שלום לכולם
היא כבר על מדים ומאושרת. טוב היום גמרנו להתגבר על כל המיכשולים הביוקרטים. תראו, יש לכם טעות בסיסית , הצבא צריך אותכם , לא פחות משאנחנו צריכים אותו, ולמעשה בעידן החדש גם זה לא בטוח. נו, ולמה? עשיתי חשבון, יש 15000 ילדים עם אפי(אי"ל פירסמו.ילדים נחשבים עד גיל 16) , כלומר יש במחזור של שלוש שנים לפחות כ- 2000 אפים מטופלים בתרופות הניתנים לגיוס. ועוד אלפים בהפוגה. ניראה לכם שהצבא יכול לוותר על כמות כזו של אנשים. מממממממש לא. ניראה איך הצבא קולט. הצבא לפני הגיוס מבצע קביעת פרופיל ומיון. את הטיפול הרפואי הוא משאיר לאחר הגיוס. נוצר חור שחור בהתחלה. אני טוען שהזמן הזה יכול להיות בעיתי ומטופל באופן לקוי. ואני אומר שהכל יכול להיות מוכן לפני הגיוס(פטורים ותרופות). ואת זה צריך לשנות. כי אם לא, אז אולי לא כידאי. אפי וכדורים זה לא מספיק, יש עוד כללים.לדוגמא: הקפצה זה דבר בעיתי מאוד לכמה סוגי אפי, שילוב של ימים ראשונים והקפצה , בעיתי מאוד. מחיר התקף אחד יכול להיות בעיתי , ולכן זה מיותר. היום אני מצטרף לאלה שלא קרה להם כלום,אבל ... קראתי את תשובתו של "דר אלי הימן "---"אנו יודעים שסטרס נפשי, עייפות עלולים להיות טריגר ליציאה מאיזון, ועל כן במידת האפשר הייתי משתדל לצמצם השפעתם של גורמים מסוג זה במידת האפשר." וזה ממש קשור לענין הגיוס.