אפילו............

sagireuven

New member
אפילו............

שאני אוהב מוזיקה טובה.....שזה אומר דרים תיאטר וכו`..... ואני לא סובל פופ דביק מישהו פה אוהב טראנס פסיכודלי? יודע מזה טראנס פסיכודלי?

MajoR_ToM

New member
אוי באמת , מאכזב אחד

עם פסיכודליה אין לי בעיה - אבל טראנס - נו באמת . אני מודה שיש אלקטרוניקה טובה - ל NIN יש קטעים אלקטרוניים . ו PORCUPINE TREE גם עושים לפעמים .

Hell is beige

New member
תום, נו באמת...

אז אנשים הם לא ``רוקיסטים`` אם הם אוהבים טראנס? טראנס פסיכדלי זה תותח, מת על אינפקטד (לא, לא אינפקציה) ופרוג`קשן

מה זה ``רוקיסטים``?

אם יש מישהו שיודע שטראנס זה חרא, אז זה ארכדי (מייג`ור). בעברו האפל הוא היה סוגד טראנסים ידוע, אפילו היום יכול להפלט לו משפט כמו ``וואו, זה טראנס מה זה רדוד``. כך שאם למישהו יש זכות לדון את הטראנסים למוות זה למייג`ור. shine on

כן באמת זכורה לי השמועה

שארכדי נהג לסגוד לטראנסים או שהוא סיפר לי את זה, או שמישהו אחר סיפר לי את זה או וול, העיקר שזה נכון, ולי יהיה מותר לצחוק. אז חה חה חה, או משהו.

ביאנה

New member
ממתעבות הפופ

וואו! גם אנחנו שונאות!!!!!!!!! פופ מגעיל וחסר משמעות ואת בריטני ספירס (שפיך) אוהבות את פינק פלויד, רד הוט צ`ילי פפרס, אמינם, לימפ ביזקיט, נטליה אוריירו, רובי וויליאמס, בון ג`ובי וכל שאר האנשים שבריטני ספירס לא מתקרבת לאצבע הקטנה של הרגל שלהם. האמת, אין לנו מושג מה זה טראנס פסיכודלי כנראה שזה טראנס בדיפ ובשביל להשתגע. אוהבות טראנס בעיקרון, לא לשמוע, לרקוד. נשמח אם תגיבו. בנות 14

imagine

New member
הם אמרו בנשימה אחת

נטליה אוריירו ופינק פלויד! מי בעד לעלות עליהן?!

*may*

New member
נטליה אוריירו ?!?!?

שונאת אותה. היא כוסית אבל זה לא מזיז לי. ועוד בשילוב עם פינק פלויד ורד הוט צ`ילי פפרס ?!? איך אתן יכולות להגיד שנטליה אוריירו מגיעה לאצבע הקטנה של הרגל של פינק פלויד ?!? לשם היא לא מגיעה.ובחיים לא תגיע לשם. היא מגיעה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר נמוך.

אזזז

לך מהר תוריד את פטריה נגועה (אין לי כוח לעבור לאנגלית...) של דרים (הענרקים) עדיין מחכה לאימייל שלך או איצי``ק(או שאתה שם ואני לא יודעת?!) אה כן ויש כמה קטעים של טראנס פסיכודלי שאני אוהבת אבל לא הרבה...

למעלה