וזה רק טבעי. מה שלא תעשי, אל תתחילי עם ריכולים, חצאי שמועות וחצאי אמיתות - כי בסוף הכל יתפוצץ לך בפנים, ושתי החברות יכעסו עלייך. ואנא זכרי להבא: רק במוסד ובשב"כ רשאים להשתמש באותיות ככינוי לשם ("י´, ד´, וא´"). אם היית יודעת מי המקבילים ה"מוסדיים" לאותיות שבהן השתמשת, כל הסיטואציה שתיארת היתה יוצאת מגוחכת להפליא: האם ייתכן שמזכירת מחלקת בילוש בינלאומי וסגנית מתאם הקשר עם ה cia שתיהן חושקות בירוחם, אחראי הרכבים המוסווים???

zimes

New member
מלאכית....

אם יש לך צורך עז לדבר על זה, מצאי לך פורום באינטרנט לפרוק את אשר על ליבך, ובקשי מחברותייך להפסיק לשתף אותך במידע על אחרים שאסור לך לגלות. עם כאלה חברים, מי צריך אויבים? ** מנסה כוחי בתשובה, כי שמעתי שיש מבצע שווה למצטרפים חדשים.

ולמזלך, המבצע עדיין תקף !!!!

והנה הדבר שהבטחתי במסגרת המבצע למצטרפים חדשים.... זה קצת קשה לי.......... אני בטוחה שאני יכולה לעשות את זה..... כן...זה אפשרי... הנה
ומהר לצאת מההודעה, שלא אראה את הפרצוף המחייך שלו בשנית !!!!

ליאן.

New member
זוועה.

אפי, אני מודאגת.. את מתדרדרת. מה יהיה עלינו ? הממ..

ברק א.

New member
לדעתי..

את חייבת להגיד לי´ שתשב עם ד´ ור´ , ושביחד יעשו שיחת ועידה עם ג´ , ש´ , ו-ק´ . זה מצלצל לי שב"כי מידי כל ההודעה הזו....אפי , שוב פעם מסרים סמויים ?! ועכשיו ברצינות . אם ד´ כ"כ רוצה את ר , וההיפך , למה לעזאזל הם לא ביחד ? הרי לפי מה שאת מתארת פה , זו כל משאת נפשם.. עם כל הכבוד לחברות הטובה בין שלושתכן , פשוט מאוד אל תתערבי . אם י´ מקנאה ל-ד´ , ושומרת את זה בינה לבין עצמה , שתיקח בחשבון שתהיה לה תחרות על ליבו של הבחור המסכן . בנוגע ל-ד´ , היא יכולה לחלום עליו עד מחר , וכל מה שתגידי לה לא ממש ישנה . תני לה לצבור את הנסיון שלה בעצמה . לצערנו , נסיון בד"כ בא עם כאב ואכזבה בצידו .

למעלה