אפי היקרה, שאלה לי אליך...

אפי היקרה, שאלה לי אליך...

יש כמה פורומים מתחת פורום ושמו פגאניזם ושמעניזם. ובו נוטלים חלק כמה חבר´ה שהם משוכנעים שהם או שמענים פגאניים או ארכיבישופים דרואידים. אתה יכולה לסייע להם לחזור לשפיות?

מממ...

ומה בדיוק עושה לך רע שהם חושבים שהם פגאניים או דרואידים? מפריע לך שנעים להם להאמין בזה? אני מאמין במשפט: איש באמונתו יחיה, שעובד טוב מאוד עם חיה ותן לחיות. אז כל עוד כל אותם שמאנים וארכבישופים לא עשו לך כל רע, לא הזיקו לך ולא אכלו לך חיות מחמד ובני משפחה, למה שלא תתן להם להאמין בשקט?

אתה פונה לאדם הלא נכון

היות ואני מתיחסת די בכבוד לאמונות האלה. ודע לכם שעוד לפני שהמציאו את הרפואה הקונבנציונלית (שזה הרבה הרבה לפני האינטרנט..רק שתדע) השאמאנים (רופאים ומרפאים בשבטים קדומים) עשו פלאים וריפאו מחלות שעד היום איש מאנשי המדע המודרני לא מצליחים לפענח. אז לא אנסה להחזיר אותם לשפיות, אני דווקא הייתי מקווה שחלק מהשפיות שלהם תעבור אלינו.

אושר מ

New member
זה הכל כיא ני לא טיפחתי אותו../images/Emo3.gif

עכשיו אני יוצאת מהבית. אבל כולכם מוזמנים באזור חצות לצ´אט הישן
.

אושר מ

New member
ואני לא../images/Emo10.gif. אני מצטערת אבל

אני גם חולה. וגם עכשיו גיליתי שאני צריכה להתחיל לעבוד בשש בבוקר מחר
. אז אני לא אהיה. תעשו חיים בלעדי
.

נתן.ל

New member
דנצ אמר שזה פורום של מודיעין

כל קהילת המודיעין, כולל מודיעין אגד,דן והישוב מודיעין. אני לא בטוח אבל האם יש מקום גם למשתפי פעולה (עם המודיעין) אבל כניראה שיש כאן מקום לאלו שהיו להם פעם חברות במודיעין או כל מי שיודע לאיית מודעין בלי להתבלבל או פעמיים מתוך שלוש זה גם טוב רק לא לקרוא הבייתה לפני חמש כדי שלא נפספס (חס ושלום) את תוכנית המופת "חמסה וחמישה" וכמובן יש לכוון שעון אל הירח ולפגוע בכמה כוכבים וללמד אותם להגיד "מודיעין" וגם "קהיליה" חמש פעמים מתוך שתיים עשרה שאנחנו מתעוררים מחלום אין לאפאחד מושג מה הוא אכל בבוקר. ומי שחושב אחרת הוא: או טיפש או לא חכם.

למעלה