אפילפסיה ולמיקטל

אפילפסיה ולמיקטל

אחותי (גיל העשרה) אובחנה השבוע כסובלת מאפילפסיה כללית אידיומטית, ונתנו לה למיקטל. אשמח לשמוע מידע ממי שיודע על התרופה (תופעות לוואי) או על אפילפסיה ספציפית זו...תודה

ufo11

New member
אני נוטל למיקטל... בעיקרון, לא

נתקלתי כרגע בתופעות לוואי... מה שטוב בתרופה שהיא לא מעודדת תאבון יתר, בניגוד לתרופות אחרות. אמרו לך איך קוראים לסוג האפילפסיה באנגלית? זה לא אומר לי כלום פשוט.

qt1

New member
ברוכה הבאה אמא של יערה../images/Emo24.gif

אני מצרפת קישור מהאתר של אי"ל -אגודה ישראלית לאפילפסיה ,על סוגי התקפים תרצי לשתף בת כמה אחותך איזה סוג של אפילפסיה יש לה , ואיך היא מרגישה עם התרופות החדשות? אנחנו כאן... ברוכה הבאה ושבת שלום

hashy

New member
אופס, טעות שלי...../images/Emo3.gif

אני כבר מבולבלת...

אני דווקא אמא של

יערה ושואלת על אחותי....(השם נבחר לפורום הורים...)לגבי האפילפסיה הכל חדש לגמרי, ואנחנו לא ממש יודעים הרבה, גם לא מבחינת איבחונה..

qt1

New member
היי אמא של יערה../images/Emo141.gif

השארתי לך בהודעה הקודמת קישור שמסביר על סוגי התקפים , אני מבינה שהכל חדש לך לגבי אפילפסיה , אם יש לך שאלות כלשהן אשמח להשיב ,גם שאר חברי הפורום אוהבים לתת כתף...
שתהיה שבת שלווה

אנא צרי קשר עם אי"ל . מנסיון של

רבים אחרים בשלב הזה שבמובן של מידע וייעוץ אנחנו יכולים לעזור. מידע לחברי אי"ל (החומר המבוקש יישלח מיד עם תשלום דמי החבר) ברצוני לקבל את דפי המידע/החוברות המסומנים: כללי: q היה צרכן חכם! – רשימת שאלות העוזרת להתכונן לפגישה עם הרופא. q הגשת תלונות (בנושא טיפול רפואי) – למי ניתן לפנות q אתרי אינטרנט הקשורים לאפילפסיה (רוב האתרים באנגלית) q סוגי התקפים ועזרא ראשונה – תיאור סוגי התקפים נפוצים, והתגובה הנכונה. q רפואה משלימה ביטוח לאומי q חוברות המוסד לביטוח לאומי (אני מעוניין ב: _ילדים/_נכות/_שיקום/_סיעוד/_נפגעי עבודה) q תקציר הרצאה בנושא ביטוח לאומי ואפילפסיה q יומן רפואי – לתיעוד ותיאור התקפים ו/או תופעות לוואי, על מנת לעזור לאבחון ולטיפול q לחיות בשלום עם אפילפסיה – חוברת עם מידע כללי על אפילפסיה (עברית, ערבית – אזל המלאי אך ניתן לקבל צילומים) q מידע כללי למבוגרים וילדים ברוסית נהיגה q טפסים להצהרת עווית q תקציר הרצאה בנושא אפילפסיה ונהיגה + דף הדרכה q מחשב ואפילפסיה – בחירת מסך מחשב לאנשים עם אפילפסיה פוטוסנסיטיבית q מידע ראשוני על ניתוחים q הבראה מאפילפסיה ילדים דפי מידע: q הדרכה לילד – מהי אפילפסיה? איך קורים התקפים? התרופות שלכם, וכו'. q חוזר מנכ"ל של משרד החינוך – הנחיות למורה לטיפול בילדים עם אפילפסיה q דיסלקציה ואפילפסיה q ריטלין ואפילפסיה q הדיאטה הקטוגנית – שאלות ותשובות (בעברית ובאנגלית), דף אתרי אינטרנט q אחים ואחיות חוברות: q אני ועולמי – חוברת לילדים עם אפילפסיה, או לילדים של חולי אפילפסיה q סופרמן – חוברת צביעה לגיל הרך, עם הדרכה מה לעשות בשעת התקף, מיועד לילד עם אפילפסיה ו/או לילדים סביבתו (בגן, בכיתות הנמוכות או אחים/אחיות) בעברית וערבית. q אתם וילדכם – מדריך להורים, בעברית וערבית q תפקיד המורה – מדריך למורים ולאנשי מקצוע נוספים בסביבת הילד (אזל – ניתן לקבל צילום של החוברת המקורית) מתבגרים q כתבות על מתבגרים עם אפילפסיה (ראיונות) דפי מידע: q גיוס לצה"ל (סיכום הרצאה, מידע על התנדבות, סיפור אישי) q מאמר: "למתבגרים עם אפילפסיה יש צרכים מיוחדים" חוברות: q הסיפור של עידו – אפילפסיה וגיל הנעורים מבוגרים דפי מידע: q מדריך לחולה – בנושא הטיפול הרפואי במחלת האפילפסיה q תעסוקה q הריון – שאלות נפוצות, סיפור אישי חוברות: q אפילפסיה: חלק מחייך – לחיות עם התקפים הגיל השלישי חוברות: q אפילפסיה בגיל השלישי

למעלה