אפיק מעבר במדמ"ח

uvdude

New member
אפיק מעבר במדמ"ח

עברתי שוב על האפיקי מעבר במדעי המחשב לירושלים ולבאר שבע, שלאחד מהם אני מצפה לעבור עוד שנתיים. אבל עכשיו עליתי על משהו שמדאיג אותי. בעקרון הרעיון של אפיק מעבר הוא שברגע שעוברים ישר מתחילים ללמוד שנה ב'. הלא כך? או שלפחות ככה חשבתי כל הזמן הזה. אז למה באפיק מעבר לירושלים מצויין בפירוש שמתחילים ישר שנה ב' (כתוב גם שצריך להשלים שני קורסים, שזה בקטנה) ובאפיק מעבר לבאר שבע לא רשום שום דבר מפורש על שנה ב'?

vinney

Well-known member
אפיק מעבר מבטיח לך פטור מקורסים

מסוימים, שלרוב אלה הקורסים של שנה א'.

uvdude

New member
זה אני יודע

קיבינימאט למה האתר של המחלקה למדעי המחשב של ב"ג החליט למות דווקא בסופ"ש הזה?

גיל14

New member
זה עוד בסדר

חצי מהמחשבים של אוניברסיטת בר אילן שומרי שבת, אי אפשר לבדוק מערכת/ציונים להתחבר ליוניקס וכאלה

vinney

Well-known member
המחשבים שומרים שבת?

הם גם מתפללים במניין כל בוקר? איזה אלגוריתם של clusterים יש להם להרכבת מניין יעיל?

sf8f

New member
אתה עושה בלאגן במונחים

אין באמת דבר כזה סטודנט שנה א' וסטודנט שנה ב'. זה לא שסטודנטים משנה א' הולכים עם תג ירוק וסטודנטים שנה ב' עם תג צהוב... אתה רשאי להגיד את עצמך איך שאתה רוצה. הקריטריון לקבלת תואר הוא לסיים X קורסי חובה וכמות מסויימת של קורסי בחירה. נכון שבשנה הראשונה מקובל לעשות קורסי חובה A ובשנה השנייה מקובל לעשות קורסי חובה B אבל אם אתה עושה בשנה כלשהי חצי מקורסי חובה A וחצי מקורסי חובה B, אז איזה שנה אתה? אין לזה תשובה. אבל מה שבטוח וחשוב באמת זה שאם עשית קורסים מסויימים בפתוחה ואב"ג מכירים לך בהם אז מה זה משנה איזה שנה אתה? העיקר שיש לך מהם פטור ואתה "קרוב יותר" לסיום התואר. אוניברסיטה זה לא צבא. אין פריבילגיות לסטודנט א' על סטודנט ב' בגלל שהוא לומד שנה יותר או שנה פחות במוסד. אם זה עושה לך טוב, תגיד לכולם שלמדת כבר שנתיים ולכן אתה שנה ג'. נו, ואז מה? זה יתן לך הטבות כלשהן? ממש לא...

למעלה