אפי היקרה

Dor K

New member
אפי היקרה ../images/Emo11.gif

ושאר בני המיעוטים שכאן... נכון שאם תבוא איזו בחורה עוד ארבעה חודשים לעולם, לא כתוב על זה באף ספר שהכל בחדר שלה חייב להיות ורוד כולל כל המלתחה שלה? ונכון שאי אפשר לקרוא לה בשם כמו "מעיין"? ונכון שלא אני סוחב את הפרחה הקטנה, אבל עדיין יש לי זכויות פה? סליחה על מטר השאלות. והיי, מה המצב? באתי להציק.

De-Panther

New member
אפשר ואפשר ואפשר אבל תמיד יש כלמיני

דברים שכדאי שלא יהיו כמו למשל חדר ורוד
(לאחות החורגת שלי יש כזה
) ואני לא מבין מה כזה נורא בשם מעיין?? בכל מקרה לא צריך בנאדם אחד שיבחר את השם

מיטללל

New member
דוררררררר ../images/Emo24.gif

מעיין זה לא שם של פריחות
ולדעתי זה שם ממש יפה
יותר מדי ורודדדדדד זה לא בריא. ובטח. יש לך קצת זכויות. להביא לעדי איזה אוכל שהיא רוצה. לפנק אותה בכל הדרכים שהיא רוצה. לעשות כל מה שהיא אומרת. וכאלה. איזה כיף לכם
אתה עומד להיות אבא נהדר..:))

dana2909

New member
דורק'ה היקר

מי שסובל מחליט. ככה זה. ועובדה ידועה היא שהנשים סובלות יותר. אין מה לעשות.. זה פשוט ככה...

resputin

New member
ילדדדדדדדדד ../images/Emo13.gif. דוריק ../images/Emo13.gif.

מה שלומך?
. לא מתחברים, הא? :). ~מתגעגע~ מה כולם נכנסים להריון לאחרונה?
. ~ורוד זה רע~ ~סבא?~ :)

n k

New member
גבר לוקח את אשתו ההרה ...

גבר לוקח את אשתו ההרה לבית-החולים על מנת שתלד. הרופא מספר להם על מכשיר חדש שהם פיתחו ושואל את הזוג אם הם מעוניינים לנסות את המכשיר. המכשיר יכול להעביר חלק מכאב הלידה מהאם לאב, על מנת להקל על נטל האם. ובכן, הם חשבו שזה רעיון טוב והחליטו לתת לזה צ'אנס. הדוקטור כיוון תחילה את המכונה על 10 אחוז, מזהיר את הגבר שאפילו אותם עשרה אחוזים עשויים להיות כואבים מכל מה שהוא התנסה בעבר. אבל הבעל הופתע לגלות כמה מעט כאב הוא חש, וביקש מהרופא להעלות את הרמה. הרופא כיוון את המכשיר ל-20 אחוז וכשהבעל עדיין הרגיש בסדר, הוא העלה ל-50 ולבסוף ל-100 אחוז. אחרי שהלידה נסתיימה, הגבר נעמד ונמתח מעט. גם הוא וגם אשתו, שניהם, חשו בטוב, והם עזבו את בית-החולים עם ילדם החדש. כמובן שהם הופתעו לגלות את הדוור מת על מפתן ביתם.

Outlast

New member
יו, מזל טוב!

(עוד ארבעה חודשים, זה קרוב..) שהמשך ההריון והלידה יעברו בשלום, שלאמא לא יהיה כבד מדי, שאבא לא יהיה מסכן מדי, ושמעיין תיוולד לעולם שכולו ורוד (וירוק).

shellyland

New member
לא רק נכון

אפילו רצוי! ואפשר גם לקנות לה טרקטור ואוטו מכבי אש במקום ברבי ותיק עם נוצצים. אתה אולי לא סוחב את הפרחה הקטנה, אבל לגבי הפרחה הגדולה לא אמרת כלום...
ומעיין זה טוב. יש על זה הרבה שירים. אשיר לכם ניגון ישן ניגון ישן על מעיין

zimes

New member
../images/Emo45.gif ורוד - רע. מעין - טוב.

איך הפשרה? וחוצמזה - שיהיה בשעה טובה! (אשכול משפחה, אה? הריון 110, הורים 149, הנקה 317, חינוך לגיל הרך 192). > צימעס מחלקת מפות <

leeloo

New member
יש לי כל-כך הרבה "דור" בבסיס...

רק תבחר.. דורה דוריאן דוריה (אישית הייתי הולכת על דוריה..)

למעלה