אפילפסיה מול מחשב האים מישהוא קרה לו מול המחשב
ח חייםלוי Member מנהל 23/3/05 #2 לקבל התקף ממחשב זה באמת נדיר כי רק מי שסובל מאפילפסיה פוטוסנסיטיבית (יש במילון המונחים) עלול לקבל התקף. פיתרון יכול להיות להחליף למסך דק שאינו מהבהב ולכן אי אפשר לקבל התקפים בגללו.
לקבל התקף ממחשב זה באמת נדיר כי רק מי שסובל מאפילפסיה פוטוסנסיטיבית (יש במילון המונחים) עלול לקבל התקף. פיתרון יכול להיות להחליף למסך דק שאינו מהבהב ולכן אי אפשר לקבל התקפים בגללו.
ס סגולה כתומה New member 23/3/05 #3 יש משחקי מחשב שמייצרים הבהובים בתדירויות גבוהות ויכולים גם כן לגרום להתקף. בד"כ תהיה אזהרה ע"ג האריזה. לא כדאי לסמוך על זה.
יש משחקי מחשב שמייצרים הבהובים בתדירויות גבוהות ויכולים גם כן לגרום להתקף. בד"כ תהיה אזהרה ע"ג האריזה. לא כדאי לסמוך על זה.
H hashy New member 23/3/05 #4 אני קיבלתי התקף מול הטלויזיה. ולפני שהיה לי מסך LCD [שטוח] הייתי מקבלת טיקים לפניו. במיוחד אם הייתי עייפה או לא מאוזנת.
אני קיבלתי התקף מול הטלויזיה. ולפני שהיה לי מסך LCD [שטוח] הייתי מקבלת טיקים לפניו. במיוחד אם הייתי עייפה או לא מאוזנת.
ע ענת71 New member 23/3/05 #5 אני קבלתי התקף מול מחשב. מספר פעמים שהייתי מול המחשב התנתקתי למספר דקות ולאחר מכן חזרתי לעצמי.