אפילפסיה בצבא

sahar206

New member
אפילפסיה בצבא

בוקר אור.. ב 1999 עברתי התקף אפילפטי ראשון במהלך השירות הצבאי ושוחררתי מיידית מהצבא. בשנה וחצי שאחרי עברתי עוד שני התקפים, לאחר מאבק משפטי ארוך על אחריות הצבא בהתקפים,פסקה השופטת שהצבא אחראי בצורה מלאה על כל ההתקפים. מה ששלח אותי לועדה רפואית של משרד הבטחון ששם הוחלט שמכיוון שלא עברתי שום התקף ב - 5 שנים האחרונות מגיע לי אחוז אחד בלבד (למרות שהניקיון האפילפטי נבע מ - 600 מ"ג של טריל כל יום. באפריל האחרון עברתי עוד התקף,רביעי במספר וניגשתי לועדה רפואית נוספת. ברצוני לדבר עם עוד אנשים שעברו התקף אפילפטי בצבא כדי לדעת מה נורמלי ומה לא..כי עמוק בתוכי אני מרגיש מקופח במקצת ועם זאת לא יודע כל כך מה לעשות... שיהיה לנו יום יפה... סהר..

lizush17

New member
אני עברתי 3 התקפים אפילפטיים בצבא

בסך הכל עברתי שישה התקפים רק עכשיו...יצאתי לחופשה של חצי שנה..אחרי שעברתי וועדה רפואית.. לא הבנתי אותך כל כך, נתנו לך מינון גבוה מידי לטעמך?

הי

אשמח לקבל קישור באינטרנט למישפט שלך, מענין. טוב שזכית, לפחות ביטוח לעתיד. איזה סוג אפילפסיה יש לך? הטריל יש לו תופעות לוואי?

שועלה20

New member
שאלה שבערך קשורה לנושא...

יש לי חייל בבסיס, שסיפר שהוא חולה באפילפסיה . הוא סיפר על זה שהוא לוקח סטרואידים בעקבות המחלה ושכשהוא עובר התקף הוא מבקש מים עם סוכר. כמו כן הוא עובר התקף משו כמו 2-4 פעמים בשבוע, כל בוקר , וכשהוא הלך לרופא , הרופא לא נתן לו אפילו גימל אחד. זה בסיס של יומיות, בלי עבודה. זאת אומרת הוא בא ויושב על כסא. הוא ישן כמה שהוא רוצה, כי הוא משוחרר משתיים הביתה, אוכל טוב , הכל בתנאים הכי טובים שיש. עכשיו, שמנו לב שכל פעם שמזכירים לידו סוג של אחריות "שמירה" , "מטבח" וכו, ההתקף מתרחש, וככה מפקדים חוששים לתת לו לעבוד. באמת שאני מרגישה רע לחשוד בו, אבל זה קצת נראה מוזר.... תגובות?

micmaoz

New member
תגיד תודה

שלא היה לך התקפים כבר 5 שנים ושקיבלת משהו מהצבא! לי התחילו ההתקפים בצבא - היו לי 16 התקפים ביום ולא רק שהצבא לא לקח אחריות על זה, הם איכשהו העלימו את התיק הרפואי שלי. היום, 15 שנה אח"כ אני עדיין עם התקפים למרות שאני לוקחת קומבינציה של 3 תרופות חזקות (טרילפטל, ניורונטין וטופמקס). מיכל

למעלה