אפילציה

האפילציה חוזרת בגדול

שלום
אתה זכאי לדעתך,לקליניקה שלי מגיעים המון לקוחות מאוכזבי לייזר,שהצמיחה הוגברה ,שלקח להם שנים של טיפולים,שלא קיבלו תוצאה מוחלטת,שיטת האפילציה מאד התקדמה בכל העולם
,
כולל בישראל ,אני הראשונה בארץ להביא לכאן חדשנות ,והלקוחות זוכים לקבל טיפול מהיר ללא כאב או סימן,או סחבת בת שנים רבות,ברור לגמרי שחשוב לבחור אפילטורית מאד מקצועית
וזו הסיבה שבחרתי ללמד ולהעביר קורסים כדי להוציא לשוק העבודה בעלות מקצוע מהשורה הראשונה,וההוכחה לכך שהאפילציה שורדת יותר היא גם הסיבה שסגרתי את הקליניקה של
הלייזר שלי והמשכתי עם מה שאני מאד מאמינה,
תודה רבה על ההערה שלך אני מניחה שהיא עזרה להרבה צופים להבין את ההבדלים בגישות שונות.

אפילציה

היי
לא רק שנהוג להמשיך להסיר שיער בשיטת האפילציה ,נהפוך הוא ,האפילציה זכתה בתקופה האחרונה בכתר שלה מחדש מכיוון שהיא התפתחה מאד בעולם וכן בישראל והפכה להיות כשיטה
המבטיחה ביותר בתחום הסרות שיער והיחידה אשר מסירה את השיער לצמיתות עם 100 אחוז תוצאה ,מתאימה לכל גווני העור והשיער ,ללא כאב מאד מהיר ללא אודם או סימן כל טיפול נעלם כ 70 אחוזי שיער
מה שאומר שמתפטרים מן השיער לתמיד בטווח שבין חודשיים לבין ארבעה חודשים ממש קסם .

Dana Hot

New member
היי גילי, איזה כייף שיש אותך!

אני די מופתעת לשמוע על אפילציה הכל היום מכירים הסרת שיער בלייזר כפיתרון ההכי טוב ויעיל ולפי מה שנאי מבינה ממך זה די מנפץ
את המחשבה והאשלייה על טיפול בלייזר, האמנם? הסרת שיער בלייזר אינה מבטיחה כמו אפילציה?? אני לאחרונה קוראת אינספור מאמרים
בנושא (מצרפת אחד כזה לטובת מתלבטות כמוני) ביניהם כאלה שמצויים באתרי מכוני טיפוח ויופי מובילים אבל מתקשה להבין ויותר, לקבל החלטה אודה להבהרה ועזרה

תודה

מאמר טיפוח והסרת שיער בלייזר כאן

נהנית להיות פה ולעזור

היי
תחום הסרת שיער בעולם הפך להיות תעשייה מאד גדולה ויחד עם זה ,זה מבלבל את הלקוח הפשוט שרוצה לדעת מה עובד לו ומה לא מה מתאים לסוג שיער ומה פחות
אני מגיעה גם מתחום הסרת שיער בלייזר ,שהיה בבעלותי אך לאחר מס שנים הבנתי שלייזר לא יתן תוצאה גורפת לכל לקוחותיי ויפתור את השיעור לתמיד,אז חזרתי
לאפילציה והבאתי את החדשנות לישראל ,אני כיום עוסקת באפילציה מתקדמת ללא כאב ללא סימן ומאד מהירה,השיטה עובדת בכל העולם והאפילציה זוכה בכתר שלה
מחדש,כיום חזרה וגברה המודעות בקרב לקוחות שרוצים להשיג עבור עצמם תוצאות של ממש ולא לפי המזל ,מנסיוני לייזר הוא שילוב של התאמה ומזל או שעובד לך יפה
או חלקית ,אסור להתחייב בלייזר שהוא מסיר לצמיתות אלא מדלל בלבד,האפילציה הוכיחה את עצמה משנת 1875 שהיא השיטה היעילה והבטוחה שמעלימה את השיער לתמיד.
כמובן שכל מכון להסרת שיער ירצה למכור את שירותיו ויבטיח שהוא הטוב ביותר,יש לדון כל מקרה לגופו ולהתאים את הטיפול באופן אישי ללקוח,הלקוח אמור להיות בעל
אינטואציה מאד טובה ולהרגיש מה נכון עבורו ומה פחות .

תודה על המענה

אני אשקול זאת בחיוב...

למעלה