אפילציה

Lady of Buffdom

New member
אפילציה

מישהי עשתה אפילציה והשערות באמת לא חזרו? האם זה באמת משנה אם עושים את זה אצל קוסמטיקאית רגילה או במקום כמו אמריקן לייזר?

כעקרון זה לא ממש משנה איפה עושים...

צריך לעשות כמה טיפולים. שערות שהשורש שלהן חלש לא יחזרו אחרי פעם אחת. שערות שהשורש שלהן עבה וחזק יתכן ויחזרו, ולכן ניתן לחזור שוב על הטיפול. שערות שכבר הוציאו אותם עם חוט, שעווה, סכין גילוח וכו'... כמובן שיחזרו ויצטרכו כמה טיפולים יותר. שערות שלא הוציאו אותם בכלל יצטרכו פחות טיפולים.

פלטרון

New member
תוספת

ואני מקווה שאני לא טועה ומטעה : לשערה יש מחזור חיים - צמיחה (כמו עץ שצומח ) רגיעה ( אם נחתוך , השערה לא תצמח ותתארך ) נשירה ( אבל השורש עוד קיים ) אולי לא ממש מדעי - אבל בערך . הרעיון - חלק מהשערות נמצאות במצב של "נשירה" במשמעות שהן "פנימיות". אני לא ממש יודע מה זה אפילציה - ומה בדיוק קורה שם, אבל אם אולי זה משנה- כי חלקן לא גלויות . פלטרון

פלטרון

New member
כנראה שבאמת לא קשור ...

אני אסביר את כוונתי - נסתכל על מחזור החיים של שערה קיימת מהראש שלי ... נקרא לי X . X גודלת ... גודלת יותר מידי. אני הולך לספר- והוא חותך אותה (ואת האחרות). X ממשיכה לגדול ... אז שוב הולכים לספר ... וממשיכה לגדול .. ושוב ספר ... לבסוף - היא מפסיקה לגדול (גם אני אקצר את אורכה ) היא מתחילה להיות דקה יותר, וחלשה יותר ... לבסוף היא נושרת ( אבל ... השורש עדיין קיים ) . השורש מצמיח שערה חדשה ( נקרא לה Y ) , ו-Y גודלת ... וממשיכה לגדול .. עד כמה שאני יודע ( ויתכן ואני טועה ) - זהו מחזור החיים של השערה. כאשר מבצעים הסרת שיער בשעווה - לא תופסים את השערות שלא חיצוניות באותו הרגע, אבל השורש שלהן קיים ... אני אנסה למצוא קישור למקום שבו קראתי את זה ( ממש מזמן ) פלטרון

A d i d a

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

אני חושבת שכדאי לך לעשות את זה במכון כמו "אמריקן לייזר" ולא אצל קוסמטיקאית. "אמריקן לייזר" [או כל מכון אחר] מתמחים בלייזר! קוסמטיקאית פחות יודעת מה היא עושה.

Lady of Buffdom

New member
תודה לכולם ונצל"ש

כמה זמן צריך לעבור בין צביעת שיער אחת לשנייה? צבעתי את השיער היום ויצא מוזר

יש קוסמטיקאיות שיודעות לעשות את זה

דיי טוב. וחוץ מזה שלא ממש צריך להיות גאון גדול בשביל זה. אפילציה זה ממש לא לייזר.

למעלה