אפילו לא שרשור אחד ?!

MoTi_NiMnY

New member
אה.. סיון הייתי חייב

לא מוסרים לאלוןןן.. לא מוסרים לאלוןןןןןןן....

tomash11

New member
לא ראיתי אחי לא ראיתי...:)

בניגוד לאוירה שיש מסביב למכבי כאילו מדובר בקבוצת צמרת שאוטוטו עומדת לפני המשבר הגדול שיגמור לה את העונה, זה קצת מוזר שאף אחד לא מדבר על הנצחון פה... אבל יותר מעניין איך בעיתונים ידברו על המשחק הזה... בכל מקרה, מברוק:)) הגיע הזמן שמכבי יתחברו כבר...קצת שקט במערכת לא יזיק.

yossi alef

New member
מכבי ת"א לא ניצחה את כפ"ס

כפר סבא הפסידה היום בעזרת שוער שרצה יותר מדיי אקשן, שחקן שבועט פנדל ורואה מולו את מכנס ולא את שטראובר ועוד כמה קונוסים שיקבלו עוד שבועיים תלוש משכורת חלקם אפילו שניים כאלה של כמה עשרות אלפי שקלים שלא ממש הגיעו להם אתמול. כל מי שראה את המשחק יבין את זה שמכבי ת"א של היום לא יכולה לנצח קבוצת כדורגל, כפ"ס לא נראתה קבוצה לכן הניצחון של מכבי הוא לא ניצחון.

muzza

New member
כלב נשך אדם לא חדשה

אדם נשך כלב חדשה. במילים אחרות- למי איכפת מעוד ניצחון של קבוצת צמרת על קבוצת תחתית? זה מעניין מישהו חוץ מאוהדי אותה קבוצת צמרת?

ליטן א

New member
רק דבר אחד אני רוצה להגיד.

(סיפור אמיתי..) כשהדלקתי את הטלוויזיה, בדקה ה-2 של המשחק, רציתי לדעת אם שטראובר שוער או לא. עד הדקה ה-15, לא הייתה לי אפשרות לראות, כי פשוט, לא הייתה אפילו חצי התקפה עד אז. דקה אחרי שראיתי אותו בהבזק, הזדמן לי לראות המון קלוז-אפים עליו, אחרי שהציל את הפנדל. שאר הקטעים, אני ארשום בהמשך (אם בכלל)

למעלה