אפילפסיה

barakshiatsu

New member
היי,

אולי אם תוסיף עוד פרטים זה יעזור יותר להציע כוונים מתאימים לטיפול/מטפלים או בדיקות נוספות. כגון: האם מדובר במטופל או מטופלת, גיל, תכיפות התקפים, ממתי (תאונה, לידה...), האם יש מחלות/בעיות נוספות, תרופות מיוחדות, ממצאים "מערביים" חריגים? וכדומה. בברכה, ברק.

alexzl72

New member
אפילפסיהו

בן 11 עם primery generalized epilepsy אין מחלות/בעיות נוספות פרכוסים כלליים קלוניים למשך מספר דקות (עד 5 דקות )בהתאמה עם התפרצויות אפילפטיות כלליות בEEG כולל תגובה אפילפטית במהלך נישום יתר וגירוי אור חוזר .CT המוח תקין .סיפור משפחתי שלילי לפרכוסים . מחלה התחילה באוקטובר 2010 בפתאומיות . פרכוס רשאון ושני באוקטובר שלישי בסוף פברואר מרץ - 3 פעמים - ניטוקים אפריל - פעמיים מאי - ביום אחד - היו 3 פרכוסים מטופל ב DEPALEPT CHRONO ,TOPOMAX

yigalby

New member
ניתן להעזר בצמחי מרפא

ישנם צמחים מסויימים בעלי תכונות אנטי אפלפטיות,כמו בקופה אשמח לסייע יום טוב יגאל

barakshiatsu

New member
אפילפסיה

אני חושב שכדאי לך לנסות ופנות לרפואה סינית. לצערי אני לא מכיר אישית מטפלים ברפואה סינית שטפלו ספציפית באפילפסיה, אבל אני יכול להמליץ לך בחום להרים טלפון ולהתייעץ עם ניר עמיר, שהוא בעל ידע עצום הן ברפואה מערבית והן ברפואה סינית, הוא מנהל האקדמי וממיקימי מכללת "תמורות" לרפואה סינית, ובנוסף אחראי על המרפאה המשלימה לילדים במסגרת היחידה לניורולוגיה התפתחותית של הילד בבית החולים וולפסון. אני בטוח שהוא יוכל לעזור לשפוך אור על הנושא ולהפנות אותך לטיפולים ומטפלים מתאימים. תוכל להשיג את הפרטים שלו בגוגל או דרך מכללת "תמורות". שיהיה המון בהצלחה, ברק.

נסה גם

קרניוסקרל ( התחום שלי...) הטיפול עובד על איזון תנועתיות פנימית בגולגולת ובגוף ועוזר גם במקרי אפילפסיה

ינוקא1

New member
ההמלצה שלי

היא על טיפול אנרגטי (הילינג) או אפילו אנרגטי בלבד במקרים חמורים. ככל שהטיפול מתקדם , הייתי משלב גם טיפולי מגע ודיקור.

אפילפסיה - אפשרית מ-

חוויה רגשית קשה, הלם כלשהו נפשי. משהו שהילד היקר
שלכם, עם רגישותו הטובה והחיונית - בכל זאת, לא יכול היה להתמודד. בנוסף לעצות שניתנו כאן - טובות וראויות לטיפול - לדעתי כדאי לטפל גם בצד הרגשי. לבחון כיצד לתת לילדכם היקר תמיכה רגשית יפה, חביבה, חיובית, מעודדת - לאישיותו בכלל, ולתמוך בכישוריו ובחלקים החזקים באישיותו. כאמור, טיפולי-מגע עדינים ומתאימים שיעבדו על החומר ועל הרוח, הצעתה של לילך וצמחי מרפא ובכלל - תזונה נכונה להתפתחותו ולאיזון מצבו. - אני מאמינה שניתן לעזור לו הרבה מאוד. בהצלחה לבריאות איתנה ושבוע טוב ומבורך,
שלומית נצח

למעלה