היי בובה ברוכה הבאה
קודם כל אני מאחלת לך בריאות!!! דבר שני אני רוצה שתביני משהו - אפילפסיה זה לא צרעת ולא שחפת ולא איידס, זו לא מגפה שצריך להתרחק ממנה, זה לא מדבק, אני חושבת שאת לוקחת את זה יותר קשה ממה שהמשפחה שלך יקבלו את זה, תני להם להתמודד עם זה יחד איתך, תני להם את המידע הזה כדי שאם חס וחלילה יקרה משהו שלא יקבלו את זה יותר קשה ממה שזה, שידעו איך להתמודד עם זה מראש. זה לא מסוכן בדרך כלל, אבל את כן מסכנת את הבריאות שלך, מה יקרה אם מחר תלכי ברחוב ותקבלי התקף, תיפלי לכביש או משהו, או אם בקיץ תלכי לשחות ותקבלי התקף ותטבעי, או דברים גרועים יותר - את לא מבינה עד כמה זה יכול להיות מסוכן המצב שאת מעמידה את עצמך בו!!! את מגיבה למחלה כמו שאנשים שאין להם אותה או שלא מכירים אף אחד איתה מגיבים לה - וזה בדיוק הנושא שאנחנו דנים פה בפורום שוב ושוב ושוב הסבר לקהילה איך להתמודד עם המחלה ומהי בכלל. לכי לרופא עם המשפחה שלך ולא עם ידיד שלך, עם כל הכבוד שהוא ראוי לו, הוא לא ישלם לך עבור התרופות ועבור הטיפולים והוא לא זה שילד אותך אני לא יודעת עד כמה אני מסוגלת להבין אותך, אני פשוט חושבת שאת קטנה מדי וצריכה מבוגר יותר שיתמוך בך ולא ידיד בגילך שלא יכול לבוא איתך לבדיקות כי יש לו חוג סליחה אם פגעתי ועל הבוטות אני לא כזאת בדרך כלל!!!