אפילפסיה? באמת?

hashy

New member
האמת היא שהתכוונתי לתשובתה של

SPIKISH שלדעתי היא מכתב קבלה מדהים. תודה בכל זאת
- נחמד לקבל כזה פירגון

qt1

New member
אפשר להעלות גם אותו../images/Emo98.gif

א. למה לא אמרת? ב. צודקת על הפירגון
ג.פשוט תכתבי... למה מה?

לבובה מפח

מאחר ואת הולכת לרופא, וקצת חסרת ניסיון, אז אני אתחיל ואחרים בטח יוסיפו. רופא מישפחה תפקידו לעשות מיון ראשוני ולתת הפניות לרופאים מומחים, או לביה"ח. הוא מפנה לבדיקות דם וכו' ולאחר קבלת התוצאות הוא מפנה. במדה ויש צורך לאחר הטיפול אצל המומחה חוזרים אליו להמשך טיפול. לכן אין מה להתרגש לפני ביקור ראשון אצל רופא המישפחה. יש צורך לחשוב פעמים לפני שלוקחים תרופות, לרוב ניתן להתעקב יום יומים לפני לקיחת תרופות לשם התיעצות. אותו הדבר לגבי הפניות, תמיד יש מה ליבדוק לשנות, וניתן לאחר מחשבה לחזור לרופא המשפחה ולשנות. תיכתבי לך את כל מה שאת רוצה לדווח לרופא, כדי שתגיעי אליו לא תישכחי פרטים.

בעיה קטנה

יש בעיה קטנה עם הרופא משפחה- וזה- שחצי מהמשפחה שלי (בגלל שרובינו גרים באותה שכונה) נבדקת אצל אותו רופא. ואני לא רוצה שזה יצא לו. אולי בגלל שזה משפחה אז הוא ירגיש פתוח.. ואז זה יתברר. אני לא רוצה שום מצב כזה או חשד למצב כזה.

ד"א

ד"א- רק דרך רופא משפחה אפשר לקבל הפנייה לנוירולוג ולהתחיל בבדיקות? או שחייב לעבור דרכו לפני הכל?

qt1

New member
תראי...

כדי להגיע לבדיקה אצל נוירולוג צריך לבקר אצל רופא המשפחה. אבל זה לא מספיק. אם את רוצה לעזור לעצמך חנה, את פשוט מוכרחה להגיד לאמא שלך שיש לך סחרחורות או שאת לא מרגישה טוב. את לא יכולה להרשות לעצמך לא להגיד לה, זה פשוט בלתי אפשרי! ישנם דברים בחיים שאנחנו פשוט לא יכולים להרשות לעצמנו וזו דוגמא טובה מאוד לכך. יש לי ילדים וכשהם לא מרגישים טוב אני יודעת, זה לא בגלל שאני אם השנה , זה בגלל שאני אמא ואני צריכה לדעת. יש לך אמא - אמא שלך חייבת לדעת מה קורה איתך וזה המצב , אני באיסיקיו אם את רוצה לקצת, ואם לא, אז בסדר, אני בהחלט , באמת באמת מבינה את הקשיים שלך, גם לי לא היה את מי לשתף כשהייתי בגילך אבל אני כן הלכתי לרופא וכן הגעתי לנוירולוג וכן התחלתי בטיפול תרופתי, לא עלה על דעתי להזניח את הבריאות שלי בגלל שלאף אחד לא היה אכפת ממני ואני לא גרתי בבית , אז תסלחי לי כן? בתור אחת שיש לה בית- גשי לאמא שלך ודברי איתה- לי לא היה את מה שיש לך. ואם את לא רוצה, תקחי את האחריות על המעשים שלך וקחי בחשבון את מה שעלול לקרות לך אם לא תלכי לטיפול.

אוגי 22

New member
היי בובה ברוכה הבאה

קודם כל אני מאחלת לך בריאות!!! דבר שני אני רוצה שתביני משהו - אפילפסיה זה לא צרעת ולא שחפת ולא איידס, זו לא מגפה שצריך להתרחק ממנה, זה לא מדבק, אני חושבת שאת לוקחת את זה יותר קשה ממה שהמשפחה שלך יקבלו את זה, תני להם להתמודד עם זה יחד איתך, תני להם את המידע הזה כדי שאם חס וחלילה יקרה משהו שלא יקבלו את זה יותר קשה ממה שזה, שידעו איך להתמודד עם זה מראש. זה לא מסוכן בדרך כלל, אבל את כן מסכנת את הבריאות שלך, מה יקרה אם מחר תלכי ברחוב ותקבלי התקף, תיפלי לכביש או משהו, או אם בקיץ תלכי לשחות ותקבלי התקף ותטבעי, או דברים גרועים יותר - את לא מבינה עד כמה זה יכול להיות מסוכן המצב שאת מעמידה את עצמך בו!!! את מגיבה למחלה כמו שאנשים שאין להם אותה או שלא מכירים אף אחד איתה מגיבים לה - וזה בדיוק הנושא שאנחנו דנים פה בפורום שוב ושוב ושוב הסבר לקהילה איך להתמודד עם המחלה ומהי בכלל. לכי לרופא עם המשפחה שלך ולא עם ידיד שלך, עם כל הכבוד שהוא ראוי לו, הוא לא ישלם לך עבור התרופות ועבור הטיפולים והוא לא זה שילד אותך אני לא יודעת עד כמה אני מסוגלת להבין אותך, אני פשוט חושבת שאת קטנה מדי וצריכה מבוגר יותר שיתמוך בך ולא ידיד בגילך שלא יכול לבוא איתך לבדיקות כי יש לו חוג סליחה אם פגעתי ועל הבוטות אני לא כזאת בדרך כלל!!!

למעלה