אפילפסיה

יוהלי

New member
אפילפסיה

שלום לכולם זו הפעם הראשונה שלי כאן. נורא נעים לדעת שקיימת תמיכה כזו. קראתי חלק מהתגובות והתרשמתי מאוד. רציתי לשאול משהוא ואשמח אם מישהוא יוכל להשיב לי. גם אני חולה באפילפסיה,אני חיה חיים פעילים מאוד כולל שתי בנות מקסימות. מידי פעם יש לי מעין קפיצות קטנות כאלו בידיים וזה ממש לא נישלט,אני חייבת לציין שאני לוקחת כדורים ומאוזנת. זה לוקח אולי שניות אחדות וזה עובר, החשש הגדול שלי תמיד שמה מישהוא יראה/יידע מלבד משפחתי אף אחד אינו יודע. תודה, יוהלי

היי../images/Emo13.gif

חבל להזניח את הקפיצות הקטנות בידיים,אולי כדאי שתתיעצי עם הנוירולוג שלך בנוגע לכך. ישנם מקרים בהם מעלים את המינון טיפה או מוסיפים עוד כדור והבעיה חולפת,בד"כ אחרים לא רואים את הקפיצות אבל את מרגישה אותן וזה עלול להפריע...

יוהלי

New member
היי דינה ותודה על התייחסותך

כלומר זו אכן בעיה נפוצה בקרב חולי האפילפסיה?|תמיד כשזה קורה אני בטוחה שכל העולם רואה ויודע וזה נורא מבעס אותי. חייבת לציין שזו הפעם הראשונה מאז חליתי שאני מעזה להתמודד. כל הזמן העמדתי פנים וזו גם הסיבה שאני לא יודעת איזה סוג של אפילפסיה יש לי. תודה, יוהלי

יוהלי

תודה על תשובתך
התופעה מוכרת במאה אחוז. אם את יכולה להתמודד עשית צעד ענק וחשוב עבור עצמך שרק יחזק אותך בעתיד! חיבוק

יוהלי

New member
היי אבא של אפי וממש תודה על התייחסותך.

אני לא ממש יודעת איזה סוג . בכל חיי (מאז התגלתה המחלה בגיל 20)לקיתי בשלוש התקפות כאלו שכללו איבוד הכרה. הפעם האחרונה הייתה לפני כשבע שנים. מאז אני לוקחת טיגקטול CR . תודה, יוהלי.

הי

את חיבת לברר מה הסוג. האם היו ההתקפים בבוקר? ובאיזה גיל התחיל? יש סוגי אפילפסיה שטגרטול יכול ליצר את הרעד הזה, ולכן צריך לברר. אולי נידרש להחליף תרופה?

יוהלי

New member
הי אבא של אפי

הכל התחיל לאחר שחרורי מהצבא . אז הייתי בת 19. בנוגע להתקפים: הראשון היה בשעות הערב והשניים האחרונים היו בבוקר מאחר ובעצם אני "יוצאת מהארון" כעת -תמיד התכחשתי לזה ולא העזתי להתמודד לכן גם לא התעמקתי בעיניין-אקשיב לעצתך ואתחיל לברר מהו סוג האפליפסיה שאני "זכיתי" בו. שוב, המון תודה.

למעלה