אפילפסיה אצל כלבים
שלום,
הכלב שלי בן 9 שנים, ועוד לא אובחן באופן וודאי (כי אין לנו כסף לשלוח אותו לצילומים, נקווה שבקרוב נוכל לשלוח אותו לבדיקות דם) אבל הכיוון הוא אפילפסיה.
השאלה שלי היא: היום היה לו התקף (לעזאזל אני כל פעם מחדש נכנסת לפאניקה ומתחילה לבכות מזה
רק שהפעם, אבא שלי העקשן הרים אותו באמצע התקף (אמרתי לו שזה אסור, אבל בגלל שהוא היה על אבנים הוא העביר אותו לדשא), וכשהוא הניח אותו על הדשא, ההתקף התחזק (בחיים לא ראיתי אותו בהתקף כזה , ממש אינטנסיבי).
כמה שאלות לי :
1. מה הסכנות בכך שנוגעים בכלב באמצע אפילפסיה? האם ההתקף החזק היה קשור בזה?
2. יש לי סירטון וידאו שצילמתי במהלך ההתקף החזק יותר. יש לי גם סרטון שלו באמצע התקף רגיל. האם יש אפשרות לאבחן באמצעותו? ממש אשמח לעזרה.. (אם התשובה חיובית ,אצרף אותם)
תודה רבה,
ליטל
שלום,
הכלב שלי בן 9 שנים, ועוד לא אובחן באופן וודאי (כי אין לנו כסף לשלוח אותו לצילומים, נקווה שבקרוב נוכל לשלוח אותו לבדיקות דם) אבל הכיוון הוא אפילפסיה.
השאלה שלי היא: היום היה לו התקף (לעזאזל אני כל פעם מחדש נכנסת לפאניקה ומתחילה לבכות מזה
כמה שאלות לי :
1. מה הסכנות בכך שנוגעים בכלב באמצע אפילפסיה? האם ההתקף החזק היה קשור בזה?
2. יש לי סירטון וידאו שצילמתי במהלך ההתקף החזק יותר. יש לי גם סרטון שלו באמצע התקף רגיל. האם יש אפשרות לאבחן באמצעותו? ממש אשמח לעזרה.. (אם התשובה חיובית ,אצרף אותם)
תודה רבה,
ליטל