אפי היקרה שאלה לי אליך..

yulinka

New member
אפי היקרה שאלה לי אליך..

יש לי חברה טובה טובה בערך בגילי <23> לפני ש3 שבועות הכירה ברשת בחור מקסים בן 19 ...שבוע שעבר הם נפגשו היה בינהם קליק מדהים... האם היא פסיכית ? האם זה יצליח ? לעודד? להרביץ?

WC

New member
למה לך?

אם בעצמך אמרת בחור מקסים, אז על מה יש לרטון ולהכות? אם בעצמך אמרת היה קלילק מדהים, אז על מה יש לגנות את המסכנה? למה שלא יצליח אם בעצמך אמרת שרק שבוע שעבר הם נפגשו, למה לך לגבש דעה כלכך מוקדם? למה לעודד? למה לתסכל? אם בעצמך אמרת את כל זה, אז למה לך לחפש אחר דפקטים? תאחלי לחברה שלך כל טוב, רק שמחות ושיגמר בטוב. ואם לא אז לא. מוקדם מדי. והמלצה אסלתית, לפגוש את העלם טרם גיבוש דעות מרחיק לכת. WC כבר אמרת

JoNy007

New member
למה להרוס?

אמרת שהם רק נפגשו, שום דבר רע לא יצא מזה. אם זה ילך בניהם, אז תאחלי להם בהצלחה, אם לא תעמדי לצידה ותתמכי. ככה צריכה להיות חברה. ואם יש להם קליק ביחד, אז למה לא? שיהנו.

maayan15

New member
אם היא הייתה פוגשת אותו במקום אחר

הייתה לך סיבה לשאול את זה? אם הוא מקסים, היה בינהם קליק וכו´...אין שום סיבה להיתערב...אין שום דבר רע בזה שהם הכירו באינטרנט...הרבה זוגות הכירו באינטרנט, זה לא שונה בכלום מאשר אם הם היו מכירים בחיים הלא-וירטואלים...

yulinka

New member
הבעיה היא לא בזה שהם נפגשו ברשת..

היא בת 23 הוא בן 19 הוא רק התגייס היא השתחררה לפני 3 שנים

maayan15

New member
במקרה הזה...

אם זה לא מפריע לה אין סיבה שזה יפריע לך...כלומר, אם את רואה שבלי שום קשר לגיל שלו הוא מתנהג בצורה שאת לא אוהבת חובתך כחברה לךהגיד אבל כל עוד לגיל אין אפקט אז אין טעם שזה ישפיע...כולם יודעים שלאהבה אין גיל...

באמת, שוב אתם יוצרים צרות

איפה שבינתיים אין. תני לה להתנסות בעניין, בהחלט יכול להיות שהוא אהבת חייה, ובהחלט יכול להיות שהיא תבין שהפער המיקומי בחיים (ולא הגילאי דווקא) הוא בלתי ניתן לגישור. האם לא זה הגיל לעשות ניסויים, לעשות חיים ובעיקר לעשות כיף?

nutmeg

New member
אוף אתכם!

למה ישר לשפוט אותה ולהגיד משהו על הסיטואציה או על מערכת היחסים בהתהוות שלה? Leave her alone! אלו החיים שלה, לא שלך.

dana2909

New member
אז מה מפריע לך?

זה שהיא הכירה מישהו צעיר יותר? או זה שהיא הכירה מישהו דרך האינטרנט? תני לה צ´אנס ופשוט תהיי האוזן האובייקטיבית שלה. מה את אומרת?

למעלה