אפי איתם תומך מוצהר בטרנספר!

knir78

New member
אפי איתם תומך מוצהר בטרנספר!

לפני כשנה , שמוך לכניסתו של איתם לראשות המפד"ל הוא התארח בכנס במצודת זאב מול צעירי הליכוד. בכנס אמר איתם כי המדינה הפלשתינית האמיתית היא ירדן , כמו כן אמר כי על מצריים להקצות שטחים מסיני שאליהם יעברו הפלשתינים מעזה. אם זה לא טרנספר אז מה כן? לצערי מר איתם אומר דברים אך במקביל מבצע מעשים שנוגדים את אמונתו כמו ישיבה בממשלה שראשה הצהיר מס´ פעמים כי תקום מדינה פלשיתינית ביש"ע. לכן אני קורא לכל מי שבאמת תומך בדעותיו של איתם וגם רוצה הנהגה שתפעל להגשמת הדעות הללו לבחור ל´ - האיחוד הלאומי.

knir78

New member
אני שמעתי את זה במו אוזניי

הייתי בכנס הזה ושמעתי את זה מפיו ואף בירכתי אותו שיזכה להגשים את כל הבטחותיו בעיניין... אז מי פה בלחץ? אנחנו או מפלגת 4 המנדטים שלך???

כנראה שאתה לא מכיר את אפי איתם

מי שמכיר את דעותיו יודע שהם רחוקות מטרספר והכל זו תעמולה מגמתית של התקשורת !1

knir78

New member
אז כנראה אתה לא מכיר את איתם.

לא תעמולה ולא קונספירציה. האיש אמר את זה ואתה יכול גם לשאול אותו. כל צעירי הליכוד שהיו בכנס הזה שמעו את זה. וחוץ מזה מה רע להיות בעד טרנספר? אם אתם הייתם בעד זה אולי רבים נוספים היו מצביעים לכם אבל מה לעשות שאתם תמיד חיפשתם לשמור על הכסא שלכם ומבחינתי אתם גרועים בדיוק כמו ש"ס - איפה שיש כסף אתם שם! אין לכם טיפת אידיאולוגיה ובעצם אתם מתפקדים כ יס -מנים של כל ממשלה שמוכרת את הארץ הזו. רק חבל שאתם לא רואים שאתם הכסת"ח של אותם הממשלות.

אמיר.

New member
אני שמעתי ואתה כנראה חרש...

או סתם לא מבין. מפדל לא יכולה לתמוך בטרנספר כי היא מפלגה דתית. אין שום היתר לנשל אדם שלו מביתו. פושעים ורוצחים תנפנף לכל מקום שתרצה (רצוי לגהנום) אנשים שאין לך שום הוכחה נגדם - אתה הפשוע אם תזיק להם. ------- מפדל היא מפלגה של עשיה. בניגוד לישראל ביתנו-הא"ל שיודעים רק לדבר. תתבונן סביב. כל ישוב שאתה רואה קם בגלל האידאולוגיה של המפדל. כל בי"ס ממד, כל ישיבה ציונית דתית... הכל בזכות המפדל. מה הפלא שכל ראשי הישיבות, כל המנהיגים תומכים במפדל ??? חבל שיש אנשים שרוממות -ל בגרונם וחרב פיפיות בידם והם מצביעים לליכוד או לא"ל... אחר כך הם יבואו לבכות למפדל שתעזור להם.

knir78

New member
ואני דווקא חשבתי שיש דבר כזה כמו...

"הקם להורגך - השכם להורגו" או "שפוך חמתך על הגויים". אני מכיר ומוקיר את תרומת המפד"ל - תיראה זה כמו שתגיד "מי בנה את המדינה??" - התשובה היא מפא"י ולא הליכוד - בגלל שהם היו שם קודם והיה להם את הכח. אבל בע"ה נקבל את הכוח בבחירות הקרובות. * אני אשמח לשמוע מהי התכנית המדינית של המפד"ל...

סמיגל

New member
המפדל יודעים לשלב בין אידיאל למצאות

האידיאל של כל הימין הוא שלא יהיה פה מדינה פלסטינאית אבל יש מציאות. המציאות היא שיש פה מליוני פלשתינאים שלא הולכים לעזוב מחר את המדינה. גם האיחוד הלאומי עם כל הטרנספר שלהם מודיעים שזה טרנספר מרצון. כאילו מחר יחליטו מליוני פלשתינאים ללכת וכאילו ירדן תקבל אותם. די כבר עם הבולשיט הזה. יש לליברמן רעיונות נהדרים שאולי גם אפשר לבצע אותם אבל מלשבת באופוזיציה א"א לעשות שום דבר חוץ מלצעוק. במפדל יש מספר דעות אבל אף אחת מהם לא תסכים לחלק את ארץ ישראל חינם לפלשתינאים. והם ינסו להוות קונטרה במקרה והליכוד יעשו ממשלת אחדות. אתה אומר מי שרוצה הנהגה שתפעל שיצביע ל´, בפועל זה יהיה מי שרוצה הנהגה שתצעק מהאופוזיציה וקולה לא יחשב בהצבעות בישיבות ממשלה. מי שרוצה הנהגה שתוכל להשפיע שיצביע ב

knir78

New member
לא תסכים לחלק חינם...

העיניין הזה בעייתי. מה זה חינם? מתי זה חינם ומתי זה לא? הבעיה שלכם היא הבעיה של הליכוד. אתם לא יודעים מה לעשות עם הערבים ולכן אתם "מקפיאים מצב" אבל הבעייה שהרחם של האשה הפלשתינית לא "מקפיא מצב" וכך גם הטרור. אני אומר לכולם פה יש 2 פתרונות: הפתרון של ביילין - כלומר חיסול מדינת ישראל. והפתרון של ליברמן ( וכמו שכבר ציינתי אפי איתם אמר את זה גם כן ואולי נמלך בדעתו כשראה שהדעות שלו מסבכות אותו בתוך הציבור שלכם - משום מה...) : טרנספר של הערבים ביו"ש לירדן וטרנספר של הערבים בעזה לשטח בסיני שהמצרים יקצו.

סמיגל

New member
לא אמרתי שהפתרון של לברמן לא טוב

הפתרון שלו מצויין, וגם מספר אנשים במפדל יסכימו לו. הבעיה של לברמן היא שכמה שהרעיונות שלו יהיו טובים הם לא שווים כלום אם הוא באופוזיציה. כדי להשפיע באמת צריך להיות בקואלציה. העבודה לקחו את הליכוד בממשלה האחרונה לצד שמאלי של המפה, היות ולברמן לא מוכן להכנס לממשלה במצב כמו שהיה בממשלה האחרונה רק מפדל חזקה תוכל למנוע מהשמאל להשתלט על שרון. הם היחידים שינסו להשפיע מבפנים על המהלכים. תכניס את זה טוב טוב לראש. באופוזיציה רק צועקים. בקואליציה משפיעים

למעלה